10 bin liraya Renault Broadway mi,15 bin liraya Peugeot 306 Platinium mu?
İkisi de LPG'li, KM'leri yakın.
İkisi de LPG'li, KM'leri yakın.
306 al. Arabaya 4 yıl bineceğini söylüyorsun. 15 civarı hundai accentet alabilirsin. veya 15 bine ciloda alabilirsin ama 15 bine kadar cıkabiliyorsan brodway almak çok mantıklı değil bence
306 yı seviyorum. 15 bine alırsam onu alırım.
2001 model.
Eyvallah abi. Aklımda zaten, yapacağım ilk iş o.
Brodw. al paran cebinde kalsın. birkaç yıl bin. değer kaybetmeden sat.
Ben de onu düşünüyorum,306 iyi güzel tamam da sadece okul bitene kadar. Ondan sonra iş güç vs zaten alacağım.
Parçalarının bulunabilirlik açısını Şu an bilmiyorum ona görede düşün bence araç arıza yaptığı zaman piyasada hangisinin daha çoğunlukta parçası var? O kısımı geçersek bence Peugeot 306
Renault, Peugeot parçaları ucuz. Sadece 3 5 kuruş fark olur diye düşünüyorum. 4 5 sene kadar kullanacağım, aradaki fiyat farkına değer mi?
Bu arada neden sadece bu ikisi? 4-5 sene kullanacaksan gayet güzel kullanışlı arabalar var piyasada örneğin; clio. Eski yeni fark etmez tüm modellerini çok severim ki annemin arabası yeni modellerden grandtur hatchback model. Oldukça kullanışlı bir araba eski modellerininde öyle olduğunu zannediyorum.
306'yı çok seviyorum,2001 model olanlar. Bu fiyat aralığındaki Clio'ları sevmiyorum.
Broadway dememin sebebi,10 bin liraya bulup öyle böyle kullanıp sonra başka bakmak.
Cevap
8Cevap
306 genç işi sana uyar. Diğerinin de parçası ucuz genç. 😉
İşte, birisi daha güzel, kullanışlı ama ortalama 3 bin 5 bin civarı daha pahalı. Yani o farkı vermeye değer mi?
Almayin gem lpgli hem airbagsiz araba artik. Bu fiyat araligindaki donanımlı ve dizel araçlar:
Tata Indigo/Indiga vs
Skoda Fabia (2000-2004)
Fiat Albea/Palio
Hyundai Accent/Getz
Ford Fiesta
Opel Corsa
Bmw 3 serisi (1990-99 dizel modeller)
306 ... broadway cop kalir onun yaninda..
Tabi ki, orası doğru. Ama sadece 4 seneliğine idare etse yeter, daha uzun süreli kullanmayacağım.
Bu konuda biraz yardımcı olabilir misin? 15 liraya hangi arabalar öğrenciye uygun gelir?
Neden 306 yerine onları almalıyım?
Anladım. 306 biraz daha pahalıya gelecek galiba, parça bakımından?
Peki, teşekkür ederim.
306 al kanka ama pejo çok iyi değil 508 vardı peder sattı focus aldı yeni
13 bine ingiliz rover 414
Abi onun parçası, bakımı, yakıtı beni aşmasın?
Ankarada İstanbul'da izmirde bir suru servisi var. Bu seri honda ile ortak çalışma. Parca hondadan. Eskisi gibi pahalı değil. 1.4 motor s. ici 23 krş. S. arası 1.60 krş. Gazda. 110 beygir canavar. Sunroof deri koltuk srs otomatik yan ayna vs ;)
Abi güzel söylüyorsun da, hiç gezmediğim topraklar, bilemedim şimdi :D Özelliklerine baktım, çok şahane.
broadwayi on bin tl ye mi aliyorsun
Şu an öyle gözüküyor, temiz olanları. Belki daha ucuz da olabilir.
306 daha hoş duruyor
306 hoş ama 3 sene kadar bineceğim. Ondan sonra işe başlayınca bir anlamı kalmayacak. Ama 5 bin lira fazla vereceğim ona.
O da var tabi. Pek bir değer kaybedeceğini de sanmıyorum. Kaybetse de Broadway kadar kaybetmez.
Broadway tabiki
Ciddi mi söylüyorsun?
Evet
Peki, değerlendireceğim.
306 bnce kanks
Aradaki 5 bin için değer mi?
Yedek parça hakkında bilgin var mı peki?
Peki kanks, eyvallah :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar