Yemeksepeti'nden sipariş verecektim ve online ödeme yapacaktım. Ama ben daha kart numarası şifresi gireceğim diye beklerken birden sipariş verildi yazdı. Bende hemen canlı destekten iptal ettirmek istedim kabul etmediler bende almadım siparişi. Böyle bir şey başına gelen oldu mu veya fikri olan var mı? yemeksepeti siparişi almamak
Yemek Sepeti'nden Gelen Siparişi Almazsam Ne Olur?
Yemek sepeti sipariş alınmazsa ne olur bir bakalım tek tek. Yemek sepeti'nden istediğin siparişi almazsan eğer siparişin iade edilir ve hesabına sipariş ücretin geri yatırılır. Ama sebebine de bağlı biraz. Öylesine vazgeçtim ben istemiyorum tarzında bir sebebin varsa restaurant ve yemeksepeti bunu kabul etmiyorlar, iadeni gerçekleştirmiyorlar. Paranı geri alamıyorsun yani. Ama diyelim ki kurye üç saatte getirdi, geç geldiği için istemiyorum tarzında bir açıklaman olursa siparişini iade ederler ve paranı hesabına yatırırlar. Siparişini getirdiler, aradılar seni ve telefonu açmadın, kapıyı çaldılar açmadın. O zaman siparişini iptal ederler ve geri götürürler. Paranı da geri yatırırlar. Yemek sepeti siparişi almamak için geçerli sebeplerin olursa süper olur senin açından. Ama şöyle bir durum da var. Artık pandemiden dolayı kapıya asıp bırakma seçeneği başladı. Eğer onu seçmişsen kapına asıp bırakırlar. İade gerçekleşmez anlayacağın. Yemek sepetinden sipariş verip almamak sebeplerine bağlı yani. yemeksepeti'nden gelen siparişi almamak
Yemek Sepeti Siparişimi İptal Etmiyor, Almama Hakkım Var mı?
Elbette almama hakkın var. Yemek sepeti sitesinin müşteri önceliği kurallarında da var zaten. Müşterilerin iade etme hakkı bulunmaktadır diye. Getirdikleri yemekte kıl çıkar, tüketilmiştir, son kullanma tarihi geçmiştir, bozulmuştur, getiren kurye size sözlü/fiziksel taciz eder, gönderim zamanından geç getirilmiştir vs bunlardan dolayı siparişini almazsan da olur. Hiç dert etme kendine yani. Müşteri önceliklidir çünkü. Ama sırf canın istemiyor diye getirilen siparişi almıyorsan para iadesi yapmazlar. Geçerli bir sebebin olmalı muhakkak. Yemek sepetinden gelen yemeği almazsam sıkıntıya girerim diye düşünme yani. Ama geçerli bir sebebin olmalı ona göre. :)yemeksepeti siparişi almamakUmarım görüşüm işinize yarar. Afiyet olsun şimdiden. :)
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş