Merhaba arkadaşlar n11. com dan alışveriş yapmayı düşünüyorum. Daha önceden alışveriş yapan varsa lutfen düşüncelerini yazabilir mi? Memnun kaldınız mi? Ürünler kaliteli mi?
Simdiden tesekkurler
Simdiden tesekkurler
Normal avm gibi düşün orayıda, orada ki ürünler n11 e ait olan ürünler değildir. Orada bulunan ürünler x firmaların ürünleridir ve kişilerdir. Bu yüzden dışarıda ki mağazalardan farksızdır. Bu yüzden almak istediğiniz ürünün satıcıdan kaç kere alışveriş yapılmış kaç kere olumlu dönüşler olmuş bunlar önemli detaylardır. Bunları incelediğiniz sürece sıkıntı çekmeyeceksinizdir. Ayrıca almak istediğiniz ürün kargo ile geldiğinde açıp bakabilirsiniz beğenmezseniz iade edersiniz. Direk kağıdı imzalayıp kargocuyu göndermeyin o beklemek zorunda işi o çünkü.
birkaç defa alışveriş yaptım. hiç bir sıkıntı yaşamadım. satıcıların yaklaşımı son derece nazikti. satış sonrası ürünler son derece hızlı bir şekilde elime ulaştı. satıcıdan satıcıya fiyat değişebiliyor. şimdi sizin için giriş yapıp baktım önceki siparişlerime. toplam 7 kez alışveriş yapmışım. otomobil için silecek, bir spor aleti, bir zippo çakmak, bir humidor gibi farklı ürünler almışım. hiç birinde sorun yaşamadım.
Ben daha önce birkaç kitap aldım o siteden. Güvenilir bir site fakat kıyafet alışverişi yapacaksan tozlu. com a bir göz at derim ben ordan da alışveriş yapıyorum ve gayet güzel hizmet veriyorlar 😊
Canim ben 2 telefon ve tel kilifi aldim gayette memnun kaldim ama yinede urun alacagin firmalarin yorumlarina, memnuniyetlerine bak mutlaka;) Hayirli olsun simdiden 😘👄
Cevap
12Cevap
N11 de ürün satan firmalar sağlam... Sorumluluğu zaten N11 üstleniyor. Yazın manyak gibi N11 alışveriş hastalığına yakalanmıştım. Şükür şu sıralar kredi kartı kabarık diye alışveriş yapamıyorum. Ama kesinlikle tavsiye ediyorum. İadeyse, iade... Bonus da veriyor. Hem bayağı yüksek bonusları var. 390 liralık malı 340 mı, 310 lira mı ne o fiyata aldım. Hiç çekinmeden alışverişini yap. İyi hatırlattın ben bir göz atayım neler var :) Yine kanıma girdin ya arkadaş :)
Ben yaptım. site sadece bazı firmalar için aracılık yapıyor. verdiğin sipariş başka bir firmadan geliyor. kaliteli ya da değil diyemem. Aldigin ürüne ve sağlayıcı firmaya bağlı
bazı mağazalarda iş yok. ben aldım.. 15 gün bekledim.. geciken sipariş isterseniz iptal edelim dediler. bende iptal ettirdim. yani mağaza farkları var...
Belli şahıslardan geliyo, gittigidiyor tarzı, fatura çıkmayabilir iade sıkıntı olabilir arızalansa
Evet onlarca kez alışveriş yaptım sıkıntı olmadı hiç
Yorumlara bakarak alırsan bir sıkıntı çıkmaz Ayrıca kapıda da baktığın zaman beğenmezsen iade edebilirsin
biz bir kaç sefer yaptık her hangi bir sorunla karşılaşmadık
alışveriş yapmadım ama aynı ürün başka sitelerde çok uygunken n11 de çok pahalı neden bilmiyorum... ama aynı ürün...
Sahibinden. comun değişik bir versiyonu olarak düşünebilirsin.
bir sıkıntı çıkmadı aldığım ürünlerde tabi aldığın mağazaya bağlı birazda yorumları okumadan alma
n11. com bütün siteleri karşılaştıran bir site en uygun fiyatı n11otomatik buluyorsun çok iyi ben aldım 4 5 memnunum
Dandik ürünler ile dolu zaten iii olanlar cok pahaliiii
n11. com farklı farklı satıcılar ürün satar, hepsinin kalitesi farklıdır
Sorun olmadı benim alışverişimde de
mağazadan mağazaya değişiyor
Güzel bilindik site.
fakirhane gibi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar