Beyaz eşya bakıyorum hangi marka tercih etmeliyim? beyaz eşya nereden alınmalı?

Beyaz eşya bakıyorum hangi marka tercih etmeliyim? beyaz eşya nereden alınmalı?

Bosh ve arçelik aynı ürünleri üretiyor. Sadece dışları farklı. Yan sanayide aslında ürünleri berbat, kaliteli değil. Bazen bosh marka çamaşır-bulaşık makinaları gelirdi sökülürdü incelenirdi felan. Vestel de kötü ürünler üretmiyor. ama arçelik o kadar da kaliteli değil. Saçlarını o kadar ince tutuyor ki geriye dönük arızaları çok çıkıyor. Vestel tavsiye ederim.
Profilo bosch Siemens aynı fabrikada üretiliyor vr hepsi aynı. Sana tavsiyem fırım bulaşık vr çamaşır bosch buzdolabı arçelik. En büyük dolaplar arçelikte. Bosch öyle dolaplar yok.
Ama sadece kendini bunlara yönlendirme dsha önemli şeyler de var
Bosch aliyorlar genelde ben samsung tercih ederim. Akrabalarim hep Arçelik aldı Lg de iyi secim hepsini ayni marka almak zorunda değilsin. Instagramda ceyiz hesaplari oldukca fazla oneri sunan bacilarimiz var
hangi sayfalar takip edeyim canım
Pembelila özgelin mesela benim favorim onlar. Pembelila cok iyi bir bayan cekinmeden sorabilirsin
tamam canım çook teşkkurler
LG kullanıyorum bulaşık makinesi çamaşır makinesi buz dolabı memnunum
Cevap
2Cevap
Ben profilo kullanıyorum 10 yıldır çok da memnunum. Adı üstünde dayanılmaz ev aletleri saran firma haliyle ürünleri de güzel çıkıyor.
Profilo, bosch, Siemens güzel markalar.
Lüks alacaksan Gaggenau, Smeg, Kitchen Aid veya Ankarsrum. Ayrıca kaliteli beyaz eşyalar ile donattığın mutfağı en kaliteli porselenlerle de donatmalısın. Fine porselen veya fine dining porselenleri tercih etmelisin. Standart porselene göre sunumlarının nasıl değişebileceğini zaten görünce anlarsın.
Dondurucu alacaksan uğur al, diğer beyaz eşyalar için de profilo ya da uğuru tercih et.
bosh nasıl o en iyisi diye duydum
Ailem 17 yıl kadar profilo kullandı beyaz eşyada ve bozulmadılar. Dondurucu da 5-6 yıldır var ve hâlâ sağlam. Bosch'u bilmiyorum pek.
tamam canım ona da bakayım fikir oldu tekkur ederm
Bosh cok kaliteli ama cok pahali.. siemens al bence daha uygun kaliteside iyi
Herzaman simens en kaliteli marka
Bosh ya da arçelik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar