Arkadaşlar Victoria Secret iç çamaşırlarını çok beğeniyorum ve almak istiyorum. Pek çok insandan da gerçekten kaliteli ve rahat ancak biraz pahalı olduğunu duydum. Nereden alacağımı bilmiyorum İstanbula yerleşeceğim kısa zaman içinde. Çakmalarıyla karşılaşmaktan korkuyorum. Nerden almalıyım?
Victoria Secret İç Çamaşırlarını Nereden bulabilirim?
Bunları giyince kanat çıkıyo diyorlar doğru mu asnjdfg
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
8 ay
Canım ben sürekli vs giyiyorum. Evliyim eşim istiyor zaten. Günlük sürekli tanga giyiyorum o kadar rahat o kadar konforlu ki anlatamam şiddetle tavisiye ediyorum şu an indirim var sitesinden ulaşabilirsin
Yalnız gençler o VİCTORİA'S SECRET. Cahilliğimizi bu kadar belli etmeyelim.
1
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
bir git allasen viktoryanın sırrı da yazsa mıydım oldu olacak? Bilmeyerek öyle yazdığımı nerden biliyorsun canım küçük dağları sen yaratmadın bu ne ego yahu
Ahah :D ya scalisanen saka misin :D sen bana laf sokmaya calistin bebegim. Bunu yaparken de egonun ustunde yurudugunun farkinda degilsin belli ki :) mantigini kuramamis olman senin eksin benim degil. Hadi diyelim ki hicbir sey bilmiyorum a kendini akilli sanan uyanik resimleri arastirip bulirken ben victoria's yazdigini gormeyecek miyim? Yahu mantik ya mantik :D hemen yapistir siz cahilsiniz ben biliyorum diye. Allah askina senin ezikligine daha fazla sahit olmak istemiyorum :D bir de laf sokamayinca hemen ego mu oldu diyo kizin kendisindeki egodan bile haberi yok:D
En İyi Cevaplar