Keşke anket ekleyebilsem şu an
Erkek arkadaşın annesine ilk tanışmada nasıl bir çiçek alınır?
Keşke anket ekleyebilsem şu an
Naparsan yap seni sevmeyecek. Uğraşma.
Şaka şaka. Demet çiçek güzeldir göz doldurur. Başka zaman saksı çiçeği alırsın. Belki elinden çiçek yetişemiyorum benim gibi.
Hastayim sana bil ;-)
Yetişmiyordur yani.. Ah bu otomatik tamamlama beni bitirdi
@oğuzhan8125 geçmiş olsun ablacım, Allah sağlık versin.
Demet şeklinde papatya alabilirsin👍🏻 Diğer türlü onun beğeneceği tarzda bir çiçek alman zor olur, saksıdaki çiçekleri onlar daha iyi biliyor.
Orkide ya da saksı çiçekleri tercih ediliyor genelde
Çiçekçiyim.
Buket de alabilirsin. Ama onun ıcn uygun vazosu var mı onuda dusunmek gerek?
Bence orkide al.
tek dal orkide yeterlidir değil mi? yani çift dal ya da renkli çok abartılı olur gösterişli olur. beyaz tek dal kurdele bitane kafi
vazosu yok ayrıca yani burda misafirler Şu an memleketten geldiler
Çiftt dallı abartılı olmaz ama bende tek dallı orkide tavsiye ederim. Hangi rengi sevdiğini sorarsanız nişanlınıza ona göre kurdela bağlatabilirsiniz en azından. Daha çok hoşuna gideceğine inanıyorum. :) Ama tabiki beyaz sade ve saflığı belli ettiği için oda güzel olur.
yardımların için teşekkür ederim. bakalım şansıma olacak biraz iş çıkışı bir çiçekçiye girip alıp gideceğim. umarım kazıklanmam :D
Bizde 80 TL tek dallı güzel orkide beyazda var fuşyada var. Altına güzel bir seramik güzelcede beyaz tüle bağlarım kurdelayla. Ofiyatlardada alırsınız işte.
sizin çiçekçi nerde ya bir indirim de yaparsın sdjkhdskjhsd :D baska bir arkadasta kırmızı antoryum demiş ama simdi ilk çiçek bu antoryum biraz yaşlı işi gibi mi kalır :d
Anthoryumda güzel oda olabilir. Bugun hatta yeni antoryum gelcek bize 2 tane.
www.bitkibakimi.com/.../...4-b8ef-d68c7b4442d2.jpg
Orkideden daha dayanıklı. :) hem daha çok hoşuna gideceğine eminim.
Kesinlikle yaşlı işi değil. Bizim yer Şişlide
bu olmadı ben anadoludayım :d neyse bir düsüneyim ben bu ikisini. simdi kadının balkonunda cicekleri var aslında antoryumu yanına da koyabilir ama orkide de pek zarif masum hani ne bilim. ay kaktüs alıcam sonunda ya deve dikeni falancxsdsfdsds
:) kaynana adayı yanlış anlar falan ne malum. Orkide ilk buluşmada gidince götürülen bir saksı ehh gelin adaylarıda biraz kalıcı birşey istiyor. Goncalı açmamış orkidelerden alırsanız daha güzel olur. Hem daha fazla dayanır. Seçerek alınız.
son karar ne şimdi orkide mi antoryum biraz manidar olur ya antoryum olmasın :D
Siz karar vereceksiniz ona
Nişanlınızada sorarsınız hangisini annen daha çok sever diye. :D Bence antoryum alın. :)
hahaha komik bir karikatür:)
Ama genelde giden orkide size ve zevkinizew kalmış :)
üsküdarda nerelerde çiçekçi var?
Çok gösterişli bir çiçeğe gerek yok ama illa alınacak sa orkide hariç herhangi bir saksı çiçeği al orkideler klişe oldu artik
Cevap
12Cevap
Ses kaydedilen ayıcık al.
Bastığında "Biz evlenicez. Sen karışma dombiliiii!!!" desin.
Ben saksi cicegi almistim yillar gecse de kalici oluyor.
orkideden başka ne olabilir peki? hani alternatif olarak
Orkideyi cok severim ama kalici degil cok narin. Ciceklerini doktugu zaman kuru bir dali kaliyor.
Kirmizi antoryum alabilirsin. Anneler gununde kendi anneme almistim hem zarif hem etkileyici.
Baris cicegi alabilirsin. cok masum duruyor. hemde cok cabuk buyuyor hemen dallanip budaklanir. Ben bunu alali 4 sene oldu hala cok guzel. Kalici.
Bence güzel bir salon cicegi olabilir... Baktikca seni hatırlar😊
Çiçeklerle ilgileniyorsa saksı çiçeği al eger arasi yoksa buket çiçek
Kaktüs al.. Önceden kulak çekmiş gibi olursun :))
deve dikeni? ya da ortanca?
Et yiyen çiçeklerden al :))
orkide güzel bir seçim olur bence
bence sade bişiler tercih et abartma
Almam sanırım bilmiyorum
Annesinin huyunu bilmek lazım
bence orkide almalısınız😃
Sevgiline sor o bilir.
kırızantem çiçegi annesi Japon degilse sorun olmaz
Yetişmiyordur yani.. Ah bu otomatik tamamlama beni bitirdi
Yanlış oldu pardon
Siyah çelenk 😂😂