Arabada gidiyorsunuz kırmızı yandı ama yol bomboş sağda solda hiç araba yok yeşil yanmasına 90 sn var beklermisiniz geçermisiniz?
not=benim beklicek tahmmülüm yoktu:(
not=benim beklicek tahmmülüm yoktu:(
bence tehlikeli birşey ayrıca bizim bildeğimiz yrlerde kameralar var direk cezayı yersiniz söliyim.Siz görmeseniz bile yol hali her an her şey olabilir .Aniden bi insan çıkar araba çıkar çok tehlikeli.2 dk geç yatişelim ama kazasız belasız olsun.Sonra Allah korusun vicdan azabı çekeriz bize yazık olur.Belkide masum birinin canına mal olur o 90 sn. Kim bilir. Daha dikkatli olmalıyız
ben bekliyorum ya hayatın düzensiz olur yoksa
Beklerim, çoğu trafik kazasının bu yüzden olduğunu hatırlatmak isterim.
Ne olacağı belli olmuyor trafikte bir araba bir yerden mutlaka fırtlar :D
Cevap
27Cevap
Beklemek zorundasın malesef beklerdim pek hoşuna gitmesede beklemek zorundasın kazalar saliselik olaylar içerisinde olur bilirsin.Kendi hayatını yada başkasının hayatını mahvetme ve olacaklara katlanmayı göze alıyorsan 90 saniye olmadan geçebilirsin ;)
duruma göre gece geç saatlerde yaparım bazen ama bzen geçikten sonrada düşürüm hadi bir sarhoş çıksaydı filan diye . geçilmemeli genç bayan allah göstermesin birine vursan hapiste yatmaya nasıl tahammül edersin onuda geç vicdan azabı ? vicdanlıysan tabi.
senin gibi sorumsuzlar yüzünden caddeden tırsarak geçiyoruz, he solda araba yoksa geç demek zaten kırmızı ışık.
Bende geçerdim.Bizim burada mobese yok ve trafik ışıkları içine yerleştirilen kamera sistemi henüz gelmedi,eğer bunlar sizin orada varsa ceza gelebilir.
geçerim geçiceksin canım o kadarda diil dikkatli geçtiysen sorun yok bide eds yoksa tabi :D
genelde geçmem. gece gunduz fark etmez. trafikde kurallara uymaya çalışıyorum.
seni kınıyorum ve bir daha yapmamanı tavsiye ediyorum trafik bu şakası olmaz nerden ne çıkacağı belli olmaz birden kaza olur dikkatli ol lütfen
bekliyeceksin kural bu ,başakası uymadığında sen kızarsın değil mi,farzet geçdediğin gibi yol boş o arada bir araba çıksaydı ve çarpışsaydını ne olacaktı ,Allah götermesin ama olabilirdi yani
beklemen yoksa mobeseler var yersin cezayı bakarsin keyfine
Beklerim, Rusya' da köpekler bile kırmızı ışıkta bekliyor.
Tahammül durumunu bilemem ma böyle devam edersen eğer ,senin için iyi olmaz onu söyliyim. 1) Cezalar ağırlaştı , 2) Nereden ne çıkacağı belli olmaz.
geçtin ve eve ceza geldi ve altında geçerkenki resmin var ahhahaha :D:D bana da oldu o ne berbat bişeydi yoll bomboş sabahın 6sı
Bekleyemem dırek gecerim ama polıs yada mobese yoksa (:
Beklerim tabiki, sonra gelen ceza çok fazla oluyor.
kameradan fotoğrafın çekilirken gülümseseydin bari
Gece ise geçerim..Gündüzse beklerim :D
Ben ceza yedim hehe:)
Geç gitsin takma kafana
Kamera varmı diye bi ararım yoksa geçerim :-D
ankarada gecerım ıstanbulda dururum
Kamera yoksa geçerdim
ben beklerim.. ceza yedin galiba sen :)
Yolda ışık mı var :)
çok geçiyorum 5 ceza yerim
kamera varsa beklerim yani boşuna niye ceza yiyim
Beklerım ben -.-