Çok özel bir adam sevgilim değil. Manevi bir hediye olsun istiyorum ne olabilir?

içinden ne geliyorsa onu, bir de adam zenginse ona layık çok pahalı bir hediye alma ona yakışacak bir hediye alma moduna sakın girme. Adam zaten senin alacağın o çok pahalı hediyeyi alabilir ama duygu yüklü bir hediyeyi alamaz.
Zaten amacım o manevi bir hediye düşünmek
Kış yaklaşıyor el örgüsü eldiven hırka yap.. Alma yap yani emeğini ver ona.. Zenginlikten kastın ne bilmiorum ama alacağın şeyleri alabilir zaten. Herşeyi elde edebilecek potansiyeldeki bir kişi için bişeyler almak aptallık
Eldiven takmaz 40 yaşında adam
Biz tanımıyoruz ki. Nelerden hoşlanır, takıntılı olduğu şeyler var mı, en özel günleri filan. Kolay değil öyle hediye almak :)
Evt deil😊
Cevap
17Cevap
herzaman kullanmak zorunda olduğu seni hatırlatacak birşey alabilirsin, kemer , cüzdan, kılıf kişiliğine göre açıklar ıvardır mesela ben kapaklı kılıf kulanırım, bir ibana hediye alıcakolsa alsa makbul gecer
Ama bu adam işi gücü yerinde paradı pulu olan en pahalı cüzdanı kullanan tel kılıf bile kullanmayan bir adam
Sıradan bir hediye al çünkü varlıklı olan bir kişi hediyenin değerine pek bakmaz.
Eğer çok gözü yükseklerde değilse önemli değil. Sıradan bir çay bile değerlidir.
bir şey alma bir şey yap.
ya da bir anınızı hatırlatacak bir şey varsa alabilirsin.
Her istediği alınır.
Kredi kartını bir günlüğüne vermesi şartıyla her istediği.
Tabi Her kızın hayali zengin koca adayını bulmuşun hata yapmamak kaybetmemek için buraya soruyosun :D Brawo
:D:D:D
Koca adayı değil sadece dost iyi arkadaş
Şaka bir yana. Zengin bir adama alcağın hediye pahalı ya da ucuz olması önemli değil sadece öyle bir hediye seçmelisin ki o almaya akıl edememiş olsun ve hayatını kolaylaştırsın ha birde nekadar çok ihtiyacı olan birşey alırsanız o kadar sık kullanır ve o kadar çok aklında kalırsınız velasıl çok ince düşünmek gerek
;)
İşte o ne onu bulamıyorum😊
aşkı satın alamassın ama 3 dakikalığına kiralayabilirsiniz
Alaka kuramadım?
Zengin adama hediye falan alınmaz 😂
😂😂
Adam zengin ne alsan beğenmez
kendini hediye et. kazan-kazan durumu...
Tesbih.
Daha ozel diyosan op sicacik
manevi hediyeler parayla satın alınırmıki
kuranı kerim al hediye et
Bende bunu düşğnmüştüm ama çok farklı olmalı arabça da bilmiyor
kaliteli bir kol saati
Onu kendi de alır Zengin olan ben drğilim o
e işte taktıkça seni hatırlar
Hmm pahali bir saat olabilir
İphone 6s plus 😎
Mektup
Para ver :D