awd mi Ts mi .s awd demi ?
Subaru İmpreza almak istiyorum. AWD ve TS farkı nedir?
awd mi Ts mi .s awd demi ?
kardeşim ıkısındede çekiş açısından fark yok 2000 motor onlardan daha az yakıyor saygılar
hepsi degil sadece AWD olanlar dört çeker AWD=All Wheel Drive(tüm tekerleklerden çekiş)
araştrdğm ve sorduğum kşler TS de 4 çeker dior neyse AWD almalıym o zmn
Ama bak model 1.6 ts yazıyor linke dikkatlı bak ?
evet o yakması hor kullanmaya bağlıymis birazda 80 90la git az yakıyormus evo takmıştım ama o da 70bin o kadar da değil ben bunu çok sevdim 65kurus yakıyormus km başı bide bunu lpgye de çevirirsin yine iyi olabilir hala ama ben ts awd farki anlamadım sen anladın mi
Bklm korkmya bsldm ama kotu yorumlar vardir gorcz
Site tablette acilmiyor bana nelerden bahsettiklerini braz anlatirmisin ozellikkle en kotu yani neyse orda yazan yorumlardan atsna bir merK ettiim simdi .s
Impreza 1.6 TS aracın genel özellikleri
--------------------------------------------------------------------------------
Genel Bilgiler
Yollara 1992 yılında, deyim yerindeyse "silik" bir otomobil olarak çıktıktan sonra, 1995, 1996 ve 1997'de Dünya Ralli Şampiyonası'nda kazandığı şampiyonluklarla efsaneleşen Subaru Impreza, böylece imajını sağlam bir temele yerleştirdi. İlk kez 1998'de makyajlanan otomobil, 2000 yılında tamamen yenilendi. 2002 Paris Otomobil Fuarı'ndaysa makyajlı versiyonuyl
Yarim gldi tamam bunu gormustum ama hala vazgecmedim :-)
o zman awd almak lazimmmm galiba sence
Yoo 90 kurus yakiyor :( 1.6 gerek ama hala ts mi awd mi karar veremedim ztn amacim satmak degil bende kalsin ilk arabam olacak anisi var falan sence ne simdi bir akil ver ben gibi brne ts mii awd mi :-)
Tmm :-). Yada en dusuk ihtimal sti asiri fark yokmus motor tamiri yapan bir arkadasim dedi ts awd az bir beygir gucu farki varmis :-)
Tmm gel coruma :-) ts alacam babamda begendi attgim linke bak :-) az onceki 20 denizli plaka olan :-)
yazın inş :)
Cevap
11Cevap
1.6 lar ekonomik buluyorum.
Yakıt konusunda. :D
sana katılıyorum ama awd ts ne ya hala kafam karışık
2001 yilina kadar olan 1.6 imprezalar GL, 2003-2006 arasi ise TS olarak kodlandiriliyor diye biliyorum. 2006-2008 arasi 1.5R, 2008 den sonra ise 1.5 diye kodlanmaya basladi. AWD ise sadece 4 ceker oldugunu ifade etmek icin kullaniliyor. Ulkemizde mesela 2010 ve 2011 yillarinda 1.5 FWD imprezalar da satisa sunuldu.
2.0R lerin 0-100 fabrika cikis verisi manual vites icin 8.8 sn'dir. Youtube'da bu degeri yakalayan ya da daha da altina dusen stock arac videolari mevcut. Umuyrm yardmi olmstr. :D
Ts almaya karar verdim canım :-) en azindan 4 ceker ve awdye gore yari yariya az yakiyor :-) ins babamda tam anlamyla ikna olur da :-) ha burd awd derken cekisi degilde performansi kastediyormus ts bn sen gbi awd asiri hiz tutkunlari icin :-)
Clio rxt 2001 model al 98 beygir olandan şoyle dolusundam ikinci el 16 milyar inan tatmin eder..
Bana ulaşır misin bende Subaru impraza almayı düşünüyorum
Hayırlı uğurlu olsun allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin gözü olanın gözü çıksın
Sana olmaz o araba..
Bir kadının yiyeceği bir nane değildir İmpreza..
Onun yerine git bir Opel Corsa falan al..
beni hafife alıyorsun sadece
18 yaşımda olmak araba hastası olmamı değiştirmez artı yüklü arabalarda kullandım hastalık bende kii
sevmem sıradan olmayı . pkii bb ;)
Abla ben arabadan bu kadar anlamıyorum:)
ben anlıorm :D ama bir onu anlamadm :D
hayırlı olsun bizide gezdirirsin artık
bende golf 1.6 alcam otomatik iyimi sence
otomatik değil manuel al daha zevkli :)
hı doğru ama manuel zevkli ya :)
2.0 R ne oluyor peki ?
Japon uyum azma honda sevmedim ya ne biliyim subaruda fena halde aklim kaldi evet 1.6 awd almayi dusunuyorum ts elinde kalir diyorlar
Pardon tbltte cok ynls yaziyorum da skn yzdklarmi ynls anlama .s hta falan ypmşmmmm cok utandim ,d
çok utndm ya .d
Awd 4 çeker demektir ts standart
imprezaların hepsi 4 çeker ama ?
araştırmalarıma göre herkes tüm modellerinin 4 çeker olduğunu söyledi neyse kesinlikle awd almalıyım o zaman
masrafı dış modefye falan yaparsan bde 4 çeker olduğu için %10 % 15 daha fazla yakıyor 1.6 motor olanlara göre tbi zevk meselesi benim sade halide hoşuma gdiyor hastasıyım sdce
katılıyorum basarsan 30 ltye kadar yakıyormuş kendi sitesinde bile diyorr :( wrx sti en güzeli ama malesef yakıyt o yüzden 1.6 awd son tercih
bu da öyle 1.6 motor 60 65 civarı yakıyormuş. Ama 4çeker olduğu içinmiş
arabayı kim alacak?
beeennn
babam sağolsun yazdıracam arkasına :)
yarış tarzı var sportif bir model tarzımi yansıtıyor
asıl benim sorum şu awd ts farki ne kesin bir cevap yok mu
Bekliyoruz fotoları
cok yakıo o ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar