Mat rujlara bayılırım kış yaz kullandığım rujlar hep mattır diğer parlak rujları sevmiyorum neyse konuya gelecek olursam pastel daylong likit mat ruj ve the balm likit mat rujlarını kullanıyorum kullandım her iki markadan da oldukça memnunum lakin golden rose likit mat ruj çıkmış alasım var ama deneyen, memnun kalan kalıcılığı konusunda bilgisi olan varsa yardım eder misiniz 😏😁😀😌 golden rose likit mat ruj renkleri nasıl?Golden rose likit mat ruj
Golden rose likit mat ruj deneyen var mı? Nasıllar?
Ben de genel olarak mat rujları seviyorum. Golden Rose likit mat ruj denedim ve gayet memnun kaldım. 4-5 saat gidiyor ama yemek yerken biraz siliniyor özellikle iç taraftan. Golden Rose likit mat ruj renkleri de şahane, ben en çok 10 numaralı likit ruju sevdim. 03, 05 ve 16 numaralar diğer favorilerim benim :)
Golden rose unki aşırı kalıcı üstünde kissproof yazıyo hatta öpüşünce geçmeme muhabbeti işte yani yiyosun içiyosun hala kalıyo kazıman lazım çıkması için
Kız arkadaşım kullanıyor, gayet memnundu. 05 numarası en sevdiği. Nerden mi biliyorum? Her erkek bir gün Gratis kapısında beklemeyi tadacaktır :D Altin ruj mu golden ruj ben bunu anladim. d
arkadaşım bir websitesi kurdu. ( www. guzellesiyorum. com ) Orada tüm ürünler hakkında kullananların yorumları var, oradaki ürün değerlendirmelerine bakarak alıyorum ben artık tüm ürünlerimi. Almadan önce emin olmak lazım, başkalarının tecrübeleri önemli, yoksa paramız çöpe gidiyor:(
Ben denedim krem tonlarındaydı. Numarasını vilmiyorum. dudağa yapışmıyor bu durum harika ama çabuk siliniyor ve çizgi çizgi beliriyor. Süekli tazelersek gideri var.
yoğun kalıcılık özelliği olan bir rujdur. pudra içerikli olması sebebiyle 5-6 saat sonra dudaklarda çatlamış bir görünüme kavuşabilir. aynı markanın soft mat serisini size tavsiye ederiz. Can Kozmetik Kartal
En İyi Cevaplar