neyin butiği? bildiğin merdiven altı vergisiz kazanç işte.. butik dediğin küçük dükkandır bunlar elden alıp satar fatura yok, garanti yok, vergi desen yok, ürün defolu çıksın geri almazlar, bunları satın alanlarda ciddi bir sıkıntı vardır ileride eşim böyle bir yerden alışveriş yapsa kıyameti kopartırım cidden bak, ekonominin krizin tavan yaptığı dönemde esnafımıza destek olmak lazım, mağazalardan gidin görerek alın, vergisini ödeyen fişini kesen yerlerden alışveriş yapın, en kötü görmediğiniz bir hatada iade hakkınız olur, görmeden bir ürünü almak tamamiyle saçmalık, hıyar çıktığında kutudan ağlamazsınız, üstelik dolandırıldığınızdada yasal olarak hiç bir hakkınız yok gidip şikayetçi olamazsınız kayıt bile açılmaz, buna güvenip zaten dolandırma işi yapıyorlar.. ben ürünü yolladım der adam geçer, adam yollamış burası el altından bir satış yapıyo fatura kesemiyo zaten niye şikayet edip bizi uğraştırıyon derler adama suçlu bile çıkma ihtimalin var yani, hakkını arayamazsın, böyle saçma salak internetten twitter sayfalarından facebook sayfalarından alışveriş yapmayın..
İnternetten hiçbirşey almadım gördüğüm herşeyi piyasada çok daha altına buluyorum ne diye kıçımı kaldırmamak için bilgilerimi ev adresimi telimi millete veriyim...
Valla bende siparis verdim. Adam once gunaydin × hanm dedi. Gunaydin dedim ama su rengi kalmamis bundan var ayakkabi simdi yok bilmem ne gibi seyler soyledi. Zaten watsabada kndi resmini koydu. Durumada adi soyadini yazmis😂 bir satici adini soyadini niye yaziyo duruma😂 neyse kargoda bekledi almadim usendim ya geri iade oldu ayakkabi😁
İnstagramı sadece alış veriş yapmak için kullanıyorum. İnstagram da butik seçmenin püf noktaları vardır. Her butik sayfasına tak diye atlanmaz. Şimdiye kadar ne dolandirildim, ne tacize uğradım nede memnun olmadığım bir ürüne sahibim.
Ama yine de başıma böyle bir olay gelse hemen savcılığa bas vururum.
İnstagramdaki butiklerden alışveriş yapıyorum. Hatta düzenli olarak tercih ettiğim ve güvenerek alışveriş yaptığım bir butik var , ismi mazi butik. Hem çok ilgililer, hem de gerçekten kaliteli ürünleri var, bir göz atmanızı tavsiye ederim.
En İyi Cevaplar