Nişanlım illa ordan alalım diyo bende düşünüyorum ki neden pahalı olan urunleri daha az paraya vercekler salak mi bunlar tabikide dandik ürünlerdir
Sizce?
Sizce?
a101 tv gibi elektronik ürünlerde vestel'in yan markası olan seg'in ürünleri getiriyor hem ürünlerde vestel servis garantisi var.
Yine aynı grupta hi-level diye bir marka var onunla ilgili bir bilgim yok
Ara ara a 101 de samsung tv de görmüştüm
selam öncelıkle dandık degıl garantııs var bende calıstım ben sıcak satısda bır numarayım tv beyaz esya telefon cuknu a101 turkıye genelı alıyor ucuz aynı kalıte 100/100/1000 neyse baska bıryer okadar lamaz ondan
Firmayla anlaşıp toptan aldıkları için ucuza veriyorlar.
Vestel çaycı aldık 60 liraya
Aynı ürün Vestel mağazasında 130 lira.
Cevap
18Cevap
pahali ürünleri ucuza vererk rekabet yaratiyorlar. Ve sunu unutmayin her pahali ürün kaliteli degildir. avrupadada bircok kisi elektronik esyalarini böyle marketlerde ucuzluklardan aliyor.
ürünün özelliklerine markasına filan bakmak lazım şimdi ne desek boş. akıllı smart özelliği var mı kaç ekran markası ney falan filan.
ben bir kere bimden mp3 aldım çamaşır makinesinde yıkandı genede bozulmadı:)
hayır a 101 tamam ucuz ama kaliteli bir market bence alabilirsiniz garantisi varsa sıkıntı yok :)
teknosa da calisiyorum Şu an indirim var; 2000 lira ve uzeri tv nin yaninda ses sistemi ya da elektrik supurgesi al toplam tutardan %10 indirim uygulaniyor
nalaka dandikligiyle, arada indirime giriyor o tur yerlerde
Hayır a101den almayın aynı paraya teknosadan falan bulabilirsiniz belki
Lg lerin ucuza olan plazma televizyon lari varki? 300 500 e bulursunuz.
daha önce alan arkadaşım oldu memnun hi level olanlar galiba vestel garantisinde vestelle arasındaki farkın sadece marka oldugu söleniyor iç tamamen aynı
Kalitesizdir ya elinizde patlar bikac seneye Dilaradan söylemesiii :D :D
Yoo iyi gayet ama nişanlı şimdiden a 101 diyorsa
Isin is bacim
klasik varos marketi ve adi sani duyulmamis dandik elektronik cihazlar cenneti
Aklınız varsa mağazadan alın
Media markt teknosa vs yerlerden..
Regal reklamindaki hatun geldi aklima as bazi seyleri
Alınır niye alınmasın. Markalar tüm türkiye için satışta olan ürünleri toptan satışla indirimle veriyorlar. Samsungtan olan ürün 150 liraysa aynı ürün orada 80 90 lira falan. Bence alın
Tv sonuçta marka belli, alınabilir :)
Hayat kisa yarın olcek gibi yasa
her sey alinir da televizyon alinmaz be bacim
vayy tv de mi satıyolar
alınır neden alınmasın allah allah
işyeri gibi yerlere alınır ama eve almam dandik
Alınır , sıkıntı olmaz.
Almayin
Ozelliklerine gore
Alınır.
Alınmaz
Alınöaz