Merhaba arkadaşlar. 2'Ay sonra, "Mercedes CLA 180 AMG" ALLAHIN izniyle alacağım. Ama öncelikle sizlere karar veremediğim bir konu hakkında bir soru sormak istiyorum takıldığım bir kısım var, renk konusunda kafam çok karışık. Sizce hangi renk almalıyım?, Gümüş, Beyaz, Siyah, Kırmızı. Bu 4'renkten oylayın teşekkürler.
Metalik gri derken kurşun gümüşünden bahsediyoruz, aynı renk zaten benim o fotoğrafta attığım ile. Ayrıca CLA200 ve C180 Arasında sadece motor farkı var, CLA200 Benzinli bir araç. CLA180 Dizel bir araç. Aralarında Minimum 3 Max 7 Litre kullanışa göre değişen bir oran var + benzin ve dizelin arasındada fiyat oynaması var. Ben işe gidip geliceğim ve toplantılara katılacağım için, Az yakan tercih ediyorum gümüş gri dedigin gibi güzel bir renk benimde aslında kafama yatkın bir renk ama hayla düşünüyorum teşekkürler :D
Kardeşim mersedes c200d aracım var gümüş grisi renk olaraktan bunu seçtim daha sportif duruyor ve daha çok göze çarpıyor fakat satıp yerine jeep compass almayı düşünüyorum jeep de gayet güzel araba
En İyi Cevaplar