Orjinal Nike'ı anlamanın birkaç yolu var. Ürünü satın almadan bu diyeceklerime dikkat ederseniz çakma Nike almamış olursunuz.
1- Aldığınız Yere Dikkat Edin
Nike ürününü satın aldığınız yere dikkat edin. Nike ayakkabılar sadece resmi sitelerinde, kendi mağazalarında ve anlaşmalı büyük mağaza/sitelerde bulunur. Boyner, Trendyol gibi çoklu markaların bulunduğu büyük markalara güvenebilirsiniz bu konuda.
orjinal nike nasıl anlaşılır?
2- Fiyatları Karşılaştırın
Satın alacağınız ürünün fiyatını bir de Nike'ın kendi sitesinden kontrol edin. Çünkü Nike ürünlerinde kullanılan malzemeler çok pahalı şeylerdir. Dolayısıyla ürünleri de pahalı oluyor. Çok ucuz fiyatta bir Nike görürseniz almadan önce bir durun ve Nike'ın kendi sitesine göz atın. Çünkü orjinal Nike hiçbir zaman olduğu fiyattan çok daha ucuza satılmaz. Bu satıcıyı da zarara uğratır. Hiçbir satıcı da bunu göze almaz. Orjinal Nike ayakkabı nasıl anlaşılır sorusunun en önemli çözümlerinden biridir bu. :)
orjinal nike ayakkabı nasıl anlaşılır
3- Kalitesine ve Rahatlığına Dikkat Edin
Nike markası ürünlerinde sadece güzelliğine dikkat etmez. Ayrıca rahat oluşu ve kaliteli oluşuna da çok dikkat eder ve ona göre ürün üretir. Ürünlerinde de ileri teknoloji kullanır. Yani bu ne demek? Ürünlerinin daha hafif daha rahat ve daha kaliteli olmasını sağlayan teknolojidir. Çakma bir Nike ayakkabı giydiğinizde emin olun sizi rahat ettirmez. Orjinal Nike gibi ayakkabı yokmuş hissi yaratmaz. Ayrıca Nike ayakkabılarının dikişleri vs çok nizami ve düzgün olur. Dağınık olmaz asla. Üst üste binen renkler de olmaz orjinallerde. Hepsi sıralı olur. Nike orjinal ayakkabı nasıl anlasilir sorusunun en önemli kıstaslarından biridir.
nike orjinal ayakkabı nasıl anlaşılır
4- Seri Numarasına ve Dile Dikkat Edin
Üstteki dil, marka adını ve bazen stil veya model adıyla birlikte içeriğini göstermelidir. Dilin iç kısmında bilgilerle basılmış bir etiket olmalıdır; boyut, üretim ülkesi ve SKU (Stok Tutma Birimi) veya seri numarası dahil. Tipik olarak 9 basamak uzunluğundaki bu benzersiz kod, kutunun yan tarafına yazdırılan numarayla eşleşmelidir. Sahte Nike'lar genellikle etikette rastgele sayılar gösterir ancak kutudakilerle eşleşmezler. Yani aratınca çıkmaz. Çakma Nike nasıl anlaşılır sorusunun en net cevabı budur bence. biraz uğraştırır ama olsun. :)
çakma nike nasıl anlaşılır
5- Dış Tabanları Kontrol Edin
Orjinal Nike ayakkabıların dış tabanları, yüksek kaliteli kauçuktan üretildikleri için tutuş ve destek sağlar. Taklitler, ayağa çok esnek ve ağır gelen ucuz kauçuğa sahiptir. Tabanlardaki çıkıntılar ve desenler tek tip olmalı ve eşit aralıklarla yerleştirilmelidir. Sahte modeller tipik olarak kötü aralıklı desenlere ve esnek olmayan sert tabanlara sahiptir. Kauçuklara dikkat etmek şart anlayacağınız.
nike ayakkabının orjinalliği nasıl anlaşılır
Nike ayakkabının orjinalliği nasıl anlaşılır sorununu çözdüğümüzü düşünüyorum. :)
Bu ayakkabı orijinal. Orjinal nike ayakkabı nasıl anlaşılır? Şöyle anlayabilirsin; Orijinal ayakkabı ile çakma ayakkabı arasında mutlaka kalite farkı oluyor. Fiyattan da anlayabilirsin bunu. Ve logosunun bir yerinde mutlaka bir değişiklik oluyor. Ya logoyu yanlış yere basıyorlar ya da renk farkı oluyor.
Orjinal aldığın. Kalite farkı ve renginden anlayabilirsin. Çakma ayakkabının kalitesi kendini belli ediyor. Ya da logosunu yanlış yere basıyorlar. İçindeki etiket olmuyor çoğunda oradan anlayabilirsin.
Orjinal nike ayakkabı nasıl anlaşılır? Orijinal olmasa içinde barkod olmaz ve iç tabanında nike yazısı da olmaz. Yapıştırma kısımları düzensiz olur eğri büğrü olur. Nike zaten vietnamda üretilior.
4
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
İçinde Nike air yazıyor evet sen nasıl gördn :D
birde o içindeki beyaz etiketi yapmak zor olmasa gerek ondan emin olamadm ama sanırım orjinal teşekkür..
ayakkabinin yapistirilmasindan belli. Cok düzgün ve sekli bozulmamis. Orjinaldir bu. Cakma ayakabi aldim gecen gün 1 km uzaktan bakinca ben sahteyim diye bagiriyor :D
@Onuryukselx ben d ebi tanr gördüm de ihrac fazlası diyor 100 liraya satıyor orijinal mi anlamadım içinde barkod etiket var Hindistan yazıyor orijinal mi
Tabanının birleştiği yere bak, Orda yapıştırıcı gibi bir şey duruyorsa yani kenarlarına taşmışsa çakmadır, Zaten etiketinden orjinal olduğu anlaşılıyor
2
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
tabanında yok sadece önünde deiğin var taşmış gibi az belli oluyo
Maalesef tipinden bile çok belli çakma olduğu… babam yıllarca bu işi yaptığı için direkt ayırt edebiliyorum artık. Orjinal böyle bir model yok. Ama çakmaların hepsi bu tarz zaten