Selam 😊 Damacana siparişi vermek eskiden bana da çok zor gelirdi. Telefon ile arayarak sipariş veriyordum. Sürekli araya bir aracı koyarak sipariş vermek en sevmediğim şeylerden bir tanesi. Ayrıca sundukları tek ödeme yöntemi ise kapıda ödemeydi. Online su siparişi verebildiğimi öğrenince her şey bir an da kolaylaştı. Benim tavsiyem online olarak damacana su siparişi vermen. Sana online su sipariş edebileceğin harika bir uygulama olan BiSU uygulamasını önermek istiyorum.
BiSU Uygulaması ile su siparişi nasıl verilir?
BiSU Uygulaması ile sipariş vermek için görseldeki adımları takip edin.BiSU Uygulaması ile sipariş vermek için görseldeki adımları takip edin.
Öncelikle BiSU uygulamasını telefonuna indir. Uygulamayı indirdikten sonra üye olmalısın. Uygulama seni yönlendirerek kolayca üye olmanı sağlıyor. Gerekli bilgileri girdikten sonra üye işlemi başarıyla gerçekleşecektir. Artık yapman gereken tek şey sipariş vermek.
Ana sayfadaki büyük damla şeklindeki butona tıkladıktan sonra karşına marka seçenekleri çıkacak. Burada istediğin markaya ait damacana, cam, şişe gibi farklı çeşitlerdeki ürünleri ve fiyatlarını göreceksin. Satın almak istediğin ürünü seç ve sepete ekle butonuna tıkla. Ürünü seçtiğine göre sepete gidebilirsin. Uygulama bu süreçte seni yönlendirdiği için sipariş vermek çok kolay olacak. Devam et butonuna tıkladığında sipariş teslim zamanı ve saatini seçmelisin. Tekrar devam et butonuna bastığında ödeme yöntemlerinin bulunduğu sayfaya yönlendirileceksin. Buradan ödeme yöntemini seçerek siparişini tamamlayabilirsin.
Siparişin seçtiğin teslim tarihi ve saatinde kapına kadar getirilecek.
BiSU uygulamasının faydaları nelerdir?
BiSU
Telefonla su sipariş etmektense BiSU uygulamasını kullanarak mobil sipariş vermek hayatımı çok kolaylaştırdı. Ayrıca sağladığı birçok fayda var.
BiSU uygulamasının yenilenen ara yüzü sayesinde bölgemde bulunan tüm markaları tek ekranda görüyorum.
Bu markalar arasında fiyat ve servis kalitesi karşılaştırmaları yapabiliyorum.
Benim için suyun en önemli özelliği pH değeri. Markaları karşılaştırarak pH değeri en yüksek olanları tercih edebiliyorum.
Damacana, cam damacana, şişe gibi farklı seçeneklerden istediğimi seçebiliyorum.
Birçok farklı ödeme yönetimi kullanabiliyorum. Temassız, online ya da kapıda ödeme seçenekleri mevcut.
Ayrıca BiSU uygulamasının UNICEF ile iş birliği var. BiSU, verdiğiniz her siparişte temiz suya ulaşamayan 1 çocuğun 1 günlük suyu ihtiyacını karşılıyor. Hem kendi su ihtiyacımı karşılıyorum hem de minik kalplerin. Daha ne olsun.
Evine yakin bir sucu bul internetten ara iyi gunler bla bla bla adrese 1 subalabilirmiyim de getorir kac para sor sonra yenelde ordan alirsin makina varsa takman gerekecek takabilirmisiniz dersen kirmaz takar demessen kapiya birakir parayicalir gider
Erikliden netten sipariş veriyorum. Günlerce su gelmiyor. Arayınca müşteri hizmetleri yerine otomatik ses sistemi çıkıyor. Muhatap yani canlı muhatap bulamıyor ve genelde susuz kalıyorum:)) yani İnternet de çözüm değil. En iyisi canlı canlı konuşacak bir yer bulmak.