Bu ürüne eczanede rastgele gördüm doğal saç rengi açıcı diye 15 TL gibi bir fiyatı vardı. İlk önce ürünü biraz araştırıyım dedim. Bazıları bu tür ucuz şeyler saçı yıpratır derken bazıları da memnun kaldıklarını söylüyorlar. Siz ne düşünüyorsunuz? Aranızda kullananlar var mı? Papatya özlü saç açıcı sprey kullananlar
Wiss Plus papatya özlü doğal saç rengi açıcı kullanan var mı?
Saçlarımızın rengini açmak için çoğunlukla doğal yöntemlere başvurmak istiyoruz. Çünkü oryal tamamen kimyasal bir maddeden oluşuyor ve saçların yıpranmasına, kırılıp dökülmesine sebebiyet veriyor. Saç rengini açmak için doğal yöntemlerden biri de papatya suyu kullanmaktır. Ancak hazırlaması, uygulaması, düzenli kullanımı derken biraz vakit alabiliyor saçların açılması. Wiss Plus papatya özlü saç renk açıcı sprey çok pratik oluyor. Hem kullanıma hazır hem de güzel sonuçlar veriyor.
Wiss Plus papatya özlü saç renk açıcı solüsyon kullananların yorumları neler?
Wiss Plus papatya özlü saç renk açıcı kullananlar
Kullananlar Wiss Plus papatya özlü saç renk açıcının etkili sonuç verdiğini söylüyorlar. Aynı zamanda yanında mor şampuan kullanıp, berrak sarı sonuçları alanlar da var. Doğal saça sahip olanlar daha çok açılma elde ettiklerini söylüyorlar genel olarak. Yani saçlarınız doğalsa daha güzel sonuçlar alabilmeniz mümkün :)
Papatya özlü saç açıcı sprey kullananlar içeriğindeki papatya özleri sayesinde güzel sonuç alacaklarına inanarak bu ürünü deniyorlar ve genellikle memnun kalıyorlar. Denk geldiğim bazı yorumlar şu şekildeydi;
Benim gibi halen saçınızı boyatmamaya kararlıysanız kesinlikle alın👍🏼 Daha öncede kullanmıştım, doğal saç rengini açmak istiyorsanız tavsiye ederim 🤗 birde mor şampuan alın, ayda bir defada mor şampuan kullanınca turunculaşmayı önlüyor. Çok hoş oluyor tavsiye ederim 😊
Bayılıyorum bu ürüne. Saçlarım turunculaşmadan kutu bitirdim :)
Kısa sürede saçlarımı istediğim renge ulaştırdı. Eskiden papatya suyu kullanıyordum büyük rahatlıkmış.
Wiss Plus papatya özlü saç renk açıcı nasıl kullanılır?
Wiss Plus papatya özlü saç renk açıcı nasıl kullanılır?
Wiss Plus papatya özlü saç renk açıcı nemli saçlara uygulanıyor. Uygulama öncesinde saçlar kesinlikle temiz olmalı. Nemli saçlarınızı her yerine 10 cm uzaklıktan sıkın ve iyice yedirdiğinizden, uygulanmamış yer kalmadığından emin olun. Uygulamadan sonra güneşe çıkılması öneriliyor ancak saçlarınızı kurutup kendi haline de bırakabilirsiniz. Durulama gerektirmiyor, ancak güneşe çıktığınızda daha etkili sonuç veriyor.
Wiss Plus papatya özlü saç renk açıcı fiyatı nedir?
Wiss saç açıcı kullananlar
Wiss Plus papatya özlü saç renk açıcı fiyatı 30 TL ile 40 TL arasında değişiklik göstermektedir. İnternet üzerinden de kolayca sipariş verebilirsiniz. Bazı kozmetik mağazalarında ve eczanelerde de bulunabiliyor.
ben kullanmadim da dogal derler bu dogal degil bence, paraben ve baska bir madde varmis, onlarin olmamasina dikkat etmeliymissin, bir tane sampuani varmis ismini tam bilmiyorum ama ben denemeye cesaret etmedim, saclarim bayagi bir koyu rengi, siyah degilde koyu kestane rengi :) gunes görünce tatilde kullanmayi dusunuyorum dogal bir renk acilmasi gorurum belki, ama kalici olmamasina da dikkat etmelisin, koyu renklere tavsiye etmiyorlar, birde kuzenim kulaniyordu etkisini gördü görmesine de... saclari hassasti galiba¨... sac dökülmesi yapabilir, ben belkide kinayi deniyecem, ikisi arasinda kaldim bilmiyorum az bu tur az kina da yapabilirim amaaaan :DDD
sarışınsan eger saçların zaten güneş gördümü açılması lazım bende sarışınım erkek oldugum halde güneşte kalınca açılıyo benim saçlarım nerdeyse sarı gibi oluyo sende olmuyosa sende bir sorun var bence :D
dedigin dogru gerçi eylül ekim gibi tekrar koyulaşmaya başlıyo benim de saçlarım amann zaten özel bir istegim yoktu saçlarım sararsın diye önemli degil benim için :)
Ben kullandım çokta memnunum. Oksijenli su gibi öyle bir anda saçın açılmıyor böylece istediğin tonda kullanmayı bırakabiliyorsun. Üstelik saçımıda yıpratmadı.
papatyayı kaynat güneşte sür denize falan gidince yada..bizim komşu yaptı kızda şaşırdı hatta nasıl rengi açıldı diye nette yazar tarifi yap dene kız güzel oldu doğal olarak
Bunu benim sıra arkadaşım kullandı.Saçlarına hiç bir zararı olmadı sadecede bunu kullandıktan sonra sertleşiyodu ama duş aldıktan sonra geçiyormuş sertliği.Bende kullanmayı düşünüyorum bunu :)
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Açılması zor ben yaptım 15 gün uğraşman gerek güneşi yemekde cabası :((
gidiyorsun kırda dağda bayırdan papatya topluyorsun ve onları sıcak suylan demliyorsun ve saçına döküyorsun ve güneşe çıkıyorsun en doğal açma yöntemi bu
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
papatya suyuda fadalıdır illa güneşte beklemende gerekmiyor. link
En İyi Cevaplar