Alışveriş & Hediyeler Nike air max'in internette ucuz olması? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor nike air max flyknitlardan birini almak istiyorum nike mağazasına gidip sorduğumda ayakkabının 600 tl olduğu söylendi ama internette 260 220 280 gibi fiyatlarla satılıyor bunun sebebi ne olabilir? orijinal olmama ihtimali falan var mı bu site güvenilir mi? Nike air max'in internette ucuz olması? Cevapla Fal Soruları Ayakkabı Soruları İnternet Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Dilanbdbd Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Benim arkadaşım450ye aldı ama 200 e olan da var pek bilemiyorum 0 0 Yorumla
kadircan84 Takip Et Bilge Yaş: 42 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 439 cevap paylaştı. orjinal duruyor evet magazalar 400 falan diyor ben de anlamadim 0 0 Yorumla
uğurcan_97 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl 600 tl nerde acaba o kadar kazık bir yer görmedim 1 2 Yorumla Soran +1 yıl İstanbul mall of İstanbul'da bir nike mağazasına resmi göstererek sordum ve mağazalarda bulmamnın zor olduğunu ve ürünün 600 tl olduğu söyledi görevli Yorumla uğurcan_97 +1 yıl akıl hastasıdır o Yorumla
En İyi Cevaplar