Kredi kartsız alışveriş siteleri?

hepsiburada, hızlial, tchibo, ereyon, inventus, deveyuku, aklıma gelenler bunlar daha da vardır.
dan yapabilirsin, kredi kartı yok, sadece kapıda ödemeli alışveriş var
Kapıda ödeme seçeneği olması lazım ama çok nadir görülen bir özellik.
Morhipo kapıda ödeme yapıyor
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Öncelikle merhaba, kredi kartsız alışveriş siteleri aslında azımsanmayacak kadar fazla diyebiliriz. Bu tarz online alışveriş siteleri kredi kartı kullanmayan kişileri bir hayli işine yarıyor. Bazı insanlar kredi kartı olsa dahi bilgilerini paylaşmak istemedikleri için kredi kartı ile bile alacaklarsa kapıda ödemesini de kredi kartı ile yapmak istiyor. Bu durumda da imdada bu tarz siteler yetişiyor.
Bilmek gerekiyor ki bu tarz alışverişler genellikle ödemeler kargo şirketinde çalışan kargo personeline yapıldığı için firmadan firmaya değişiklik gösteren bir komisyon ücreti ekleyebiliyorlar.
Dünden bugüne ve hatta bugünden belkide gelecekte çok daha farklı ödeme türleri çıkabilir. Lakin şimdilik insanların kendini en güvende hissettiği ve herkesin kredi kartı kullanmaması nedeni ile kapıda nakit ya da kredi kartı ile ödeme imkanı sunan siteleri şöyle sıralayabiliriz:
Görüldüğü gibi bu siteler üzerinden kredi kartsız alışveriş yapmak mümkün, hazır bunlardan bahsetmişken hiç uğraşmaman adına üzülerek hangi sitelerde kapıda ödeme yok ona da bakalım ve onlarıda belirtmiş olayım.
Maalesef bu saydığım 4 site ise kapıda ödeme imkanı vermiyor. Kredi kartı ile alışveriş yapmaktan başka çare bırakmayan bu 4 site dışında yukarıda saydığım kredi kartsız alışveriş siteleri listesinde yer verdiğim yerlerden alışveriş yapabilirsiniz.
Ama en azından çoğu giyim, teknoloji, gıda ve kitap sitelerinde kapıda ödeme olan siteler bulunuyor. Bu sitelerden gönül rahatlığı ile alışveriş yaparak kapıda ödeme seçeneğinden faydalanabilirsin.
Şimdiden keyifli alışverişler diliyorum. Ne alırsan al neticede güle güle kullan :)
Selamlar, evet kredi kartsız alışveriş yapabileceğin birçok internet sitesi var. Bunların başında hepsiburada, mavi ve defacto geliyor. Kapıda ödeme yapabilirsin.
Kredi kartsız alışveriş sitelerini sıralıyorum size hemen
LC Waikiki
Hepsiburada
Mavi
Kitapyurdu
Migros
BKM Kitap
Cimri
DeFacto
Carrefour
Happy
İstegelsin
Getir
Onur Market
Özdilekteyim
Gönder
MediaMarkt
Morhipo
Tozlu
PTT Avm
Amazon
Trendyol
Teknosa
Aliexpress
Vatan Computer
Minar Mobilya
Sık tercih edilen bu alışveriş siteleri üzerinden kredi kartsız alışveriş yapmak oldukça kolay ve güvenlidir kredi kartınız olmadan maaş kartı ile alışveriş yapılır mı ve banka kartı ile alışveriş yapılan siteler buradan ulaşabilirsiniz
LC Waikiki
Hepsiburada
Mavi
Kitapyurdu
Migros
BKM Kitap
Cimri
DeFacto
Carrefour
Happy
İstegelsin
Getir
Onur Market
Özdilekteyim
Gönder
MediaMarkt
Morhipo
Tozlu
PTT Avm
Amazon
Trendyol
Teknosa
Aliexpress
Vatan Computer
Minar Mobilya
Sık tercih edilen bu alışveriş siteleri üzerinden kredi kartsız alışveriş yapmak oldukça kolay ve güvenlidir kredi kartınız olmadan maaş kartı ile alışveriş yapılır mı ve banka kartı ile alışveriş yapılan siteler buradan ulaşabilirsiniz
LC Waikiki
Hepsiburada
Mavi
Kitapyurdu
Migros
BKM Kitap
Cimri
DeFacto
Carrefour
Happy
İstegelsin
Getir
Onur Market
Özdilekteyim
Gönder
MediaMarkt
Morhipo
Tozlu
PTT Avm
Amazon
Trendyol
Teknosa
Aliexpress
Vatan Computer
Minar Mobilya
Hepsiburada. Banka havalesi ile karta gerek kalmadan ödeme yapabilirsin
Ali express den bisey alicagina Allah'a dua et. Bir ay a anca gelir çünkü sipariş
Modamizbir, chamakofficial, kırmızıonline, valeur. com, viar. com , denizbutik, daha aklıma gelmiyor ben memnunum bu sitelerden kredi kartı seçeneği gelmediyse eğer kaliteli eşyaları
Burada kapıda ödemeli sitelere bakabilirsin :
bu linkte ise üsttekinin benzeri kapıda ödemesi olan ve olmayan siteleri yazmışlardı :
ben hemen hemen tüm sitelerden ve uygulamalardan alışveriş yapıyorum kampanyalardan da faydalanıyorum ama kredi kartı illa ki şart
Kapıda ödeme sececeksin.
Bilmem eBay mı ne var, ona bir bak istersen.
Shopgiyim kargo gelio oduyosun
Bu alışveriş sitesi tam sana göre o zaman
Tozlu. com :(
Hizlial
En İyi Erkek Görüşü