Bence en güzel hediye budur slsjsj😂😂 çok garibime gitti ve ben bunu bir fotokopicide gördum

Akrostiş şiir eşliğinde çiçekler verip diz çöküp elini tutup seni bana veren allahıma şükürler olsun diyip seni seviyorum dedikten sonra öpücüğümü beklerim :) baktım sevmedi hadi gel gidelim senin için koca bir restorant ı kapattım gidelim yemeğe derim. Oda olmazsa c planı :)
Fotoğrafdaki soğan kadar yalnızım.. ):
https://i.hizliresim.com/VPV3Xn.jpg
Valla bakmak lazım 14 Şubat doğum günüde olduğu için muhtemelen kalp şeklinde kurabiyeler var onlardan alabilirim değişik olur. :) Ekstra gömlek, parfüm, saat türü şeklerde olabilir. ya da tuttuğu takımın orijinal bir eşyasını da alabilirim gibi liste uzar gider :)
28 Aralıkta doğum gunum var sonra yıl başı hemen ardindan bide 14 subati var sevgilim de var ben sıkılıyorum birşey alacak diye kutlamasini istemiyorum hatirlasin yeter 😕
Cevap
53Cevap
Hayır ya hayır daha şimdiden başlamasın bu muhabbet😂 Duymuyorum ki lalalala
Sevgililer günü kadar saçma bişi daha yok biri ortaya bir gün atmış herkeste itinayla kutluyor bir de ya ne saçma özel gün denen şey iki kişi arasındadır
Sevgilim yok ki hediye alayım.
Yine o gün sinemaya tek gidip çifte kumruları izlicem, yolda yürürken her kızın elinde bir çiçek görecem. Yalnızlığın gözü kör olsun 😂
Sevgilim yok ki ya beni kıskancım diye terketti sanki yeni sevgilisi kıskanç değil mantığına tüküreyim hıyar herif
Artik sevgili demeyin bana nasibimi aldim illa alcak olsam yilin öküzü diye alirdim. Benim tek sevgilim gratis watsons ve rossman
Benim için sevgililer günü Watsons, Gratis ev başka markalarda indirimler demek. Sevgililer gününün benim için başka bir anlamı yok
o degil de.. daha dun bu 14 subat konulari donup duruyodu burda hepimiz bikmistik. zaman ne cabuk geciyo yav :D
Sevgilim yok o yüzden 14 Şubat konusunda rahatım :)
Sevgilim yok. Olmak isteyenler için 0 506 934 asdasd şaka şaka. ama sevgilim yok.
cidden tuhaf hediyemiymis ilginc insanlar var ne ile kafa buluyorlarsa
Sevgilim yok o zamana kadar da olmaz sanmıyorum hsjsjs
O güne yakın bir sevgili bulup tüm eksikleri gömmek lazım sevgililer günü niyetine :D
14 Şubat neden kutlanıyor? Yani ikiniz arasında bir anlamı yok biri çıkıp sevgililer günü demiş diye herkes kutluyor anlamsız ve saçma
Vallahi ondan önce doğum gününde ne alacağımı düşünmeliyim😂
Sevgililer günü geçsin öyle sevgili yapıcam. Şimdilik kafam rahat 😄
14 subat ve kapitalizm hakkinda uzun bir yazi yazar. Biktiririm
Ne 14 şubatı ya daha yeni yıla bile girmedik kasmayın milleti şimdiden 😄😄
aycık almıştım :D geçen sene sonrada bana ayıcıktan daha tatlısın diyiip sarıllmıştı
14 şubatı oldum olası sevmedim artık hiç sevmiyorum 14 şubatta babamı kaybettim artık hç bir alamı yok
Telefon ayakkabı birini dogum gunun birinide sevgililer gunune
daha çok var önce hediye almaya değer sevgiliyi bulayım
tekrar yat kiralamayı düşünüyorum ama bu sefer kemancıları çağırıcam havai gişek patlatıcam
İnşallah ilk sevgililer gunu olucak ama kutlamayi dusunmuyrum 😊
B-k alıcam içi ısınsın :D
Pek yaklasmiyor aslinda daha
Kendime önce sevgili hediye etmem lazım
hahaha ne kadar ayıp :D
hahaha cok romantik yaaa😃😃😃
Olmadığı için kendime bir şarap alırım :D
Daha var, bir şeyler düşünürüz.
olmadığı için sorun yok
14 Şubat yalnız başıma oturup ders çalışıcam
Hahhaa foto muko 😂😂
Askerde olacam 14 şubatta :D