Elbise bu. Bunun altına hangi renk topluklu ayakkabı tercih edebilirim? kırmızı elbise altına ayakkabı önerir misiniz? kırmızı elbisenin altına ne renk ayakkabı giyilir?
Kırmızı elbise altına siyah ya da altın sarısı bir ayakkabı tercih edebilirsin. Elbisen düz olduğu için belki ayakkabıyı patlatabilirsin. Bunun içinde altın sarısı ayakkabı hoş durabilir diye düşünüyorum. Ama kırmızı ile siyah uyumunu da beğeniyorum ben. Takılarla ya da makyajla patlatırım diyorsan siyah ayakkabı tercih edebilirsin.
Boyun kısaysa ten rengi stiletto tercih etmelisin. Boyunu uzun gösterir elbise usten basık durdurabilir boyun uzun görünürse avantaj olur
Ayrıca ten rengi ve kırmızı bir birini tamamlar kırmızı ve ten rengi diye google yazdığında dünyaca ünlü güzellerin ten rengi ayakkabıyı tercih ettiklerini göreceksin
kırmızı elbise altına siyah olabilir.. Bordo da fena durmaz.. Elbisenin deseni ve yanında kombin ettiğin çanta aksesuara göre de değişir.. :) Çantan ile ayakkabıyı da uyumlu kullanabilirsin. Altın sarısı da bir alternatif olabilir. Ya da gümüş rengi yakışabilir.
Siyah, Kırmızı, Bordo olabilir. Elbise düz bir elbise. Bu yüzden ya makyajla ya da takılarla ya da çanta ile öne çıkarman gerekiyor. Bordo belki biraz boğabilir. Kırmızı, kırmızı çok iddialı olabilir. En iyisi siyah olabilir.
Gerçekten çıldıracağım. Herkes siyah ayakkabı demiş. M. Ö yaşıyor olsaydık olabilirdi. Lütfen! artık kırmızı elbise altına siyah ayakkabı modası geçeli çok oldu. Kırmızı zaten patlak bir renk onun altına patlamayacak bir renk gerekiyor. Zarif ve şık olması için ten rengi platformsuz ince topuklu bir ayakkabı tercih edilebilir.
Gümüş renk ve bronz tonları gider hatta İnternetten seffaf ve gümüş renk kelebeği olan ayakkabı yazarsanız çok tatlı bir, ayakakabı cıkacaktır ben bayıldım bende o şekil kombin yapıcam dugunde
En İyi Cevaplar