Bugün migrostan 1 adet makyaj malzemesi aldım, hiç açmadım üzerinde ürün koruma bandı mevcut. Ürün iadesini alırlar mı koşulsuz? Bir de başka migrosta iade edebilir miyim? İade edeceğim migrosta kozmetik bölümü yok. Migros ürün iadesi nasıl yapılır? Migros ürün değişimi yapılıyor mu? migros ürün iade ve değişimi şartları neler?
Migros iade değişim koşulları şu şekil açıklayayım. Migros ürün iadesi yapmak için satın aldığımız ürünü hiçbir şekilde kullanmamış olmak, paketi açmamak gerekiyor. Ayrıca 14 gün içerisinde iade etmek gerekiyor. Migros iade süresi 14 gün yani. Migros iade prosedürü tek tek yazayım. Daha iyi anlarsınız bence. Eğer son kullanma tarihi geçmiş bir ürünse - satın aldığımız tarihten önce son kullanma tarihi bitmişse- iade edebiliriz. Değişim yapmak için de ürünü hiçbir şekilde kullanmamış olmak gerekiyor. Ürüne zarar vermemiş olmamız gerekiyor. Değişim yapacağımız ürünle aradaki fiyat farkını ödememiz gerekiyor. Kozmetik ve hijyen ürünlerinde ayrıca aldığımız et tavuk balık ürünlerinde de iade ve değişim yapılamaz. Tabi ürün bozulmuşsa o farklı mesele. O zaman iade edebilirsiniz, hatta Tüketici hakları mahkemesine şikayet bile edebilirsiniz bozuk ürün satıyorlar diye. Kampanyalı bir ürünü satın aldıysanız iade veya değişim yapamazsınız. O da bir sıkıntı anlayacağınız. Migros iade şartları bu şekil. migros ürün iadesi şartları nelerdir?
Migros'ta Bir Ürünü Nasıl İade Edebilir & Değiştirebilirim?
Migros'tan satın aldığın ürünü değiştirmek veya iade etmek için satın aldığın şubeye gitmen gerekiyor. Fişin veya faturan da olmalı. Fiş veya fatura olmazsa iade veya değişim yapamazsınız. 444 10 44 Müşteri Hizmetleri'ni arayarak da iade koşullarını öğrenip iade veya değişim sürecini başlatabilirsin. Müşteri hizmetleri çok kibar ve ilgili oluyor zaten. Her türlü probleminizi çözüyorlar. Bugüne dek hiç sıkıntı yaşatmadılar bana sağolsunlar. Bu arada Migros Sanal Market üzerinden sipariş yaptıysanız ve değişim veya iade yapmak istiyorsanız Migros Sanal Market sayfasındaki Öneri-Talep Formu’nu da doldurabilirsiniz. Kısa bir süre içinde işleme alıp size geri dönüş sağlıyorlar. migros'ta nasıl ürün iadesi yapılır?
Migros'ta İade & Değişim Süresi Ne Kadar?
Yukarıda da yazdığım gibi Migros ürün iade süresi tam olarak 14 gün yani iki hafta. Bu süreyi aşarsanız iade veya değişim yapamazsınız. Zaten iade veya değişim sürecini hemencecik halletmeye çalışıyor Migros. Müşterilerini uğraştırmıyor böyle konulardan dolayı. Hepinize keyifli alışverişler dilerim o halde. :)
2|0
0|0
Görüş hala geçerli mi?
En İyi Kız Görüşleri
sahtimsahbazoldum | Alışveriş & Hediyeler konusunda 50 görüş paylaştı.
Yoda
+1 yıl
tüketici haklarına göre faturanla gittiğin taktirde iade almaları gerek ben hiç denemedi tabi
0|0
0|0
Görüş hala geçerli mi?
petrichorlover | Alışveriş & Hediyeler konusunda 460 görüş paylaştı.
Master
+1 yıl
2 hafta içinde iade hakkın var her türlü alış veriş için
1|0
0|0
Görüş hala geçerli mi?
Soran
+1 yıl
Yapabilirim başka migrosta değil mi iadesini? İade yapacağım şubede kozmetik bölümü olmasa da
theİlbey | Alışveriş & Hediyeler konusunda 108 görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Aldığım kitabı iade etmek için gittim tek sordukları fişti onun haricinde bir şey olmadı anında ödememi nakit olarak yaptılar. Bu Migrosu sevmemin sadece bir nedeni
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş