Kızlar gittigidiyordan Flormar Cc krem aldım 22.90 kendi mağazasında 32 TL di bugun geldi sahte mi orijinal mi bilemedim önceki kullandığım kutudan biraz farklı gbi yazılar ayni aslnda ama kokusu kapağının boyutu falan farklı ne yapsan bilemiyorum? :( sagdaki internetten aldigim.
Gittigidiyor'dan aldgim Flormar Cc krem sahte mi orijinal mi?
Maalesef ilçede yaşadığım için kozmetikci yok burada adan akilli.. Önceki kutu ile farklılıklar olduğu için geri kargoladim ya ama aklmda kaldı acaba orjinaldi de kutusu falan mi değişti :(
niye uretim tarihine bakmadın eger yakin tarihlerde uretildiyse cakmadir neden ayni urunu iki farkli sekilde paketlesinlerki. eger uretim tarihleri farkliysa zaman araligi varsa yenilik yapip kutusunu filan degistirmis olabilirlerdi internetten alışveriş i bu yuzden sevemiyorum güven yok
Bugün İl de yasayan arkadaşım bakacak mağazasına değişiklik var mi o zmn anlaşılır tabi param iade olurmuş bilmem.. Aklıma gelmedi son kullanmaya bakmstm ama üretim tarihine bakmadim
Vallahi nivea gbi bir kremi doldrmsta olabilirler ama kutuda da farklılıklar hayır bu kadar uğraştılarsa neden adam akilli bir krem yapmıyorlar acaba :))
En İyi Cevaplar