+1 yılBence verilmez. Öncelikle telefonu millete hava atmak için almıyorsan eğer bu söylediklerimi düşünmeni isterim.
Alacağın telefonda neler yapacaksın özel bir ihtiyacın ya da kullanaman gereken bir özellik var mı. Misal ben grafikerim note serisinin takipçisiyim. Geçen yıl note 4 aldım parçalana ladar kullanırım o telefonu tüm ihtiyaçlarıma cevap
veriyor...
6plus alıp ta milleyle mesajlaşacan 1500 liralık telefon alıncada...
Deli gibi para döküp o telefonun hakkını hemen hemen tüm özelliklerini kullanan çok nadir insan var...
Ve 6plıs almayın çok dandik kasası var gençsiniz hareketlisiniz yamultursun telefonu ve düşürürsen çok kolay kırılıyor ekranı..04 Yorumla- +1 yıl
haha uslubun cok hoş :))) yok gösteriş için almıyorum tamam birazcık havasına hayranım oda tercih nedenlerim arasında ama en son neden diyebilirim simdiye kadar samsung kullandım en pahalıntelefonum 800 tlelik oda Şu an elimdeki ama gercekten çok donuyor ayrıca bn telefonu çok aktif kullanırım her işimi burdan hallediyorum sunum hazırlamaya kadar yani ama karsılamıyor tam anlamıyla isteklerimi ıphone almazsam zaten notebook almak zorunda kalıcam ve ayda yılda bir kullancam onuda sunum samsungda da yapılıyor tabiki ama telefon yeniykrnnyapılıyor anca onundısında deli gibi donuyor
- +1 yıl
O zaman sanada note 4 önereyim. Note 5 ten bazı konularda hala bir tık ileride...
İphone bencil ve ırkçıdır. Her cihazla eşleşmez kendinden başkasını bilmez. Bu durm sana sıkıntı çıkarabilir.
Sunum hazırlamanda ve bına benze diğer ihtiyaçların için kesinlikle note seriaine yönel.
Bilgisayardaki mause neyse telefondada kalem o işlevi görüyor.
Hava atma konusuna gelince iphoneun havası eskisi kadar yok artık yeni seri çıkarması lazım.
Note seriainin havasıda kalemle atılmıyor değil hani 😀
En son 1.900 liraydı note 4 - +1 yıl
samsunga ulasmam bir daha o noteyi arkadasım almıs lanet okuyo her gün birde o aktifte kullanmazz dnup duruyomus 5sde biliyorumm ama iphone 6s in ön kamerası binbasar 5s e
- +1 yıl
Çakmamı almış telefonu. Fazlasıyla yogun kullanırım 1 yırdır hiç tık demedi...
Performans ve işlemci bakımından 6s den üstün bir telefon. Tüm testlerde üstünlük sağlıyor.
Yinede karar senin..
En İyi Cevaplar
+1 yılParana yazık be kardeşim sokakta mı topluyorsun? Dişinden tırnağından ayırıp aldığın o telefon seni uzaya getirmeyecek. 1000, 1500 TL ye aldığın herhangi bir akıllı telefonda o telefonda ne yapmak istiyorsan aynı özellikleri şans sunacak. Yazık etme parana. 1500 TL ye iyi telefonlar var.
08 Yorumla- +1 yıl
sunmuyor abicim bak samsung en iyi tel desekalıyosum o 1500 tlilik tel 1 yıl olmadan 800 tlye dusunuyor ayrıca garantisi adamı ugrastırıyor kulaklıgı bilmem nesi hemen bozuluyor su ana kadar samsung kullandım htc kullanınıda gördüm lg kullananıda gçrdüm kalite drrsen rahatlık dersen ıphonr ayrıca coğu seyii yapamıyosun samsungda ıphonr yaptıgın gibi bu tel bni sinr etti Şu an bile donuyor deli gibi
- +1 yıl
Ben naçizane fikrimi beyan ettim. Karar elbette senin. Hangi cihazı alırsan al güle güle kullan.
- +1 yıl
ayrıcan bn ev gecindirmiyorum aldığım para öylece elimde kalıcak bir sekilde değerlndirmem lazım bu para öylece kalacak ekstra bir ihtacım yok kıyafete mi veriyim dolabım zaten doldu tastı
- +1 yıl
Peki ben seni yargılamadım zaten haddim değil. Fikrimi söyledim, sende fikrini söyledin. Hepsi bu.
- +1 yıl
kusura bkmayın asagıda bana bir çok sey söylediler size sert cıkıstım sanırım afedersiniz bana kendini satmada bu tel için dediler insanlar çok seviyesiz cidden
- +1 yıl
İnsanlar işte takmamak gerek. Aptal düşüncelerini doğruymuş gibi lanse etmeye çalışan andavalları dikkate almayın. Sağlık olsun.
- +1 yıl
Haklısınız teşekkür ederim
- +1 yıl
Saygılar, rica ederim.
+1 yılİstiyorsan al bence. Başkalarının lafına aldırış etme. Telefon parasını hem görüntüsüyle hem işleviyle hak ediyor zaten. Senin paran senin hayatın
05 Yorumla- +1 yıl
Aynen artık samsungdan bıktım hemem dusuyo fiyatı elimdeki teli 800e almıstır 8 ay oldu olmadı suam 400 tl anca birde garantisi filan çok uğrastırıyp asırı donuyo kısaca telefon pert
- +1 yıl
Sadece 16 GB alma yeter
- +1 yıl
diğeri beni aşıyor belki 64 alırım ama 16 dusunuyorum simdilik cok sorun yasatacagınıda dusunmuyorum acıkcası
- +1 yıl
%100 sorun yaşarsın bir kaö ay sonra silmelere başlarsın bir ay daha bekle 64 al
- +1 yıl
bir ay beklememe gerek yok zaten tam denk geliyor ama içinden bir kuruş almamam lazum :DD öyle yapıyım o zaman
+1 yılO fiyata gider dayalı döşeli pro. kamera alırım yanına kalan parayla da ev taksidine girerim o nasıl fiyat ya.
01 Yorumla- +1 yıl
ev taksidimi liseyi daha bitirmedim 😄 haklısın biraz fazla ama alacagım tel hak ediyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
59Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunu sırf söylemek için söylemiyorum gerçekten içimden geçenler ; Millet bir lokma ekmek için , avrupaya geçmeye çalışıyor , paraları olmadığı için can yleğini bile alamadıkları için yaşamlarını kaybediyorlar (Aylan bebeği hatırla. O paranın yarısına telefon alıp dediğin paranın diğer kısmıylada içinden ne kadar vermek gerekirse muhtaç olan , ayakkabısı , giyceği olmayan birisine verebilirsin.
01 Yorumla- +1 yıl
ben artık her yıl telefon değiştirmekten sıkıldım dediğiniz telefonların hiç biri bana dayanmaz herişimi telefondan gallediyorum artık bir defa alıp yıllarcakullanmak istediğim için veriyorum o parayı ve şu ayakkabısı yiyeceği olnayan muhabettini bırakın artık daha lise mezunu dahi değilim zaten ilerde ihtiyacım dışındaki paranın tümünü bagış faliyetlerinde harcamayı dusunuyorum
+1 yılBen vermem... İsraf bence 😐 ama bana göre benim gelirime göre öyle 😐
Maddi açıdan rahat isen al gitsin 😄
Ben en fazla 1000 lira veririm telefona 😄 o paraya laptop bile alırken içim sızlar 😄
Pis fakirim adshshshhss 😂😂😂07 Yorumla- +1 yıl
fakirlikle alakası yok bu güzel bir şey ama ben evde kalmaya alıskın değilim ygsden sonra boşta kaldım ve uğras lazım olduguniçin çalışcam aldığım para elimde kalıcak bende degerlendirmek istiyorum
- +1 yıl
Ne desem bilemedim 😄 al gitsin o zaman 😄 zaten alacaksın kafaya koymuşsun sen ama ben vermem o kadar para telefona 😐
- +1 yıl
bnde vermek istemezdim ama samsung cıldırttın
- +1 yıl
Sony Ericsson al 😄 1700 e iki tane 😂😂
Daha çok idare ederler seni 😄
Ben bir telefona 3500 lira verirsem o telefon bana 10 yıl dayanmalı en az 😄
400 liraya aldığım telefon bana 5 yılını verdi 😄 - +1 yıl
hahha bana 800 tlelik telefon 1 yıl gitmiyor ama beklentim cok
- +1 yıl
Bu kadar hoyrat kullanma be 😂
Sen bu telefonu alır 3 yılda pert edersin 😂
Neyse seneye filan beğenmedim satacam dersen ben alırım 500 liraya 😂
Üzerine koyar yenisini alırsın 😄
Başına senin geldiğin bir telefona 500 lira vermek akıllıca olur mu acaba yaw 👀 - +1 yıl
oyun dahi oynamam telefonda hem bir şey olursa bile ver garantiye ıphone srvisi sıfırını yolluyor sana
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 447 cevap paylaştı.
+1 yılşahsen ben vermezdim 2.200 verirken bile acaba dedim ama bir saate 30-40 bin veya bir arabaya 300 bin verebilirim tabii önce o kadar kazanmam lazım zevk meselesi :D
00 Yorumla 3,400 nedir ya? Piyasa da 1850 TL fiyata sahip olan NOTE 4 gerçeği varken hemde? Veya 2.500 olan Note 5?
Kafaya mı yedin kızım?02 Yorumla- +1 yıl
o note 5i arkadasım aldı Şu an lanet okuyo bak ıphoneye ile özellik olarak bin basar ama çok pis donuyor o telefonlar ve 1 yıla kalmadan parası acaip dusuyor samsungun garantisine zaten bulaşamazsınn rezil eder seni ben iphoneyi sırf kasmadığı için istiyorum tabi bunun yanımda garantide sıkıntı cıkarmadıkları içinde
Ben aptal gibi 6 ayda 2kere telefon değiştirdim toplam 5bin verdim sakin sende o hatayi yapma paraya yazik sadece heves ediyorsun hepsi bu şu an elimde 700liralik bir telefon ayni işlevi gorucek emin ol
01 Yorumla- +1 yıl
elimdeki telefon 800 tlelik hiçte aynı işlevi görmüyor
+1 yıl3 ay sabahtan akşama kadar çalış sonra bu telefonu al... Ne diyeyim gönlün el verirse al.
06 Yorumla- +1 yıl
Zevkine boşluktan çalıştığım için gönlüm el veriyor ayrıca çalışmaktan daha güzel bir şey yok zaten
- +1 yıl
Ben çalışmak kötü birşey demedim. Bunca zaman çalış emek ver sonra sadece mesaj atıp arama yapabileceğin birşey al. Bence yazık yani. Sonuçta 800liraya alabileceğin bir telefonda aynı işi görecek.
- +1 yıl
İşte ben sadece arama yapıp mesaj atmıyorum sıkıntıda orda öyle olsa babaannem gibi 3310 kullanırım sunuma kadar hazırlıyorum telefonda
- +1 yıl
bunca zaman dediğiniz 3 ay yani
- +1 yıl
Office uygulamaları android cihazlar üzerindede sorunsuz çalışıyor ama sen kafaya koymuşsun ne diyeyim. Hayırlısı olsun.
- +1 yıl
sorunsuz calıstıgını biliyorum ıphoneden farkı yok ancak donuyor 1 satlik sunum 3 saatte bitiyor
+1 yılTelefona yazik günah yemin ederim vermwzdim o parayi o paraya şahin alirim be
07 Yorumla- +1 yıl
Günah mı tartışılır :::) cunku bu para ne sekilde olursaa olsun carcur olacak
- +1 yıl
PC al bari birde tel çok para bir tel icin
- +1 yıl
Biriside demişki tv al demiş :D bunlar evde zaten var ve 3 yıldır iki cihazıda kullanmıyorum zamanım boşa gidiyormuş gibi geliyor
- +1 yıl
Allah Allah. bana ver o zaman para fazlaysa :)
- +1 yıl
yoh ya hahah eger babam ev alırs anneme vercem telefon almıcam
- +1 yıl
:) bak ne güzel iste ailenin de ihtiyaci varmis evimiz bile yok :) o parayi telefona vwrecekmis pff :)
- +1 yıl
Hayır ev var 😄 karışık biraz o işler evi satıp büüyütmeyi dusunuyoruz
Hadi iPhone alacaksın da +'ı ne yapacaksın? O kadar büyük ekran sana ne gibi bir fayda sağlayacak?
03 Yorumla- +1 yıl
küçük ekran kullanamıyorum ayrıfa universitede bir sürü sunum yapıcam eger bu telefonu almasam notebook almak zorunda kalıcaktım ayda yılda bir yapacağım sunumlar için
- +1 yıl
İyide 6dan film izlemek var birde plustan baya fark var değilmi diğerinin ekranı daha büyük hem benim kullandıgım sunum programında ekrana göre büyültüp küçültme özelliği var ve ekran büyük olursa o kadar küçük kullanabilirim her halukarda faydası var ve evet büyük ekran takıntımda var bir sure sonra o bile küçül gelir elime
3 ayda nasıl bu paryı bırıktırıyorsun vallahı helal olsun :)
06 Yorumla- +1 yıl
hemde asgari ücretle 😄 ustune 500 tl cebime kalıyor oda yolparası desek hahha babamla yasıyorum yiyecek içecek ev filan babama ait bnim paramada dokunmaycaklar zaten zevkine çalışıyorum
- +1 yıl
kpssyi kazanıyım da öyle ortak olun efemdim o zaman 2800 civarı olacak maasımm
- +1 yıl
bolmdua et bakalım sağolasın :D
+1 yılAsgari ücretle çalışanların vermesini sacma buluyorum veririm ama maaşım en az 5 6 bin üzeri olur o şekilde
010 Yorumla- +1 yıl
asgari ücretle alıcam ama benim gecimim tamamen babama ait yani benim bu paraya ihtiyacım oldugu için calısmıyorum zevkine calıscam bu yıl acık liseye gectim ygsden sonra boşlukta kaldım lysye hazırlanmıyorum zaten bölümüme gitcem amacım bu boşluğu atmak universiteye kadar calıscam insallah
- +1 yıl
Ben almam sahsen yani alacaksam da ucuz yollu yurt dışından falan almaya çalışırım
- +1 yıl
yurt dısı mı ya guvenemem pek onlara basıma bela olmasın
- +1 yıl
Avrupadan alınan iphone lar 1 sene apple garantili oluyor giden falan yakının varsa siparis ver 2 bin liraya geliyor iphone 6s
- +1 yıl
almayadan var bu yaz gelecek konusabilirim aslında
- +1 yıl
Bence konus ayarla bin lira karin olur içine o kadar oturmaz
- +1 yıl
2000 lira karım oluyor
- +1 yıl
2000 olaz ya 1400 e mi alacaksın o paraya yok. 750 800 dolar falan 2400 2500 lere alırsın 6s plus
- +1 yıl
64gbsi 3900 4000 milyar desek düz hesap 1500 yine iyi
- +1 yıl
Yani 1000 rahat kalır 1500 de olabilir o arada
gelirin aylık 3000 üstüyse olabilir, ama diğer türlü 6 ay sonra düşürüp kırınca pişman olursun
05 Yorumla- +1 yıl
tekrar söylüyorum benim bu kazanacagım paraya ihtiyacım yok bu para elimde kalıcak bnde bir sekilde degerlendirmk istedim
- +1 yıl
demi ama babam ev alırsa anneme dedim simdi telefondan vazgeciip evi dizmene yardım edicem dedim babam biraz uyuz benim anneme eziyet eder bari kadına veriyimde istediği gibi esya alsın evine 8 milyar ediyor toplam para
- +1 yıl
hesap önemli tabiki yanii ben cok hesaplı bir nsanım zaten 😉😂😑
Gizli Üye(30-35)+1 yılhayır asla. bence ihtiyacın varsa 700 e falan ikinci el al. genral mobile android one benimki en azından pişman olmazsın. paranla da git başka şeyler yap yurt dışına çıkılır onla D:
01 Yorumla- +1 yıl
İhtiyacım var ama ben o dediğin telrfonlardan illahlah geldi ben ıphoneyi garanti durumunda çok uğrastırmadığı ve donmadıgı için istiyorum
3 ay dişini tirnagina tak çalış ve bütün parayı bir telefona ver akıl karı değil...
01 Yorumla- +1 yıl
dişini tırnağına takmak? keyfine calıscam sırf ev ortamından kurtulmak için kafam atarsa cıkabilirim yani ayrıca baska ihtiyaclarım varkentelefon almıyorum calısacagım para elimde kalıcak
alma havaya gerek yok parana yazık hepsi ayni işi yapıyor iki uç özelliği fazla diye o kadar para vereceğine git yardımda bulun bence
03 Yorumla- +1 yıl
iki üç özellik değil durum adamlar seni uğratstırmıyor bir ikincisi donmuyor telefon hiç kasmıyır tamam inkar etmiyorum havalı olması tercihlerim arasında ama sırf havası için o kadar para asla sacmam bir telefoma benim için en önemli özelliği kasmıyor olması ayrıca yardım işi için şu anlık gücüm yok benim çalısacağım 6 ay anca işimi elime alınca zaten paramın büyük çoğunluğunu yardım faliyetlerine yatırcam şu an omlara üyeliğim kabul olmaz
- +1 yıl
sunum hazırlıyorum
+1 yılsalak olmak beyinsiz olmak gerekir resmen. telefonun edeceği maksimum değer 1800 tl dir o da verilmez ama 1 kere alıp uzun süre kullanacaksan o da.
01 Yorumla- +1 yıl
benim arkadasım 2500 verdi o dediğin telefonlara su an lanet okuyor ıphoneden şaşmam
3400 liraya alacağın telefonla en fazla ne yapabilirsin ki? bence zevkine alsan da gereksiz.
03 Yorumla- +1 yıl
Çok sey yapılır
- +1 yıl
1.800 liralık lg g4 ün kamerası 3400 liralık telefondan daha iyi. internetten fotoğraf video kıyaslamalarını yapabilirsin. ya da lenovonun 1000 liralık p70in 4000mili amperlik bataryası yine o 3400 tl lik telefonlardan daha iyi. ha dersin ki arkadaş ben apple alacağım havam olsun dersen o başka. çünkü apple ın o kadar pahalı olması özelliklerinin çok iyi olduğu için değil bir marka algısının olmasından dolayı. ama ben telefonun özelliklerine bakarım dersen daha ucuza daha vasıflı telefonlar var. bir de telefondan beklentin ne? her telefonun artıları var eksileri var kiminin kamerası iyiyken kimini işlemcisi iyi. telefondan ne bekliyorsun? ben de şu aralar telefon alacağım o yüzden çok sıkı araştırdım. şu ana kadar aradığım tüm özelliklerin bulunduğu telefon lg g5. 1 nisanda çıkacak fiyatı 2.700 diyenler var 2.300 diyenler var. bir araştır bak onu. sırf paran var diye de telefoncuya gidip ''bana ordan en iyisini ver'' demek vizyonsuzluk ve misyonsuzluktur.
+1 yılBacim gerek yok valla hepsi ayni islevi görüyo parana yazik. Onun yerine altin al birikim yap gelecegin icin daha mantikli
01 Yorumla- +1 yıl
Birikimi sevmem dünya hali ne olacağımız belli değil zaten aldığım parayı her zaman için harcamyı dusunurum zaten ilerde istediğim işi alınca bağışlar yapmayı dusunuyorum kısada birikimle işim olmaz yani :))
Gizli Üye(30-35)+1 yıltakdir senn para senn diyenler var. takdir de para da Allah ın. o pra sana Allah yolunda harca diye nasip olmuştur. bu kadar aç açıkta insan varken bu fiyatlara telefon almak israf. o parayı telefona değil ahiretine sermaye olarak kullanabilirsin.
01 Yorumla- +1 yıl
Tabikide maldamülkte allahın ama ben keyfi almıyorum bu telrfonu zaten 3 yıldır bu paranın mislini verdim ve verdiğim paraya değmedi bile
ayni gorevi bin telelik telefonda yapiyo ve s6 dan kat ve kat daha iyi bu kadar marka duskunu olmayin
04 Yorumla- +1 yıl
Yapmıyor bnde karsıydım bu kadar verilmez bilmem ne dedim kuzenim alınca ama telefon harbi telefon bir kere garnatisi uğrastırmıyor
- +1 yıl
Kuzenimde var ve o dediğin sıkıntılar yok
S7 edge alacaksan hak eder diger telefonlar hak etmez
02 Yorumla- +1 yıl
o tel düşse ekran pert olacak
İsteyen istediği telefona istedigi miktarda para verir.
3 bin tl ye de araba var milyon dolarlara da. :)00 Yorumlao telefon un sana ne faydasi dokunacak onu düşün tart karar ver
05 Yorumla- +1 yıl
bir kere sinir hastalığım azalıcak :D
- +1 yıl
Ben zaten sinir hastası gibi bir şeyim bu samsung donuyo ya saç diplerimden ayak tırnaklarıma kadar yüklü miktarda bir elektirik geliyo dişimi sıkmaktann ağızımda diş kalmadın
- +1 yıl
İşte yok olsa yani 3 yıl sonra ilk günki gibi olsa amenna
+1 yılAldığım telefon 1 aylık maaşımı geçmez daha fazlasını vermem asla.
02 Yorumla- +1 yıl
Eger bende ev gecindiriyor olsam ya da öncelikli ihtiyaclarım olsa asla vermem ama bu para elimde kalıcak ya alışveriş gezmeyle harcıycam ya babamın sigara parasına gitcek ya da böyle değerlendircem
- +1 yıl
Ben de ev geçindirmiyorum bakarım ama kendime acirim yani
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 957 cevap paylaştı.
+1 yılalınır ama gerek yok. samsung yerine saf android cihazları tercih et bence.
01 Yorumla- +1 yıl
hayır çoğu telefon böyle samsung gibi nerdeyse isim yapmıs tüm telefon kullanıcısı arkadasım var bir arkafasım her ay tel feğiştiriyor ve en iyisi ıphone dedi ve cocuk aldıgı paraya sattı
+1 yılBen iki günlük yurtdışı iphone 6s plus gold 64 GB' yi satıyorum
02 Yorumla- +1 yıl
anlamadım yani yurt dışı derken?
- +1 yıl
Yurtdışından aldım yani. Türkiye ye pasaport ile kaydeilmedi gerek yani
Alışveriş & Hediyeler konusunda 790 cevap paylaştı. Parası var olan verir. 3400 lira sermaye ile iş kuranlar aile geçindirenler var. Bence israf.
02 Yorumla- +1 yıl
ya iste o israf konusunda kafam takılıyor bırakıniş kurmayı ekmek alamayanlar var ben bu yüzden uzuluyorum yoksa parasında da sıkıntım yok alırım ama artık samsungdan bıktım donmasını gec daha alalı 1 yıl olmadı kulaklıgı sarj aleti ara kablosu hep bozuldu gemelde böyle oluyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞöyle 2-3 ay çalışıp telefon alanlara deli oluyorum. Ben bile eli işi düzgün insanım 6s plus alıp sevdiğim bir yakınıma verdim, hala xperia z3 kullanıyorum. Şu moda takıntısını bırakın.
08 Yorumla- +1 yıl
modayla alakası yok ayrıca ben daha lise öğrencisiyim açık liseye gectiğim için son sınıfta ygsden sonra boşta kaldım su an evde sıkılıyorum birde sınavı dusunup moralimi bozuyorum sinir hastalığım iyice arttı nerdeyse çalışmam lazım ailemin calısmamma da paramada ihtiyacım yok bnde bu parayı bir sekilde değerlendirmel istiyorum
Cevap sahibi+1 yılDaha ucuz bir telefon al. Aynı işini görecektir.
- +1 yıl
İşte o dediğin telefonlardan kullandım zaten ve hiiiç memnun kalmadım ıphone ile asla yarısamaz
Cevap sahibi+1 yılKlasik bir ergensin
- +1 yıl
Ergenlikteyim hala evet haklısın ancak telefon almakla bunun alakasın ne bağdaştıramarım ayrıca o dediğinntelefon su an allah bilir 300 400 tledir aldıgın zamandan bu zamana olan duusus baya koyar insana iphonr oynasa oynasa 2 yılda 500 tl anca oynar
Cevap sahibi+1 yılAldığım fiyat 2500 tl şu an ki satış fiyatı 1800 tl. İphone 6s im de vardı. Param bol alıyorum. Ayrıca öyle 16 gb lık bir telefon alıp iphone um var diyenlerden olma sende.
- +1 yıl
bana yeteri kadar alıyorum 16 dusunuyodum ama herkes hemen doluyo dedi 64 alcam sanırım ve garantisi nasıl o telefonun iphonede hemen hizmet sunuyolarr
Cevap sahibi+1 yılBenim garantiyle işim yok bozulursa atarım
peşin alırsan mantıksız olr ama taksitle alırsan al
00 Yorumla
+1 yılBen 2500lira verdim delisin dediler sana artık süper manyak derler 😂
04 Yorumla- +1 yıl
hahah pişmanmısın peki
- +1 yıl
Tabi ki hayır sony bir başka 😀
- +1 yıl
oben ıphone sandım asdghk iphoneden baskasına bu kadar para saymam
- +1 yıl
Hahaha sony z5 üstüne telefon tanımam iPhone parça maliyeti 30 dolar gel denize atalım telleri he 😂
Gizli Üye(30-35)+1 yıl2500 tlye lumia 950 xl al memnun kalmazsan ben sana 3500 veririm bana satarsın
01 Yorumla- +1 yıl
lumia sevmemarkadasım kullandı gördü :))
Yazık günah, Bir telefona 1000 TL'den fazla para verilmez.
00 Yorumla
+1 yılTelefona 1,500 den fazla verilmez ama Iphone hak ediyor yıllardır kullanıyorum🤔😉
00 Yorumla
+1 yılonun yerine 1000 liraya başka bir telefon 500-600 liraya bilgisayar geri kalanınıda ne yaparsan yap bence
00 Yorumlabence gerek yok biraz hesaplısını al kalanıyla başka şeyler yaparsın
00 Yorumla
+1 yılHayir sonucta hergun yeni modeli çıkıyor
01 Yorumla- +1 yıl
ıphone öyle bir durum yok cıkıncada ustune biraz para verip yeni cıkanı alabiliyorsun pek fark olmuyor arasında en fazla 500 oynuyor
+1 yılPara b*k gibiyse verilir.
01 Yorumla- +1 yıl
hahahah
+1 yılKapasitem neyse odur...
01 Yorumla- +1 yıl
bencede benim kapasitemde yetiyor ama ekmek alamayan insanlar varken telefona bu kadar para vermek utndırıyor zaten gösteris için değil aldığım telefon sadece donmuyor filanya ondan
düşünsene 6 ay sonra 1500 e 2000 e düştüğünü (:
08 Yorumla- +1 yıl
ıphone düşmez o kadar :D yoksa verir miyim
- +1 yıl
yani orta gelirli aileyizde universiteye baslayana kadar calısmayı dusunuyorum asgari ücretle o parayla alcam bir kaç güne gircem işe
- +1 yıl
asla yok samsung iyi benim gözümde diğer tellerin içinde oda iyi değil donuyor bozuluyor garanti cok sıkıntı cıkarıyor parası anında dusuyor
- +1 yıl
Peki çok aktif kullanıyor musun :D
+1 yılAy anam git ver koca televizyon parası o yahu
03 Yorumla- +1 yıl
Hiç televizyon izler misin diye sorsana bir :DDD
- +1 yıl
Bende izlemem 😁😁😁
- +1 yıl
ne televizyonu ben o paraya şahin araba alırım be :)
6s al 6s plus dandik pişman olursun
04 Yorumla- +1 yıl
naaıl dandik aralarında farknyok gibi pek kullansınız mı
- +1 yıl
6da cok kucık ama
+1 yılBen 4.100 verdim iPhone 6s roz gold aldım :)
08 Yorumla- +1 yıl
124 gb demi memnun musun bn 16 gb alcam
- +1 yıl
Hayır 16 gb hattın üstüne aldım bin tl farkla geldi geldiği gün aldım 😂
- +1 yıl
oha ama goldmus yined kötü olmus azcık
- +1 yıl
Roz gold Gül rengi :) Şu an bin tl ödedim 3bin kaldı
- +1 yıl
ben aylık 1000 tl ödemeyi dusunuyorum ya da biriktirrip 3 ayda tık para almayı dusunuyorum semce işi garantiletip tık para mı alıyım?
- +1 yıl
Şimdi alma zaten 7inci ayda iPhone 7 çıkacak ben omu bekliyorum 3.500 tl biriktir peşin parayla al iPhone 7
- +1 yıl
cidden cıkacak mı ıphone 7
- +1 yıl
Evet internet üzerinden araştırabilirsin alma şimdi biriktir 3 ay sonra 7 al ama 3 ay içinde vazgeçersin gibi geliyor bilmiyorum yinede ama 7yi bekle
Bence o paraya bir şahin al 😆
02 Yorumla- +1 yıl
hahaha ehliyet olsa
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 546 cevap paylaştı.
+1 yılSen bilirsin ama bence gerek yok :)
04 Yorumla- +1 yıl
ama bıktım samsungun donmasında bozulmasından en iyi telefonu bile donup ikde birde garantiye gidiyor ve cok ugrastıroyolar garantide de alınca fiyatı hemen dusuyo
- +1 yıl
Senin paran senin kararın.
https://www.youtube.com/watch?v=yYkHgXXrFII - +1 yıl
o videsonu attıgın adam her cihazın son modelini kullanıyordur
- +1 yıl
Sadece o değil hepimiz öyleyiz :)
Ben verdim 6s alarak gerçi babam verdi ama
00 YorumlaHayır! ben o fiyata tv+tlfon+dizüstü alırım
00 Yorumla
+1 yılhah iphone denen illete o kadar para asla vermem.
00 Yorumla
+1 yılYazık, o kadar verilmez
00 YorumlaAkıllı kadın almaz zengin değilse tabi
01 Yorumla- +1 yıl
Zengin değilim ama bu çalışacağım paraya da ihtiyacım yok
verılmez aga için acır :/
00 Yorumla
+1 yılBiriktirdiysem alırım
00 Yorumlaverilir. verilir de mantıklı değil
00 Yorumla4.500 veren tanıdığım var asdf
01 Yorumla- +1 yıl
o ıphone 6s plus 124 gbdir
Gizli Üye(36-45)+1 yılumarım o telefonu alamak için kendini satmazsın :D
011 Yorumla- +1 yıl
Ya ne kadar seviyesiz insanlarsınız siz kebdinizi telefon için çok satmıs gibi duruyosunuz sonucta kişi kendinden biliir işi kusura bakmayım ama durumunuz yok veya başka nedenlerden dolayı alamadığınız için başkasına laf söylemeyin
Cevap sahibi+1 yıltamam ya utandırdın şimdi beni nediyim sana aşağıdaki yorumları okudum çok isteklisin bence burdaki hiç kimsenin sözüne bakma al 3400 tl normal ben 4000 tl ye almıştım ama plus modelinin ekranı çok büyük değilmi gerçi sen bayansın cantana filan koyarsın neyse sormak istediğin bişey varsa burdaki herkezden daha iyi yardım edebilirim sana :)
- +1 yıl
Bir daha cıkışmazsınız kimseye umarım sizde vermişsiniz zaten plus büyük ama hem küçük telefon kullanamıyorum hem de sunumlarım için daha rahat olacak
- +1 yıl
bu arada tesekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılçıkışmakmı burdaki benim amacım zaten milletle dalga geçmek ama sen sözlerinle biraz utandırdın beni neyse büyük ekrana bende çok bayılıyorum hatta çoğu zaman telefon yerine 7 inç tabletimi kullanıyorum ama plus olanı cemine koyman çok zor birde kot pantalonsa imkansız sunum derken nasıl sunumlar yapıcan?
- +1 yıl
normal slayt sunumları görsel desteklii zatem telefonu cepte tasımayı sevmem :D bu elmdekide kocaman su an pantolon ceplerine sığmıyor
Cevap sahibi+1 yılHıım anladım alsen o telefonu pişman olmazsın hatta verdiğin parayı kısa sürede unutursun ama parayı denkleştremezsen 7 yi bekle o çıktığı zaman veya çıkmasına yakın 2800 civarlarına 6s plus iner haralde ama denkleştrirsende acıma al gitsin nasıl olsa böyle şeyleri seviyorsun millet nelere para veriyor sen bir telefona vermişsin çok mu. hatta erkek arkadaşın yok mu oda yardım etsin sana.
- +1 yıl
eerkek arkadas mı? hele birde omdan para istiyeceğim aslaaa allah korusun ben evlensiğimde kocama bile aldırmam ihtiyaclarımı :))
Cevap sahibi+1 yılniyeee şaşırdın ki yanlış bişey demedim. adam gibi ilişkilerde lafı bile edilmemesi gereken bişey para borç olarak istemicen zaten. eğer kadının paraya ihtiyacı var ise zaten direk nakit istemez, o para ona ne için lazımsa onu söyler sevgilisine ve ona göre birşeyler ayarlarlar neye ihtiyacı var ise...
- +1 yıl
böyle bir durum evliyken olur anca böyle sözlüyken bile olmanalı bence düşünceme göre bn veririm ama istemem para yani
Cevap sahibi+1 yılnerden esti kız 2 gün olmuş ben yazdığımı unutmuşum :)
+1 yılBen hep veriyorum canım
00 Yorumla
+1 yılVerilir. Neden verilmessin ki
00 Yorumla
+1 yılGuzelse verilir
01 Yorumla- +1 yıl
ıphone 6s plus
biraz daha koy araba al :DD
00 Yorumlaçok pahalı be güzelim 3.400 motor fiyatına
00 YorumlaBen alamam da keyif senin
00 Yorumlaiphone ise veririm.
00 Yorumla- Devamını Gör (23)