Banka kartıyla yaptım zaten kapıda ödeme kullanmadım defolu falan da gelmedi eğer öyle bir sorun olursa sana ürünle birilikte gelen faturasıyla birlikte istediğin şubesinde beden veya ürün değişimi yapabiliyorsun
Banka kartından kastım kredi kartı bu arada yok ben güvenmem dersen eğer bir D&R veya migrostan ininal kart al 5 tl ücreti içine harcama yapacağın kadar tutar yükle aynı akbil mantığı ile yüklediğin kadarını kullanırsın
Yok kredi kartı değil dediğim hesap kartı diyim parayı karta aktarıp o kartla alışveriş yapabilir miyim ininal kart alıp yap dediğin gibi herhangi bir bankanın kartıyla da olur mu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
İstanbuldayım ben 3 günde geliyor
Banka kartıyla yapılıyor mu
Banka kartıyla yaptım zaten kapıda ödeme kullanmadım defolu falan da gelmedi eğer öyle bir sorun olursa sana ürünle birilikte gelen faturasıyla birlikte istediğin şubesinde beden veya ürün değişimi yapabiliyorsun
Banka kartından kastım kredi kartı bu arada yok ben güvenmem dersen eğer bir D&R veya migrostan ininal kart al 5 tl ücreti içine harcama yapacağın kadar tutar yükle aynı akbil mantığı ile yüklediğin kadarını kullanırsın
Yok kredi kartı değil dediğim hesap kartı diyim parayı karta aktarıp o kartla alışveriş yapabilir miyim ininal kart alıp yap dediğin gibi herhangi bir bankanın kartıyla da olur mu
Ortalama 3-4 gün.
Banka kartıyla ödeme yapılıyor mu
Olmuyor. Genelde kredi kartı. Ama kapıda ödeme istersen olur.
Ayrıca soruyu güncellemişsin. Gelmediği oldu. D&R Kitap. Ama onu da yarın arayıp fırçalarım Müşteri Hizmetlerinde..
Kapıda ödemesi yok diye biliyorum
Bazı sitelerde olabiliyor.
Söylediklerim arasında herhangi birinde var mı?
Hiç bakmadım bahsettiğin siteye. Ama dediğim gibi olabilir.
Sormalısın ya da müşteri hizmetlerini arayıp..
Hımm teşekkür ederim
Estağfirullah. Yardımcı olabildiysem ne mutlu..
2 3 gün