Arkadaşlar bime gelecek parfümler davidoff brut ve calvin klein one sizce nasıl alınırlığı var mı? bim parfüm alıp memnun kalan var mı? Kokuları nasıl kalıcı oluyor mu? Bim parfüm
Davidoffta indirim yok ki, CK çok albenili duruyor belki alabilirim :) Bim parfüm mü satıyormuş, çok şaşırdım. :D Davidoffta indirim yok ama yine de fiyatı iyi. Calvin klein kullanan bir arkadaşım vardı memnundu kendisi.
Denenebilir tabii, sürekli aynı parfümü kullanamıyorum ben de arada değiştiriyorum. Parfümün kalıcı olması çok önemli benim için. Umarım bunlar kalıcıdır.
0
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
yani internetteki fiyatlara kıyaslarsan indirim yok ama internettekilerin süresi biraz geçmiş oluyor ck nasıl indirim var mı ve kokusu nasıl
Benim parfümüm tom ford black şaşmam ondan ama düşünülebilir bunlarda.. calvin klein cazip geldi. Bim parfüm deyince aklıma davidoff geldi. O da denenebilir. Daha önce çok duymuştum adını.
Erkek parfüm alacaksan davidoff düşünebilirsin. Calvin klein unisex bir parfümdü yanlış hatırlamıyorsam. Kokusu hakkında bilgim yok ama kullananlar memnundu.
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
aga ucuz şimdi be tom ford black alsam içim yanar üstüne su eklerim parfümün
Ben şok 😂 Bime bak sen aşmış kendini iyice😂 Bim parfüm de satıyormuş vay be. Seneçekler arasında calvin klein cazip geldi. Bütün her şeyi güzel eminim parfümü de güzeldir.
Davidoff brut da erkek için güzel bir parfüm. O da denenebilir. Önemli olan tenine yakışıp yakışmayacağı. Tenine yakışıyorsa kalıcılığı da fazla olur.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
hemde neler iyice büyümeye başladı bu bakkal amcaların gözü yaşlı :D
Davidoff güzel parfüm alınabilir. Bim parfümleri genellikle güzel oluyor. Ama kalıcı mı? O da önemli bir faktör.
Calvin klein de güzel parfüm, kadın ve erkek kullanabiliyor. Güzel kokuları oluyor. Almadan önce testerlerini bulabilirsen bir dene istiyorsan ona göre alırsın.
bim diye küçüksemeyin ya senden benden fazla fazla kazanıyor :D :D marketlerden poşet poşet bozuk paralar çıkıyor. kendi tecrübem var ordan biliyom hasılat kesdigimden :D :D :D :D
En İyi Cevaplar