Erkek arkdasimdan kendi istegimle ayrilinca tektas yuzugu geri istedi satip parasini yiyecekmis. Bende sana verecegime sadaka veririm fakir bir aileye dedim Allahi da sahit tuttum... Yarin satip parayi fakir bir aileye erzak yardimi yapacagim. sizce dogrumu yapiyorum?
Cevabın nedir?
Hayır. Kendi isteğinle bırakacaktın madem almayacaktın o yüsüğü. Kim bilir ne hayallerle verdi sana ne düşüncelerle aldı nelerden vazgeçti. Yüsük sadece maddiyat değildir erkek onu sana aldıysa şımarmayacaktın kusra bakma. Ben olsam ben de alırdım. Çünkü o yüsük sadece para değil hayaller bütünü.
02 Yorumla
Soran+1 yılgeri istedigine Gore demekki parasi onemliymis
- +1 yıl
Bu kadar düz mantık düşünürsen zaten hak etmiyormuşsun. Düşünsene biraz. Sana neler düşünerek aldığını o yüsüğü? Neden alır bir erkek. O kadar hevesliyken sana, sen kendi isteğinle diye belirtmişsin birde, bırakıyorsun. O heves kursakta nasıl kalıyor bir bilsen. Hayatını almışsın yani. Geri almak az bile ben olsam hak helal etmem.
En İyi Cevaplar
+1 yılO isteyebilir sende vermeyebilirsin, onu verirken senin olmaya verdi sonuçta istediğini yap.
12 Yorumla
Soran+1 yıl8000 tl ederinde bilgisayar almisti onuda istedi hemen verdim
Soran+1 yılyuzsuzlugu yuzuge vurunca artik dayanamadim satacam fakire yedirecem dedim
Nisan attim tek tasina kadar verdim o benim jisan altinlarimi daji kasadan kacirmis !)) Sakin verme Şu an aklimolsa var yaaa o altinlari tek taslari verir miydim.
03 Yorumla
Soran+1 yılvermiyim diyorsun haklisin valla
Soran+1 yılsonra bende pişman. olurum allah muhafaza
Yaa ne kadar cirkin seyler bunlar sende ona uyuyosun.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
26Cevap
+1 yılBurada bir yüzsüz varsa o da sensin. Başkasının şeyiyle gerdeğe girilmez diye bir söz var. Senin olmayan şeyi öylece dağıtamazsın. Burada babam öldü diye millete duygu sömürüsü yapacağına yüzüğü ver. Babam öldü yüzükle uğraşamazsın ama sandalda fink atarsın. Komik.
119 Yorumla
Soran+1 yılDuygumu icimde yasarim ben Babamin uzerine duygu somurusu yapabilecegimi dusunecek kadar zavallisin.10 gun once babasi vefat eden birinden aldigi butun hediyeleri geri isteyecek kadar asagilik bir insandan bahsediyorum! Ha tabi bu sana gore kendini acindirma Boyle zamanlar insanlari hayatindan s. kt. retmek icin en makbul zaman boyle zamanlarda insani tanirim ben Alsin o yzugu bir tarafina soksun demeyi cok isterdim yuzuk bahane babamin vefati onemli bir olay !!! Ben sahsen senin kadar insanlik disi bir yorum gormedim daha burada! Kaybol Baba meselesini az bile anlattim cunku ben nefret doluyum suanda o asagilik insana karsi! sandalda sefa yazmissin birseyler zirvalamissin. Sacma salak ergence haller bunlar
- +1 yıl
Çok acılı biri bu tarz sitelerde başkasını eleştirmez. Gidip acısını yaşar.
- +1 yıl
İşine gelmeyen şeyde nasıl köprüyorsun. Burada bir aşağılık varsa o da senin gibiler. Kendi isteğiyle ayrılmasına rağmen adamın aldığı şeyi geri vermez. Utanmadan adama yüzsüz der bir de :) Babam öldü diye ajitasyon yapar ama babasının ölümünü yüzüğü vermemeye bağlar.
- +1 yıl
İşiniz gücünüz şov. Açınız bile şov. Babasının ölümünden üzülen adam yüzüğün derdine düşmez. Verir kurtulur.
- +1 yıl
Kafasını böyle saçma konularla doldurmaz.
- +1 yıl
Hadi kendin gibi ikiyüzlü insanlarla birbirinizi teselli etmeye devam edin acınası mahluklar :))
Soran+1 yılBana verdikten sonra o sey benimdir bana odunc verilmedi Benden bana aldigi bilgisayari istedi 8000 tl bedelinde kutusunda teslim ettim urunu ,,, kabul etmemistimki hediyem eve gelmisti buyuzden. daha ben acimi bile yasayamadan bu insanla ugrastim duygu somurusu yok ortada su gunlerdeki en onemli sey babam meselesidir gerisi bojtan muhabbetler bos bos insanlar etrafimdaki... Kafa patlatmaya calisiyorum bakalim yarin ne isteyecek bu boktan karakter
- +1 yıl
Aldığı her şeyi ver kurtul o zaman. Madem bu kadar ters biri neden yüz göz olmak istiyorsun. Söylediklerin ve yaptıklarından çok çelişkili...
- +1 yıl
Yüzgöz olmak istemeyen biri hiç uğraşmaz verir ve tüm bağlarını koparır.
- +1 yıl
Hadi saydırmaya devam et bana insanlık dışı varlık diye :) Hepiniz çok masum ve dört dörtlük insanlarsınız. Büyük derdinle (!) baş başa bırakıyorum.
Soran+1 yılacimi yasiyorum. yuzugu vermem icin o kisinin evimin kapisina gelmesi gerek onu yeniden gormem gerek yuzugu ona verirken birsuru duygusalliga girip konusmak isteyecek ben onunla karsilasmak son kelimeleri konusmak dahi istemiyorum bilgisayari gelip aldiginda en son sozleri bitmedi evine gitti bir mesajla birde yuzugu istedi hergun birsey gelip isteyecek. Insanlar hala bassagligina gelip gidiyorlar bu gelip gidip birseyler istiyor... Acinasi mahluk sensin. babani kaybette goreyim ajitasyonu Srfszzzz
- +1 yıl
Babamı kaybetsem üç kuruşluk yüzük derdine düşmezdim merak etme.
Soran+1 yılmesele yuzuk degil! Mesele yuzsuzluk... Bu para umurumda degil Yamyam gibi herseyi isteyince gel diyemem her seferinde kapima gelip birsey istiyor rezil etti aileme beni!!! Babam bu hikayedeki en onemli mesele zaten babamin vefatinda aldiklarini isteyince ayrildim ondan!!! Bari biraz bekleseydi de babamin r0 i ciksaydi tabi sen bunada ajitasyon dersin!!! Beyinsiz yaratik
Soran+1 yılfarkindaysan en cok sana cevap vermisim aslinda vermemem gerekiyor ama ofkemden hizimi alamiyorum ACITASYON !!! Baba bu baba!!! yuzuk nedir? bu durumu kullaniyor ne istese geri verecegimi biliyor cunku ben gururluyum herseyi veririm aldiklarini diye her gun bir parca aldigini isteyecek ayrildim ya aldiklarinida vermeyecegim fakire veririm daha iyi!!! En azindan onu dinlememis olurum icinde kalanlari kusmak icin her birseyi ister 10 yillik iliski hangi birini vereyim hediyenin. Babamin vefati henuz cok taze bunun acitasyonu olamaz
Soran+1 yılben acimi istedigim yerde yasarim bu benim sorunum burda da yasarim acitasyon oldugunu dusunen olsada sov deselerde umrumda degil ben sonucta acimi yasiyorum. Hayatimdaki insanlar bana acimi dahada delip desiyor cunku hersey okadar boski sevgilim dedigin insanlar bile seni boyle bir zamanda nerden vurabilir diye dusunuyor. Soru aciklamasinda babamin vefatindan bile soz etmedim insanlarin cevaplarini etkilemesi icin ama dayanayip gorus yorumlarinda yazdim babamin vefatini cunku aklim fikrim hep onda... Bu sayede kafami dagitiyorum. kimse kimseyi anlamadan langur lungur konusuyor
- +1 yıl
Hepsini topluca vermeyi akıl edemedin değil mi? :) Yüzsüzsün ve yüzsüzlüğüne kılıf arıyorsun.
- +1 yıl
Ayrılan sensin, sırtımdan vurdu diyen de sensin. Ne yaptığını bile bilmiyorsun.
Seni anlamak zorunda değilim. Acını da anlamak zorunda değilim. Günde milyonlarca kişi babasını kaybediyor. Sen onlarla birlikte her gün acı mı çekiyorsun?
Soran+1 yılyuzukmus... bu olay beni ne derece etkiledigini kimse tahmin edemez. Belki bu olay yuzunden omurboyu tektas takmayacagim. Neden biliyormusun senin acitasyon zannettigin meseleden dolayi!!! Ve o kisi hala yuzugu istiyor boyle bir durumda daha ne kadar dusebilecegini gormek icin bekliyorum Acim hafiflemeye basliyor nekadar dogru bir karar vermisim diyorum
Soran+1 yılacimi anlamak zorunda degilsin. Insallah anlamak zorunda kalmazsin. Farkindayim ates dustugu yeri yakiyor zaten burada konu tam olarak bu! neyse yazismayalim.
o istemeden senin ona vermen gerekir zaten. Hatta çok sinirliysen sat sonra tüm parayı bozuk para haline getir öyle ver
02 Yorumla- +1 yıl
Kimin parasıyla kime atar? Komiksiniz.
+1 yılonun parasıyla sadaka yapsan ne yapmasan ne yani artistliğin lüzumu yok
09 Yorumla
Soran+1 yılbenden ayni gun bana aldigi 8000 tl degerindeki bilgisayari istedi ve ben ona ürünü kutusunda teslim ettim. Yuzugumu vermeyecegim ayni gun onuda isteyince mesaj yazdim hayir artik beni ugrastiramazsin bos işlerle ben sadaka verecegim o yuzugun parasiyla senden kurtuldum diye dedim.
- +1 yıl
iyi etmişin boşver bok yesin
Soran+1 yılbenim babam 10 gün once vefat etti kardeşim... Ben onun hediyeleriylemi ugrasacagim onu iste bunu iste... Yarinda aldigi kazagi ister tek tek hediyelerimi isteyecek?
- +1 yıl
başın sağolsun koyver o zaman bırak it gibi dolanmasın kapıda bu acının üstüne onla uğraşma tekrar başın sağolsun ama benim daha iyi bir fikrim var
Soran+1 yılnedir fikrin yazarmisin
- +1 yıl
sende ne varsa bir tenekeye yok yak küllerini kavanoza koy al bende istediğin ne varsa burda tepe tepe kullan ayak altında dolaşma de
Soran+1 yılgercekten guzelmis ama ugrasmaya degmez ben yuzugu ona verip vermeme konusunda kararsiz kaldim gel al desem gelir hemen buda beni daha cok pisman eder yamyam gibi davraniyor
- +1 yıl
sat ya sat
Soran+1 yılaynen satayim dedigim gibi Allah şahittir sadaka verecegim o para ile ve tek kuruşuna dokunmayacam dedim
Karşındakinin karakterine bağlı o onu senin vermen lazımdı al yüzüğünü diye orasıda ayrı mesele
02 Yorumla
Soran+1 yılBana bilgisayar almisti hediye onun fiyatı 8000 tl degerinde sifir bilgisayar onuda geldi aldi verdim sonra yuzugude isteyince yuzsuzlugune dayanamyip vermiycem lan dedim. Sadaka vericem dedim zaten yemin ettim
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayır. İstedi isen vermen gerekir. Sonuçta ayrılık kararı veren sensin. Yüzüğü istemek de hakkı bence. İstemekle iyi yapmış.
15 Yorumla
Soran+1 yılbende vermemekle iyi yaptim
Cevap sahibi+1 yılİyi yüzsüzlük yapmışsın. Yüzsüz, yüzsüz...
Soran+1 yılbenden ayni gun bana aldigi 8000 tl degerindeki bilgisayari istedi ve ben ona ürünü kutusunda teslim ettim. Yuzugumu vermeyecegim ayni gun onuda isteyince mesaj yazdim hayir artik beni ugrastiramazsin bos işlerle ben sadaka verecegim o yuzugun parasiyla senden kurtuldum diye dedim. Babam 10 gun once vafat etti benim böyle de tepkimi gostermesem daha nasil gostereyim tepkimi?
Soran+1 yılyüzük umurumda degil zaten tek kuruşu bana gecmeyecek onada gecmemeli En azindan fakir bir aileye erzak alirim o mutlu olmaktansa baskalari mutlu olsun ya da hic belli olmaz haram falan eder belkide ona veririm sadaka diyerekten
Cevap sahibi+1 yılTepki göstermeye hakkın yok ki. Ayrılık kararı veren sensin. Sadaka vereceksen alın terin ile kazandığından ver. Onun sana verdiği ve geri istediği şeyi başkasına sadaka vermek olmaz.
+1 yılbence bir ua tayfaya bağışla büyük sevaba girersin
02 Yorumla
Soran+1 yılua tayfa ne ya
- +1 yıl
10 milyon kardeş
+1 yılŞu verdiğin hediyeyi geri isteme olayına oldum olası anlam veremedim
00 YorumlaBelki yuzugu bozdurup yeni sevgilinle yiyecegini dusunmustur.
00 Yorumla
+1 yılHayır bence geri ver hatta o söylemeden senin vermen gerekiyodu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenim eski sevgilimde istemisti yüzüğü ve bana verdigi telefonu. düşünmeden cikardim verdim. telefonsuz kaldim ama olsun. kötü bisey alip idareten kullanmistim.
10 Yorumla
+1 yılYanlış ayrılınca nasıl eski mektuplar geri veriliyosa onuda vereceksin onun olan her şeyi vereceksin
00 Yorumlakendi paranla fakirlere yardım etmeyi denemelisin bence ver çocuğun yüzüğünü
00 Yorumlaparasını cocuk verdıyse ıstemesı normal. beddua falan eder gorursun ebenın h0rekesını kanks. haram falanda edebılır sana
00 Yorumla
+1 yılNişan attınız galiba
Bendede olmuştu böyle durumlar00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyanlis yapmissin adamin hakkiyla sadaka mi verceksin bide.. baskalarinin bogazindan senin yuzunden haram lokma gecmesine goz yumma
00 Yorumla
+1 yılGit ver istiyosa niye ugrasiyosun bu kadar o almis sonucta
00 YorumlaYanlış onun hakkını yiyorsun ver ne hali varsa görsün sadaka diyorsun hak yiyorsun olmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılyanlş ypyosun o almşssa vermk zorndasn kimsnde kafna göre iş ypyosun
00 Yorumla
+1 yılSiz geri barışacaksınız
08 Yorumla
Soran+1 yılmumkun degil barismamiz butun bunlari istediginde babam 10 gun once vefat etti zaten acima bile saygisi olmayani hayatima geri almam zaten sevsem ayrilmazdim kendisinden
- +1 yıl
Ozaman yuzugunu ver popona soksun ne dıyım oyle gevsegın malıyla hayr olmaz bu arada başın saolsun olayın içerigini bılmedıgım içşn mutlu ol ayrılma dıye yazdım kusura bakma
Soran+1 yılsagolasin arkadasim olay cok icerikli gördüğün gibi... barismak olmaz imkansiz
- +1 yıl
Barışmada salla gitsin yuzugunude ver sen aslında kurtuldum dıye bırseylee dagıt
Soran+1 yılaynen zaten niyetimde o
- +1 yıl
Eyi bakalım neşen yerine geldiyse sıkıntı yok kolay gelsin sana
Soran+1 yılsaol:)
- +1 yıl
Rica
+1 yılBen çok fakir bir aileyim :-) :-)
00 Yorumla
+1 yılBırak kafasına at arsizin
00 Yorumla
+1 yılYuzugu geri vermelisin
00 Yorumla
+1 yıliyisini yaparsın birdeee geri istyorr ha
00 Yorumlao bence hırsla istemiştir. Canını sıkmak için
00 YorumlaYüzüğü geri vermelisin.
00 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 351 cevap paylaştı. Çok basit ve çirkin şeyler bunlar
00 YorumlaBen olsam o demeden yuzugu atardım
00 Yorumla
+1 yılSat gitsin sat sat sat sat
22 Yorumla- +1 yıl
koy a koy a
- +1 yıl
😂😂😂
Bilmeyenler için şunu bırakayım da hayrat olsun😄
https://m.youtube.com/watch?v=jqGCLImz-HE
Ver gitsim adamın yüzüğünü ona mı kaldın
00 Yorumla
+1 yıladamın hakkını ver adama. hem sana sadaka olsun de
07 Yorumla
Soran+1 yılguzel bir cevap
Soran+1 yıliste bu lafi soyleyerek ona verebilirim geri
- +1 yıl
nasıl bir çirkeflikse çocuktaki de:) :)
Soran+1 yılbenden ayni gun bana aldigi 8000 tl degerindeki bilgisayari istedi ve ben ona ürünü kutusunda teslim ettim. Yuzugumu vermeyecegim ayni gun onuda isteyince mesaj yazdim hayir artik beni ugrastiramazsin bos işlerle ben sadaka verecegim o yuzugun parasiyla dedim
- +1 yıl
8000 liraya pc mi aldı sana, nasıl bir ilişki ve para bu. zaten bu tarz hediyeler kabul edilmez. sıkıntılıdır.
Soran+1 yılaynen kabul ettigimi kim soylediki kutusunu bile acmamistim ürünün kabul etmedigim icin eve yolladi ürünü zaten geri istedi verdim bende.
- +1 yıl
tamam çok iyi yapmışsın
+1 yılKimin parasıyla kime hayırda bulunuyorsun 😂
12 Yorumla
Soran+1 yılolsun benim paramla olmasada fakir bir ailenin karni doyacak
- +1 yıl
Ondan sinir almak için böyle bir şey yapıyorsun itiraf et kendine
Ver ne yaparsa yapsın sanane
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 580 cevap paylaştı.
+1 yılBence gerek yok ver gitsin
00 Yorumla
+1 yılver ona gitsin ya adamin snucta caldi der snra
00 YorumlaHarbiden yüzsüz ne biçim adam o öyle
00 YorumlaGidere gider yapmış.
00 Yorumla
+1 yılver cocugun yuzugunu
00 YorumlaVer yüzüğü geri
00 Yorumlaruh halim amk:d
00 YorumlaBnce geri ver
00 Yorumla
+1 yılheroic member
03 Yorumla
Soran+1 yılwhat did you mention about it? i dont understnd bro.
- +1 yıl
sometimes thats good
Soran+1 yılnevermind
+1 yılona ver
00 Yorumla
+1 yılEvet
00 Yorumla
+1 yılGeri ver
00 Yorumla
+1 yılVer cocuga geri
00 YorumlaGeri ver bence
00 YorumlaEn dogrusu