Bir güzellik & bakım alışverişi çılgını olarak size her iki mağazanında iyi ve kötü yanlarını anlatacağım. Kozmetik alanında en iyisi kesinlikle Gratis. Cilt ve saç bakım ürünleri konusunda ise Watsons bir numaradır. Birçok yerde bulamadığım bakım ürünlerini Watsons'ta bulabiliyorum. Bir de Watsons'ın şöyle bir güzelliği var. Kendi markasına ait ürünlerde üretmiş ve bunları da satıyor. NYX markası var mesela. Çok güzel kozmetik ürünleri olan bir marka ve sadece Watsons ve kendi mağazalarında var. Gratis'te bu marka bulunmuyor. The Balm markası da sadece Gratis'te var. Benim çok kullandığım bir Amerikan markasıdır kendisi.
Gratis
en iyi kozmetik mağazası
Gratis'in indirimleri diğer mağazalara göre çok daha avantajlı oluyor. Ayrıca Gratis kartı bulunan müşterilerine ekstradan indirimler yapıyor. Neredeyse her ay %40 indirim yapıyorlar. Özel günlerde de muhakkak %50 indirimi mevcut oluyor. Birçok şubesi bulunduğu için çok rahat bir şekilde mağazadan alışveriş yapabiliyoruz. Ayrıca genel olarak gördüğüm kadarıyla satış danışmanları çok kibar ve ilgili. Mağazada mevcut olan kozmetik markalarının testerları da her daim çok seçenekli ve fazla oluyor. Kozmetik ürünler konusunda Watsons mu Gratis mi diye soracak olursanız ben Gratis derim şahsen. Bakım ürünleri kötü mü hayır değil elbette ama çok sınırlı. Sadece Himalaya markası var meşhur. Başka da bir markası yok cilt bakımı üzerine.
Watsons
en iyi bakım mağazası
Watsons'ın online sitesi şahane! Sitede çok güzel indirimler ve kampanyalar yapıyorlar. Kargosu da gayet iyi. Asla sıkıntı yaşamadım bugüne kadar. Ama Watsons'ın kötü bir yönü var. Kart sistemi çok kötü. Yıllardır kartını kullanıyordum ve hala birikmiş bir puanım yok. Puanım var ama çok düşük. Bence bu konuda bir sıkıntısı var sistemin. Watsons'a gelen bakım ürünleri başka hiçbir mağazada yok bence. Özellikle Güney Kore'den getirttiği bakım ürünleri enfes. <3 Ne zaman gitsem mutlaka birkaç parça bakım ürünü alıyorum oradan. Kızlar size Glamglow, Kore cilt bakım maskelerini öneriyorum. Muhakkak deneyin derim. Cilt bakımı konusunda Watsons Gratis'ten çok daha iyi.
Umarım bu söylediklerim bir işinize yarar kızlar. :)
10
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Gratis daha iyi ama ikisinin kartını da al. rekabet olduğu için bazı zamanlarda bayram indirimi vs gibi, biri diğerinden daha çok indirim veya promosyon yapabiliyor, takip et işine geleni kullan ;)
Instagram'da yapacağımız bir çekiliş ile çekilişe katılan kişilerden rastgele 100 kişiye "Gratis" veya "Watsons" için 200TL'lik hediye çeki vermeyi planlıyoruz. Çekilişe daha çok kişinin katılmasını sağlamak için hangi firmayı seçmek daha uygun olur?
Vala ben indirim zamani migros u kullaniyorum. Aradığım çoğu şey oluyo. Ama daha detayli alisveris yapcaksan gratis daha iyi sanki. Ikisinin de kartini alip işine geldiği zamanlarda gtmek lazm aslnda.
En İyi Cevaplar