İnternetten kıyafet alışverişi , kitap alışverişi yapan arkadaşlar ucuz ve kaliteli siteler önerir misiniz?
Tesettür için olanlar agırlıklı olsa iyi olur kıyafette.
Tesettür için olanlar agırlıklı olsa iyi olur kıyafette.
Ben internetten alışveriş yapıyorum ama yapmadan önce bazı siteleri takip ediyorum geçenlerde şu siteyi buldum.
takip edip ona göre indirim olan yerleri kullanıyorum.
kitaplar için D&R kitapdenizi imge kıyafet içinse spor ayakkabıları sportsouldan alıyorum tesettür kıyafet almıyorum haliyle ona tavsiyem olamıycak malesef :D
Kitapdenizi ve imge ye güvenebiliriz degil mi? :) Teşekkür ediyorum.
kesinlikle imge biraz geciktirebiliyor ama kitapdenizi harikadır setleri indirim olarak alabilirsiniz orada güzel kampanyaları oluyor
Modanisa , etesettür , modasena , armine outlet
Modanisa'yı biliyordum bir tek. :D Diger siteler güvenilir midir?
Güvenilir indirimleri takip edersen cogunda guzel seyler bulursun kayra outlet ede bakabilirsin
Tamamdır teşekkür ediyorum.
Cevap
7Cevap
sana tavsiyem kitap hepsiburada olabilir de kıyafette sıkıntıyaşarsın kıyafet alma ben genelde teknoloji aleti olarak yapıyorum
Hepsiburada ikinci el degil mi? Ben o sitenin mantıgını anlayamadım bir.
hayır canım olurmu ikinci el değil ben sürekli oradan alışveriş yapıyorum yanlışlığın var ikinci el ürün yok orda gittigidiyor ile karıştırmış olabilirsin aklında araştırdığın kitap ismi varsa yardımcı olabilirim
Genel olarak alışveriş yapacagım şu an kitap ismi yok belli. Hepsiburada ve Gittigidiyor da ayrı ayrı satıcılar mı oluyor?
evet ikisiayrı mağza ben genelde alışverişte yani ürün olsun fiyat olarak olsun
hepsiburada
gittigidiyor
hızlıal
medyamarkt
vatanbilgisayar
incehesap
bimeks
teknosa
kliksa
vs vs. bu siteleri karşılaştırırım yani öyle ikinci el falan değil tabiki ilerde olurda birşey almak istediğinde bu sitelere bak sormak istediğin soru olursa sorabilirsin
Tamam çok teşekkür ediyorum.
rica ederiim
Tozlu ve d&r var 🎈😌
Tozlu. com hakkında biraz çekingenim diyebilirim. Gelen yorumlardan korkuyorum biraz. Dikiş hatası diyen var , gecikti diyen var.
Aliexpress En iyisi... Tesettür de neymiş?
Tesettür de neymiş derken?
Neyin nesi yani tesettür ney :)
Allah'ın müslüman kadınlar için emrettigi bir şey."Mümin kadınlara da söyle ki; bakışlarını kıssınlar ve edep yerlerini günahtan korusunlar, -mecburen görünen yerler hariç- zinetlerini teşhir etmesinler. Başörtülerini yakalarının üzerini kapatacak şekilde örtsünler.”(Nur, 24/31) demiş Rabbimiz.
Arapça okuyorum ben bunu bir humuri hinne Örtü demek Baş , saç yok kelimede ve örtünmesi gereken yer de cuyûbi-hinne bu da boyun altı yaka anlamına geliyor... Şimdi ayette Saç örtüsü yok örtü var ve örtünmesi gereken yer yaka bölgesi ee Tesettür ney
Saçla alakalı bir şey yazmadım ama direkt oradan girdiniz. Anlayamadım amaç ne şuan?
Tesettür ney dedim bana tesettür olan ayeti yazdınız fakat yanlış çeviri ile... Esas Amaç ALLAH'ın emirleri ile hükmetmek mi yoksa Kur-ana empoze edilmeye çalışan düşünceleri desteklemek mi bende tesettür deki amacınızı anlamadım?
Yanlış çeviri mi? Dogrusu nedir?
bir humuri himme = Örtü cuyûbi-hinne = yaka Örtünmesi gereken yer burası.
Sonuç olarak hepimize yanlış mı ögretildi? E kimse neden bir şey dememiş bu böyle degildir diye? O kadar kişi arapça biliyor , yine mi uyutulduk?
Bak canım kardeşim Sebebi ne biliyor musun? Kur-anın ilk ayeti '' IKRA '' Oku dur fakat kim okuyor? Okuyanlar sadece arapça okumasını öğrenip neden anlamayı öğrenmiyor? Sen dünyada hiç bir dil öğrenmek isteyip o dilin sadece okumasını öğrenen arapça dan başka bir dil gördün mü? Sebebi ALLAH'ın emirlerine uymamak ve Dini kulaktan dolma bilgilerle öğrenmek.
Mealini de okuyoruz fakat başörtüsü diye geçiyor işte.
Ben Meal kelimesine katılmıyorum Sanki Kur-an değil başka bir kitap gibi muamele ediyorlar... Bu Kitap Kur-an her ne olursa olsun hangi dilde olursa olsun bak kardeşim doğrusun öğrenmek istiyorsan Kuranmeali. org sitesinde binlerce çeviri var oradan bakabilirsin
www.kuranmeali.org/.../kurani_kerim_mealleri.aspx
Konuyu araştıracagım teşekkür ediyorum.
Sana link atayım seyret eğer ola ki bunu kabullenebilirsen doğruyu helal olsun diyecek birşeyim yok çünkü insanların kalıplaşmış düşüncelerini yenmesi çok zor...
https://www.youtube.com/watch?v=l09xqqMNI6A
Rica ederim iyi seyirler.
Kardeş ne yaptın izledin mi attığım videoyu?
İzledim , fakat çok derin araştırılması gereken bir konu degil mi bu? Bu kadar kişi bilmem kaç senedir neden başörtüsü takıyor? Özellikle araplar , onların dili sonuçta. Herkes yanlış mı biliyor yani , o kısmı anlayamıyorum.
Kardeşim bak ALLAH'ın sana bildirdiği ilimden başkasını kavrayamazsın ( Bakara SUresi 255 ) Araştırılacak tek kaynak yine Kur-an ve bu attığım linkte yeterince herşey açıklamış bana göre fakat siz neden binlerce insan böyle yapıyor diyorsun da Kim Kur-ana göre yaşıyor ve Kur-an ile amel ediyor ki? Muhammed , İsa , Musa , Yakup , Davud , Yunus , ibrahim v. s bunlardan önce de din yokmuydu? Tabiki din vardı ve herşey ortadaydı fakat uyan yoktu kardeşim yani taa konuyu arapda anlamaya gerek yok kaldı ki Kur-an Eski arapça dilinden oluşuyor eski türkçe ile yeni türkçeyi kıyaslayabilirsin ve kimse ALLAH'ın ayetinde yazıyor diye kapanmıyor ki atalarından öyle öğrendikleri için kapanıyor :) Araplarda örtü bir kültür haline gelmiş.
Sizin görüşlerinize de saygı duyuyorum fakat Edip Yüksel hakkında çok iyi şeyler duymadım belki de bundan ötürü çok fazla benimseyemiyorum.
Kardeşim ben ALLAH'ın dinine inandığım için ALLAH'a şirk koşanlara bile saygı göstermek durumundayım ne kadar hoşuma gitmese de... Kimin ne dediği önemli değil kardeşim En doğru Söz ALLAH'ın sözü olan Kur-andır. Edip Yüksel'in yanlışlarını bilmiyor muyum biliyorum fakat Kur-anda müslümanların açıklarını arayanlar için ayet indirmiş ( Hucurat 12 ) önemli olan söylediği doğrular... Ee nereden bileceğiz dersen Kur-an hak ile bağtılı ayıran kitap , bunu anlamak icin gereken özelllik akıldır.. AKılda hepimizde olduğuna göre bunu anlamak için ALLAH'a iman etmek yeterli olacaktır çünkü bize doğruyu öğreten ALLAH'tır... Şimdi kafir bir adam doğru birşey söylese kafir diye ona inanmayacak mıyız
kitapyurdu iyi site
Kitapyurdu'nu ben de seviyorum. Kargo indirimlerinden dolayı daha çok. =))
hıyar gelmesin dikkat et
kitap olarak ucuzkitapal. com harika
n11. com
Boh da çıkabiliyur.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar