Şu an buna benzer bir şey kullanıyorum. Gözlük camını değiştirirken çerçeveyi de değiştireyim dedim.

Şu tarz yuvarlak çerçeve bakıyorum. Atasun gibi yerlerde bu tarz gözlük çerçeveleri ne kadardır, alan gören bilen var mı?

bir Avm de atasundan cerceve aldik receteyi verdik 12 gun oldu aradik daha hazir dediler geri aldik siparisi iptal ettik baska gozlukcuye gittik yarim gunde teslim ettiler atasundan sakin ama sakin alma ucuz marka reklamlarinin altinda kazikci ve musteri memnuniyeti olmayan bir firma yatiyor cerceveler en dusuk 50 rayban tarzi cercevler 250 300 arasida cerceve pahali degil camlar cok pahali inceltilmis duzgun bir cam 200 den asagi degil
Bu camlar önceden ücretsiz değil miydi ya, ben para vermiyordum sanki önceden :/
Soyleki ucretsiz tabi normal sade duz cam aldin ucretsiz ama onlarin paketleri var diyelim 3 derece veya 2.5 derece gozun onun camlari kalin olur cok tuhag durur gozluk kalin kalin camlar devlet 50 tlye kadar karsiliyor ama o camlarin incelikleri var yuzde 40 ince yuzde 60 80 diye paketler var gunes isiginden etkilenmeyenler diye cesit cesit 40 liklari en dusukleri ortalama 150 felan devlet 50 karsilasa en az 100 odersin ya da daha inceltilmis cam alirsin 300 e kadar cikar ful paketler ama duz bodoslama antiri kunten cam kullancam diyosan o ayri
Antiri kunten derken, güneş ışığına çıkmıyorum gözlükle zaten, dediğim gibi gün içinde 1 saat kullanicam kullanmycam belki.
Ozaman en fazla 100 verirsin
O zaman teşekkürler :)
fiyatlar değişken. orta şekerli bişey alırsan 150-200 civarını bulur camla beraber.
Paraya bakıyor. Ne kadar pahalı iyi bir şey alırsan o kadar iyi olur. 80-200 civarı alırsan sürekli kaynak vb ister. Ben 400 tl ye aldım camla beraber, 1,5 senedir sorunsuz kullanıyorum. 2. seneye de bir sorun çıkartmayacak.
Sanırım lise 2de almıştım ilk gözlüğü, 90-120 arası bir şeydi, 7 senedir aynı gözlüğü kullanıyorum hiç sıkıntı çıkmadı :/
nokia 3310 hesabı.
Demek ki :) lens de kullanıyorum zaten, o yüzden gözlüğün çok kaliteli bir şey olmasına gerek yok.
Rayban yuvarlak 350 tl
Rayban gibi kaliteli bir marka olmasına gerek yok.
Orayı da pek anlayamıyorum ya, neyle ödüyoruz nasıl geliyor yurtdışından mı geliyor parayı dolarla mı veriyoruz :/
Cidden, iyiymiş. Kartla mı oluyor peki?
Çok teşekkürler, bakayım :)
Eh, görüşün olmasa da görüş yorumların açıklayıcı olmuş, seçelim :)
Cevap
4Cevap
Ben 80 e almistm ama yıllar önceydi bu sene de 150 ydi ama ince çerçeveler. Kalinlar daha ucuz diye biliyorm
Teşekkür ederim :)
Orta en alt ve onun sağımdakileri çok beğendim 👍👍
Markasına bağlı 50'ye de var 500'e de.
Çok kaliteli bir şey olmasına gerek yok, lens kullanıyorum çoğu zaman zaten.
Gözlerini çizdir en iyisi
Yok ya :/
En ucuzu 250 tl
İlla en kaliteli marka olmasına gerek yok yalnız. Çoğu zaman lens kullanıyorum zaten. İlk gözlüğü uygun fiyata almıştım :/
Bilmiyorum canım ben 2 yıl önce aldım kemik gozlugu mu markalı değil sadece tasarımı güzeldi sadece çerçevesi 250 tl di cami hiç söylemeyeyim. :)
Bu cam önceden ücretsiz değil miydi ya ben mi yanlış hatırlıyorum :/
Yok organik cami devlet karşılıyor ama bir kısmını eğer crizal cam alacaksan ki onu öneririm onlar tamamen sana geçiriyor 😂 ama ben gayet memnunum kısın soğuktan sıcağa geçtiğimde buhar 1sn sürüyor tutmuyor bile
Işte diyorum ya yazı kışı yok çok kullanmıyorum, o yüzden öyle abartılı kaliteye gerek yok :)
Hımm o halde çerçevesiz olan metal güzel olan gozluklerimizin alabilirsin hangi ilde oturuyorsun
Yok ya yukarıdakilerden istiyorum çerçevesiz hoşlanmıyorum, hani hiç olmazsa bulamazsam eski gözlüğüme devam ederim zaten. İstanbul .
Anladım. aynı ilde olsaydık gözlük firması tavsiye edebilirdim.
Değişir 200 e alırsın cam çerçeve
ben 250 ye aldım
Kaliteli bir marka miydi?
benx
markası bilmiyorum ama kullanmıyorum ve sanada önermem böyle gözlükleri burnunda iz yapıyo
Çok kullanmıyorum gözlük zaten, bazen lens gözlerimi çok yoruyor o zaman anca. O yüzden de 250 çok geldi bana.
daha ucuzlarıda var bende bazen lens takıyorum zaten.50
220 tl civari
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar