Uzun yıllar önce golden retriever cinsi köpeğim vardı ve geçen sene ne yazık ki kaybettim. Şu an evcil hayvan konusunda kendimi yavaş yavaş toparlar gibiyim ve tekrardan köpek sahibi olmak istiyorum. Fakat şu an farklı bir cinse eğilimim var. 2 cinste kararsız kaldım. Yardımlarınız için teşekkürler.
1. American EskimoAmerikan Eskimo 2. SamoyedSamoyedSizce Hangisi? Amerikan Eskimo cinsi köpek nasıldır, alınır mı? American Eskimo mu Samoyed mi?
Amerikan Eskimo cinsi köpek nasıldır, alınır mı? American Eskimo mu Samoyed mi?
aga bir kırma vardı husky ile bir cins kırması hatırlamıyorum ama hopsky olarak adlandırılıyor diye hatırlıyorum ama baktım nete yok bir de hayvan küçük ama tatlı birsey belki biliyorsundur bilmiyorsan da bakıp bulursun belki bulabilirsen bana döner misin merak ettim simdi
Tür alacağına barınaklardan bir hayvana yuva ver. Bunları almak için harcayacağın parayı sokakta ihtiyacı olan bir köpeğin veteriner masrafları için harca
Köpek deyince aklınıza sadece köpek gelmesin ne cins köpekler var her haliyle öne çıkıyorlar diğer köpeklerle iletişimi çocuklarla ilişkisi yabancılara davranışı itaat seviyesi koruma özelliği oyunculuğu zekası bekçiliği daha birçoğu hepsi birer kriter. Benim için estetiğide çok önemli herhangi bir köpek olmaz asla
hayır üstteki american eskimo alttaki samoyed. Samoyedin tüyleri daha kısa ve küt. American eskimonunki uzun ve havalı. Gerçi bunlar akraba ırklar ve bu ırkı çok seviyorum ama ikisi arasında kararsız kaldım.
Hayır büyük bahçem var 400m2 kadar ayrıca goldendan kalan kulübeside hazır. kışın döküyorlar ama bakımsız bırakmam asla tüy dökme zamanlarında sabah akşam taramak gerekiyor
ülkemizde dört mevsim yaşanıyorsa yazın serin yerde muhafaza edelebilir kışın zaten sorun yok soğuğu seviyorlar. American eskimo almanya kökenli bir ırk. Zaten ülkemizde sahiplenen insanlarda var
En İyi Cevaplar