Toplum olarak hangisine daha düşkünüz, genel tercihi ölçme amaçlı sorulmuştur :)
Kitap alırdım :)
Elbise alırdım :)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
kilolu olduğumdan pek istediğim kıyafeti alamıyorum genelde kitap okumayı da severim ondan kitap şimdilik ama zayıflayınca (inşallah :) ) elbise olurdu sanırım hevesliyim çünkü bu konulara ama işte olmuyo şimdilik. ama içimden geçen elbise olduğu için onu işaretliyorum şıklara :)
bol şans :)) bende hiç elbise giymemişimdir, kilomdan değil de tabularımdan, iyi dileklerim seninle olsun
teşekkürler :) tabular bazen yıkılmalı yıkmak zordur ama yıktığında daha özgür kalmış daha geniş bir bakışa sahip olmuş olursun gibi geliyor bana :)
O sırada almak istediğim bir kitap varsa elbise,
almak istediğim bir elbise varsa kitap alırım.
Ya da tam tersi.
interntten aradığım her şeye her bilgiye ulaşırım rahatça. e kitaplara bile... neden kitaba para vereyim?_ elbise dururken?
kütüphanelerde huzur buluyorsundur belki, bilmem
Düşünmeden kitap alırdım. gezerken de gödümü kitapla kapatırdım :D
Harikasınız :D
Cevap
32Cevap
Kitap parasına alınabilecek bir giyecekten hayır gelmez. Kitap daha mantıklı bir alışveriş olur alırdım. ( Aslında kitabıda almam sonuçta e-kitap diye birşey var son 3 senedir hep e kitap okurum :D )
Kitaplar pek de pahalı sayılmaz o kadar az paraya harika ve vazgeçemeyeceğin bir elbise alamayacağına göre istediğin kitabı almak tabii ki doğrusu olacak
Kitap alırdım diyenler kendisini tatmin etmek için bastı kesin ilk fırsatta elbise alıcaklardır.
Her şey olası görünüyor :)
kitap alırım sonra kitabı satıp sigara alrım :) sigaradamı içmiyah
Afiyet olsun efendim :)
Kitap tabi ki.
Üniversitede cebimdeki son parayı kitaba verip bir hafta beş parasız kaldığımı hatırlıyorum ben:)
Tabii ki kitap alırdım, tek kıyafet yeter ama tek kitap yetmez
Kıyafet alişverişi pek yapmam. O yüzden tercihim kitaptan yana olur.
Kitap okumayı çok severim ama genelde satın almıyorum kütüphaneden alıyorum. O yüzden elbise alırdım.
elbise alırım :) internet var nasıl olsa internet üzerinden herşeye ulaşmak mümkün :) istediğin kitabı online oku
Zaten paramın %90'ını kitaplara harcıyor olduğum gerçeği...
Gömlüm kitap almak isterdi ama okumayacağımı bildiğim için elbise alırdım.
elbise tabiki kitapları kütüphaneden bedava alıp okrum sürekli bununla ölçemezsin bence
kitabın yazarı da önemli. şimdi Chuck Palahniuk kitabı tabiki alınır. Ama ahmet batman kitabıysa ben elbiseyi tercih ederim...
kitap alırım elbise gene idare ederim kitap dağa önemli
Elbıse alırım cunku kıtabı bı baskasından alıp okuyabılırım ama kımse elbısesını vermez yıne beynım zehır gıbı 😂😂😂
iki bira alır içer ikisininde kafasınınyasarm
Kitaba bağlı. Bir de ihtiyacıma bağlı.
Kesinlikle kitap alirdim
O an neye ihtiyacım varsa onu
okumasam bile kitap alırdım
şu an içim kitap diyorum elbisee yani bu :)
Hangisine ihtiyacım varsa
resimdeki kitapsa alırdım
iddia oynardım
Samimi cevap için teşekkürler :)
reca
elbise ihtiyacım varsa onu alırım
ikisinide almazdım :D
teknolojik alet alırdım :D
kitap.
kitap dedim ama kitap tercihi özgür olmalı
Kitap aliorum ben
Kesinlikle elbise alırdım :)