kizlar hic bu tarz seyler giydiniz mi? ben evlenince karimin giyip kendini gostermesini cok isterdim.

í

mstfilker34 sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Sexs arkadaşı aradığın fazla belli oluyor, bir fahişe ile ilk başlarda sıradan arkadaşlık kurup daha sonra ona ciddi bir ilişki istediğini söyleyebilirsin... belki bu şekilde gide gide birisini bulursun
bunu istiyorum evet kendisi olmasada ruhu bu sekilde yani kasar olsun itiyorum
Sende organlarını gösterecek şeyleri giy o zaman. Kadınlardan bunları istiyorsun ya. Allah ıslah etsin.
sen acik giyimli misin. eger oylese sen ve beni burada tenkit edenlere soyluyorum. dugunlere kocalariniz kollarinda kehane orozpusu gibi gidiyorsunuz ve ozaman erkekler diyor ki bakmayalim ya bunlar dugune gidiyor mu diyorsunuz acaba. he teseddurlu isen sozum sana degil. ama teseddurlu olmayan kadinlar tekrar ediyorum KERHANE orozbulari gibi dugunlere gidiyorlar kocalarinin kollarinda. bana itiraf etmeyin kendi kendinize soyleyin yalan mi
Ben tesettürlü değilim. Her kadında senin dediğin gibi açık giymiyor. Bende dahil. İnsanları sorgulamadan siz erkekler her kadına o... diyorsunuz. Ben o şekilde giymem aslada giymeyeceğim. Biz sizin arkanızdan peze... desek hoşunuza gider mi? Biraz empati kurun. Her tesettürsüz kadında bu fotoğraflardaki gibi giyinmiyor.
Allah ıslah eylesin
neden
Sen bu tarz giyin.
41.media.tumblr.com/.../...l55mW41thimv3o1_500.jpg
hosuna bu tarz gidiyorsa sen boyle birini bul igrenc
Asıl senin attıkların iğrenç.
neden bu ibine resmi igrenc asil
Onlar da mk duğumun lezboları. ıyyk
iyi kendine bole bir koca bul ozaman
l*n attığın fotolara bak yrumlara bak salak mısınız lan?
eğer evleneceğin kadını bunlar gibi giydireceksen inşallah kısmetin hiç açılmaz piyasaya kocası tarafından pazarlanan bir kadın daha düşmez
manyak misin ne alaka karimi neden pazarlayayim
Sen eşini baskalarinin bakışlarıyla gözleriyle paylasmayi onların bakışlarıyla bakıp haz almalryla mutlu olcak kadar pislik bir yaratiksin kabul ett...
evet ediyorum.
sen acik giyimli misin. eger oylese sen ve beni burada tenkit edenlere soyluyorum. dugunlere kocalariniz kollarinda kehane orozpusu gibi gidiyorsunuz ve ozaman erkekler diyor ki bakmayalim ya bunlar dugune gidiyor mu diyorsunuz acaba. he teseddurlu isen sozum sana degil. ama teseddurlu olmayan kadinlar tekrar ediyorum KERHANE orozbulari gibi dugunlere gidiyorlar kocalarinin kollarinda. bana itiraf etmeyin kendi kendinize soyleyin yalan mi
Karının bunları dışarda giymesine izin verirsen normal değilsin.
neden milyoblarca insan giyiyor onlar ya da giydirenler anormal mi
ya aslinda bunlar cok sexs gorunuyor nesi kotu. bura yurek hoplatir o kadat
baksinlar bakmayla yataga atamazlar ki bakmalari hosuma gider
Hayır kesinlikle özellikle de 2 ve 3 nedir ya? Denize giderken bile giymem.
bizim orda senin gibilere g*vat bu kizlar gibilere de o* derler :)
di mi sonrası dünya barışı her tür ırktan erkekle sevgili karın...
sen karına bunları giydirirsen ben senin adamlıgından şüphe ederim.
neden bunlari giyenler insan degil mi
dugunlerde fahiseler gibj giyinip gidersiniz kocanizin kollarinda gavatlarinizin kollarinda sonra burada ahlak zabitasi olursunuz.
3. cu resimdekini giyersem eger. Babam vurur beni annem diriltip gene vurur. Digerlerini gectim bak 😅😅😅
Guzel de ikijci resim olmamis gibi ikinci resimi goren adama aarkasina dayanir
himmm
Sesksi kiyafet sevrim dikaat cekmeyide
Ozellikle gogus dekoltesi severim
bende boyle bir kadinla evlenmek icin neler vermezdim ki
Beni gorenn ilk olarak goguslerimie bakmali goguslerim o kadar dikkat cekici yaaprim yani
iste bu ya
Kadin dedigin cekici seksi guzel goguslu guzel popolu olamli vucudu gozukmei o yuzden mini etek giyerim bazen ve goguslerime dikkat ceksin diye de uzerimede kisa giyerim boyle olmali
sana diyecek soz bulamiyorum benimle evlenir misin :)))
Sevgilim var ozele gel devam edelim konusmaya
bende kocamin bu tarz giyinmesin isterim :) offff yani kulotsiz bile olmasini isterim :)
Benim kocam benim böyle giyinmemi istese aninda bosarim bu ne bee iğrenç. Nasıl bir insansın 👎😒
Aynen ben de bosarim!
İşte bu yüzden evlenememişsin
Agir gavatsin kabul et
Karını böyle gezdirir misin ki ıyyy.
neden iyyy
Çok itici hem kocam bana bunları giydirse boşanma davası açarım hemen.
nolucak giyince orspmu dicekler
Evet bunlar o* kiyafetleri
güzelmiş.. ama ben giymedim hiç, giymem de
Karın teşhircimi olsun yani gevşek seni
Bunlar ne böyle be iğrenç ötesi. Hayatta giymemm
Ben hayatımda bu kadar büyük bir gemi görmedim.
İnsan karısını böyle gelmesini ister mi.
Bikini hadi neyse de, diğerleri mide bulandirici!
İğrenç duruyor be
nesi igrenc bunlarin
Hayır asla giymem
Tabii ki hayır
tskkur
Giymem hayatta
neden peki
Giymem
tesekkur
Asla giymem
Asla
tskkur