Mini pizzalar
antakya usulü kısır
Havuçlu yoğurtlu kanepeler ( hani satılan pufuduk poğaçalar var ya onun arasına sürücem)
profeterol alıcam ( yapamam -_-)
makarna salatası
pentin sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Bol acili guzel bir kısır yanina tursu gelin pohcasi bol peynirli bir pogaca yanina cay ardndn da kahve ve kucuk ciftekavrulmus lokumlar oh mis 😊 yeter daha ne olsun
Menu guzelmis.
Benim aklima gelenler;Ekler pasta, patates salatasi, pogaca, mercimek koftesi, tarcinli-elmali kek
Kek beceremyorum. ekler de yapamam. kedi dili pasta baktım aslında çok güzel de çok uğraştırıcı. Onun yerine profeterol alırım dedim :)))
Menüm iyi di mi? Mini pizzalar çok lezzetli oluyor hamuru annemle yaparız tutar inşallah. Diğerleri kolay zaten yapabilirim foto atcam sana ahahah
bu arada bir gün, ayrıntılı içliköfte tarifi ver de yapalım ya
Aa menuye bir adet bruja eklemeyi unutmusum :D Ekleri de disardan alcan canm. profiterol guzel de cok dagitiyo o daha temizi diye dedim:) fotoyu beklemedeyim.
Olur cancagizm ne zaman istersen:)
Afiyet olsun canim 😊😘
kısır yerine rus salatası macaron yap çünkü satın alırsan pahalıya geliyor köstebek pasta sarma (bunu canım çektiğinden) kol böreği patatesli peynirli ben bunları yapamam ama sen yaparsın :D
ıslak kek, yaprak sarma veya sigara böreği, simit kurabiye, kaşarlı patates topları :)
Makarna salatası, kısır, börek, elmalı kurabiye, lamington /lokum kek.
ev usulu kumpır olabılır kolay pızza borek pogaca zaytınyaglı sarma rus salatası makarna salatası kısır kofte vs vs :)
Kısır, makarna böreği, sigara böreği, turşu kavurabilirsin ya da havuç salatası (rendeleyip sarmısaklı yoğurt ile), makarna salatası mısırlı felan, mantar alıp içini doldurabilirsin.
Makarna salatasi vazgecilmez islak kek yap bide kisir ee yanina milfoy borek yap
https://www.nefisyemektarifleri.com/ bu siteye bak
Mucver, kısır, mantı, pogaca, kek veya pasta :) meşhur kız partimizin olmazsa olmazlari 😄
rus salatası , bira , sınırsız çerez ve pizza tabiki
Gelin bohçası
Sarma
Kısır
Börek
Tuzlu kurabiye
Çikolatalı pasta
Sarmalar, börekler, kısırlar... daha ne yaziyimdaa😂
Yaprak sarma su boregi kuru pasta bide yas pasta olabilir 😊
Pizza rulo
Cup cake
Gülböreği
Yoğurtlu patates salatası
Kısır
Mercimek köfte
Pizza yap evde.
Tiramisu yap kedi dili.
Yanina da kurabiye yapariz yeter yeaaa.
kisir, börek, patates salatasi, kek cay benide cagir :DDdd
İmam sarığı, kibrit kurabiye, irmik topları, poğaça, kısır
Çikolatalı kek, peynirli ya da patatesli börek vb. şeyler çok hoş olur.
bence menün gayet iyi :)
Ağlayan pasta ve kısır olabilir ☺
çay yanında falan mı normal yemek mi?
Patates salatası , kısır , kurabiye , kek falan :)
Mozaik kek
Tiramisu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?