Karacanın ring evlilik paketi almayı düşünüyorum ama kalitesi nasıl bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz. Kullananlar yorum yapabilir mi? Ve beğendigim takım kombini şunlar sizce nasıl?
Beğendim
Beğenmedim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kızlar, Kızlar yardımcı olur musunuz? Çeyiz için yemek takımı alacağım ama hangi markadan alacağımı bilmiyorum.. Karaca?
9 Cevap
Beğen
Paylaş
Takip Et
Eliffelff sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Karaca en iyi marka güral filan da öyle sanırım bende ablam yengemden biliyorum seçtiğin takımlar güzel ben daha sade şeyler beğenirdim sadece ama tabiki kendi zevkine göre seçmen iyi olur, kaşık çatalı pek beğenmedim bence farklı model seç
Kahvaltı takımın desenli, yemek takımını sade bir şey al. Servis tabaklarıyla ve masa dekorlarıyla uydurman daha kolay olur. Kahvaltı takımını çok beğendim.
Ben beğenmedim çok çicekli desenleri ama çiçek deseni seviyosan alabilirsin ben daha çok goldrenk desenlileri seviyorum sma karaca matka olarak şyi yabi bir de bernardo var iyidir
Yaklaşık beş senedir kullanıyorum günlük kullanıyorum bir tanesini dikkatli kullanıldığı sürece sorun çıkmıyor özellikle çatal bıçak takımı çok kaliteli güral ın yemek takımını da almıştım iyi değil
Ana Sayfa > Ev & Yaşam > Anketler > Kızlar, Kızlar yardımcı olur musunuz? Çeyiz için yemek takımı alacağım ama hangi markadan alacağımı bilmiyorum.. Karaca?
En İyi Cevaplar