Güzellik & Bakım Kızlar, Oriflame Lucia Parfüm kullanan var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Oriflame Lucia Parfüm kullanan var mı? Kalıcı mı? Bir yerden her geçtiğinizde buram buram yayılıyor mu kokusu? Güncellemeler+1 yıl Güncel. Güncellemeler+1 yıl Güncel. Kızlar, Oriflame Lucia Parfüm kullanan var mı? Cevapla Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri Parfüm Soruları Beğen Paylaş Takip Et
bittercimmm Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 35% +1 yıl Kullanmasını ama çok beğenen var 1 5 Yorumla bittercimmm +1 yıl Kullanmadım* Yorumla Soran +1 yıl Çevrendekiler mi beğeniyor? Kalıcı dediler mi? Yorumla bittercimmm +1 yıl O kadar bilmiyorum ama genelde begenilen parfüm oriflamenin eclat weekend parfumunu kullanıyorum kalıcı oriflamenin parfümler genelde kalıcı zaten Yorumla Soran +1 yıl teşekkür ederim ♥ :) Yorumla bittercimmm +1 yıl Rica ederim :) Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Kullanmasını ama çok beğenen var
Kullanmadım*
Çevrendekiler mi beğeniyor? Kalıcı dediler mi?
O kadar bilmiyorum ama genelde begenilen parfüm oriflamenin eclat weekend parfumunu kullanıyorum kalıcı oriflamenin parfümler genelde kalıcı zaten
teşekkür ederim ♥ :)
Rica ederim :)