Alışveriş & Hediyeler konusunda 553 cevap paylaştı. Tek taş üç dört çeşittir.. Altın yüzük üzerine zirkon taştan oluşan, kuyumcularda satılan, 300-500 lira civari fiyatı olan tek taşlar..
Ve pırlanta ( elmas ) yüzükler.. Bunlar da kendi içinde üçe ayrılır. Platin yüzük üzerine yerleştirilenler , 8 ayar üzerine yerleştirilenler ve 14-18 ayar altın üzerine yerleştirilenler.. en çok ilk ikisi kullanılır.. yanı platin ve 8 ayar.. Önemli olan taştır.. Taş da kendi içinde, leke katsayısına ve taş rehine gore değerlendir. ve kararına gore tabi.. 1200 liraya da var. 8-10.000 liraya da.. bahsettiğim şey elmas tek taş ise.. Bu vicdan sahibi bir kızın arzusu evet..
Ama su var. Elmas yüzüğü bir erkek bir kadına hayatında bir kez hediye eder. Ve bunu sadece kendi istediği zaman ve sürprizle yapıp , kadını mutluluktan havalara uçurmak ister.. Elmas yüzük istediysen çocuktan, bunu pek doğru bulmuyorum açıkçası. Elmas yüzük istenmemesi çünkü bir erkekten. erkek bunu kendi isteyip , seromonisiyle almalı. Ve sipariş edercesine istendiğinde bu işin büyüsü bozulur.. Açıkçası..
Şahsen ben, benden elmas yüzük isteyen bir kıza bunu alman.. Bu biraz onur meselesi gibi bir sey. Ve seni tenzih ederek, gorgu meselesidir.. Ben yetiskin bir erkek olarak, böyle bir şeyi sadece, kendim istediğim zaman ve hiç habersiz alırım.. layık goruyorssm, gücüm yetiyorsa ve doğru zamanda.. ve kesinlikle hiç haberi yokken.. aklının ucundan bile geçmezken. Ama istendiğinde , alacağım varsa bile almam. Seni tenzih ettim tekrar ediyorum.01 Yorumla
Soran+1 yılZaten ıstemedıgım ıcın üzerime alınmadım bana dedi ki ıkı üç model sec ben onların arasından alıyım sana bende ınternetten modellere baktım gonderdım megersem 1200lıra cıvarındaymıs daha sonra araatırdık falan 275bullduk benim ıcın fıyatı ya da tasın buyuklugu önemli degıldı zaten sadece görünüşü onemlıydı o da guzel bı şey bulmus evlenme teklıfı ederken o olcak buyuk ıhtımalle
En İyi Cevaplar
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılİSTERSE 2000 tl olsun ALIRIM çünkü o buna DEĞECEKTİR..
paranın lafını yapan insan hiçbi zaman mutlu olamaz 3 günlük dünya.411 Yorumla
Soran+1 yılYa cok pahalı değil mı sence yuzuk sonucta
- +1 yıl
ALIRIM şefim alırım isterse 5000 olsun alırım alınmalı..
PARA her daim 2. planda olmalı birşeyler kazanmak için birşeyler KAYBEDİLMELİDİR..
Soran+1 yılHerkes boyle dusunmez ıste 😊😊
- +1 yıl
DÜŞÜNMEYENLER hep ağlar çünkü AŞKI hiç yakalayamazlar
Soran+1 yılBiz asık değil mıyız yani 😊😊sadece o farklı seylere para harcamayı sever o kadar bunlar ona sacma gelıyor
- +1 yıl
SAÇMA geliyorsa sende ayak uydurucaksın şefim GÖNLÜ tek taş olsun sana SIKMA canını
Soran+1 yılOyle yapıcam anlasılan 😊😊
- +1 yıl
GÜL ya bide seni düşünmeyelim sultanım hadi kolay gelsin :D
Soran+1 yılTesekkur ederımm 😊😊
- +1 yıl
bize bunun için delikanlı diyorlar başkan paranın lafını yapan insan hiçbi zaman parayı bulamaz 2000 tl lik tek taş için cebimde ne kadar para varsa veririm
Canım benim tek taş herkesin hoşuna gider ama şuda varki çocuğun durumu ona yetmiyecekse daha ucuz şeylere bak o tektaşı zaten elbet aşır ya da aldırırsın :) ayrıca tek taş ben bakarım sana şimdi ucuz güzel özelden linkde atarım bakarsın istersen
01 Yorumla
Soran+1 yılValla bıldıgın sıte varsa super olur ya kız bır ıkı bulduk ama bakarsın daha guzelı olur
En en en ucuz tektasi bulmussun
06 Yorumla
Soran+1 yılYa desene tek taş takmadan evlencez
Soran+1 yılSagdan ve soldan 2. sıradakı nasıl sence?
Soran+1 yılhttps://hizliresim.com/zV3vQO bı fıkır verırsen sevınırım 😊😊
Soran+1 yıl275 lıra olan bende onu ve en sagdakını secmıstım tesekkur ederım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
20 tl ye satarim
https://i.hizliresim.com/L4Zk6j.jpg41 Yorumla
Soran+1 yılEn bayat esprı olarak tarıhe gecmıs bır esprıyı yapmak bılemedım kı...
Pırlanta alırken taşın kalitesi önemli sertifikasında yazar zaten taşın rengi D sınıf olmalı dediğin büyük markalar bile kötü pırlanta satabiliyor taş lekeleri var birde loopla gözükebilen Atasay Altınbaş genelde Sİ satar bu iyi değildir 10 kat loopla inip görebilirsin gözle gözükmez en iyisi F dir ama bunuda bulmak zor alırken vvs vs almak lazım en makbuludur
00 Yorumla
+1 yılNiye illa ki tek taş bacım sevgilin zengin değilse tek taş olmuş çakma yüzük ya da gümüş olmuş ne fark eder sevgide önemli olan maddiyat değil maneviyattır maddiyat diyorsan sevmiyorsundur
01 Yorumla
Soran+1 yılFarkındaysan pırlanta olsun diye ugrasmıyorum zaten ugrasmam da bu yüzük konusunu da o actı senın begendıgın bu şey olsun sec bı kac model ona gore alayım dedı ınternetten aratınca pahalı çıktı hep ve buraya da daha ucuzu var mı dıye sordum haa bulduk ucuzunu ama bulamasak almasa da olurdu yanı
+1 yılimkan el veriyorsa istediğini alıp eşimi mutlu etmek isterim elbette.. ama dünyavi şeyleri önemseyen birisiyle evlenmek istemezdim istemem de
00 Yorumla
+1 yılsevgilimin isteklerini karsılamaya calısırım ama bazen olmuyorsa olmaz
sevgilimde bunu sıkıntı olarak görüyorsa aha kapı aha kolu.02 Yorumla
Soran+1 yılHayır sıkıntı olarak gormuyorum sadece abartı mı değil mı onu öğrenmeye calısıyorum buz kızlar severız tek taşlı evlılık teklıfını ama erkekler ne dusunuyo bu konuda bılmıyorum kı
- +1 yıl
bu teklif eden tarafın maddi durumuna bağlı
Alışveriş & Hediyeler konusunda 927 cevap paylaştı. ufacık bır yüzüğe onca para vermek mantıksız , onun yerıne evde sureklı kullanılacak daha alzem bir eşya alınması daha mantıklı gııbı. şu da var eger benden ıstenırse oyle bir şey alırım tabi , kalbını kırmam , tamamen dusunce tarzı oysa ki
00 Yorumla
+1 yıl400 500 tl ye pirlanta mi olur buyutecle mi bakican pirlantaya valla ben buyuk bisey isterim gerekirse biraz bende para katarim ama o pirlanta buyuk olucak
01 Yorumla
Soran+1 yılDerdım pırlanta degıl zaten tek tasa benzer bısey olsun yeter hatta hıc olmasa da olur benim ıcın ama o model sec gönder dıyınce gonderdım ne bılıyım o kadar ucuk oldugunu fıyatların
+1 yılGereksiz bence. Ben sevmiyorum. Hem tek taşa hem alyansa ne gerek var? Alyans daha anlamlı.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvlenme teklıfını tek tas ile yapacakmıs
+1 yılisterse 2000 tl olsun alirim yazmis. sen kol saati alirsin anca ;) buraya yazip sallamak kadar kolaydi sanki.
03 Yorumla
Soran+1 yıl😄😄Adamın durumu ıyıdır
- +1 yıl
evet emin ol iyidir turkiyede kimin durumu iyi kaldi ki. durumu cok iyi olan adamda buralarda geziniyor haklisin.
- +1 yıl
:)))
+1 yıl1200 çok abartı değil... daha yüksek fiyatları gördüm ben işçiliğine göre değişiyor... ama özel bişey paraya kıyacak artık sevgilin (:
03 Yorumla
Soran+1 yılYok ya kıymasın ben buldum ucuzunu onu alsın
- +1 yıl
vay bee senin gibi kızlarda varmış... umarım herşey istediğin gibi olur
Soran+1 yılInsallah 😊😊
+1 yılYa sevgiliyi, nişanlıyı veya eşi zora sokmak bana çok saçma geliyor. Vardır heralde bütcen ne kadara yetiyorsa onu al.
01 Yorumla
Soran+1 yılYa bulduk zaten 275 tl mı ne ama ben fıyatların bu kadar fazla oldugunu bılmıyodum o yuzden sasırdım belkı ucuzunu bılen vardır dıye sormak ıstedım
+1 yılValla egerki karsimdaki kiz benden isteyebilecek kadar genisse hayatta almam. Biraksin ben kendi kafamda zaten en iyisini sey ettiririm ona :)
01 Yorumla
Soran+1 yılSen dıyosan eger bana 3 model sec yolla kız napsın?
+1 yılSevgiimde binden istemişti bende sen bennim tek tasiimsin ne gerek var dedim binden ayrildi nerde hata yaptim ki
01 Yorumla
Soran+1 yılBugun ks halkı ne kadar neselı esprı üzerine esprı pazartesı sendromunu bende attınız valla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGayet normal 1.800 liraya almıştı nişanlım bit kadar taşı 😁 bırak alsin ya hu. Para hesabi niye yapiyosun ki
01 Yorumla
Soran+1 yılNe bılıyım bı yüzük ıcınde o para fazla gıbı
Tek taş çok saçma bir manevi değeri bile yoktur bende
01 Yorumla
Soran+1 yılBende oyle derdım ama teklif ederken bı tas ıstıyo ınsan ama bu gıdısle hayal olcak zaten
+1 yılYahudiye kazandiracagima gider tatil yaparım o paraya bikac yerde
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSafir bir yüzük almıştı zamanında benim öküz
Ayrilirken gözünün önünde parçaladım
not 7 binlik bir yuzuktu01 Yorumla
Soran+1 yıl7 bınlık yuzugu parcalayacak ne yaşadın canım sen ıcıne oturmadı mı bozdurup coluk cocuk sevındıreydın ya
sevgili var sevgili var o masrafa sokmaktan zevk alcaksan yapcak bişey yok
03 Yorumla
Soran+1 yılStorm barı sen yapma okuyo musun 😄ucuzundan bı süre bu şey yol gösterı dedım o yuzden sormustum ama buldum zaten
Soran+1 yılSen bılırsın ne dıyım
ben niye sana mesaj atamıyorum kız artık engelledin mi beni naptın :D
02 Yorumla
Soran+1 yılYoo mesaj kutusunu kapattım ya ondan sey olmustur 😄😄
Gizli Üye(36-45)+1 yıl400-500 e tek tas mi olur ya. bnce hic pahali degil esim bana 3 bin tl degerinde almisti
02 Yorumla
Soran+1 yılBenim ssevgılım 3000-3500cıvarı kazanıyo zaten bı ay calıstıgı parayı tek taşa yatır dıyemem
Cevap sahibi+1 yılo zaman butcesıne uygun seçer :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılİmkân meselesi imkânı olana 1200 lira birşey değil alır elbette :)) babam anneme 4000 liralk pırlanta almıştı geçen sene :))
02 Yorumla
Soran+1 yılYa ımkan var da daha uygununu bulabılseydık ıyıydı ama olmıcak bu gıdısle zaten
Cevap sahibi+1 yılİmkân varsa al gitsn hayatta bir kere olan bisey :)) benm sevgilm olsa alrm
Gizli Üye(30-35)+1 yıl2300 bayildik gecen :) bin liradan basliyor zaten ne 400 500 ü :)
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAyrica uluslararasi sertifikasi olmasina dikkat edin. cok uckagitcilik donuyor. Atasaydan da sasmayin.
Soran+1 yılBen pırlanta ıstemıyorum ayranımız yok ıcmeye atasaya mı gıdelım yuzuk almaya 😄😄 tektasa benzeyen 14ayar bısey bulduk yeter bıze 😊😊
Cevap sahibi+1 yılHic almayin daha iyi normal bir alyans alin bare :)
Sevgilimin durumu varsa pahalısini alirdim
01 Yorumla
Soran+1 yılYa aylıak ıyı maaş alır ama ona gore bunlar fuzulı masraf gıbı onun yerıne senı tatıle gotureyım ya da o parayla dolabını bastan degıstırelım kafasında bu de yuzuge de o kadarı bana da fazla geldı ama anlasılan daha ucuzu yokmus
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞimdi ki türk kızları değmiyor hiç bişeye
11 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederıızz
+1 yıltabıkı alırım , sonucta benım es ruhum degılmı
07 Yorumla
Soran+1 yılYazık ama parana ya
- +1 yıl
para kazanılır sevgi oyle her istediğinle olurmu?
Soran+1 yılSevgısını bana 3000lıralık pırlantayla degıl de mukemmel bı kelıme soylerek de gosterebılır evlenme teklıfı yaparken o kelımeden sonra ısterse tek tas olmasın onemlı degıl dwdıgım gıbı fıyata ya da tasın buyuklugune takılmıyorum olmasa da olur ama ucuz bıseyler buldum zaten
- +1 yıl
senın buna önem verıp vermedıgını tahmın edemez ve kızlar genelde boyle olayları arkadaslarına anlatmayı sever belkı sneınde boyle anıların olsun ıster ;)
Soran+1 yılNeyse ki akıllı yarim bana sordu onceden 😊😊 tek tasın nesını anlatayım arkadaslarıma ayrıca ya 😄😄
- +1 yıl
kızlar oyledır.
aaa bak ne aldı nasıl cok sevıyorum kız bılmem ne kadınlar sever dır dır dır
Soran+1 yılHımm bılemedım sacma geldı 😄😄
+1 yılTek taş bu ucuza gelmez, bir kere alınacak
03 Yorumla
Soran+1 yılYa o sormasa ben alcaksın diye dııretmezdım zaten ıkı yerde dugun falan baya masrafa gırıcek ben eşyalar yuzunden borç ta olacam tek tas eksık kalsın dedım ama yok
- +1 yıl
Hayır yaa, tek taş olmayı versin deme sakın bu senin hakkın en azından birşey alsın kendinizi düze çıkarınca daha pahalı tek taş alır...
Soran+1 yılGerçekten gerek yok ya bulmus bı yuzuk cok guzel yeter o bana 😊😊
Hiç tek taş takmadılar ki be ://
03 Yorumla
Soran+1 yılBenim de ilk olacak zaten 😊😊
Soran+1 yılInsallah teşekkürler
+1 yılEşime veya nisanlima alirim tabikide
02 Yorumla
Soran+1 yılEvlenme teklıfı ıcın ıste
- +1 yıl
Alirim sıkınti olmaz kac para olursa olsun onun cani saolsun
1200 mü o_O ama bilmiyorum
04 Yorumla
Soran+1 yılBende aynen oyle oldum gorunce fıyatları bıde en ucuzu buu
Soran+1 yılBulduk ya pırlanta degıl 14ayar bulduk onlar daha makul tek tas mı tek tas 😄😄
+1 yılPahali ya insaf yazik diyilmi cocuka
02 Yorumla
Soran+1 yılYazık zaten yazık oldugu ıcın 275 lıraya buldum
- +1 yıl
cok iyi yapmissin )
Karıma almam sevgilime mi alcam
01 Yorumla
Soran+1 yılEvlenme teklıfı ıcın almak ıstıyo zaten
+1 yılparan varsa alırım işine gelirse
01 Yorumla
Soran+1 yılBende bılmıyodum bu kadar pahalı oldugunu zaten bizde alamıcaz gıbı
Gizli Üye(30-35)+1 yılTek tas dedigin zaten pahali oluyor
01 Yorumla
Soran+1 yılPırlanta degılde altından olursa o kadar pahalı olmuyormus
+1 yılPahalı ya ben kıçıma giyecek don bulamıyorum
00 Yorumla
+1 yılonun pırlantası küçüktür ya
03 Yorumla
Soran+1 yılAman vazgectım pırlanta falan ıstemıyorum zaten 14ayar tek tasımsı bu şey olsun yeter
- +1 yıl
tebrikler senin gibisini bulmak zor helal olsun
Soran+1 yılMutluluk parayla degıl onu dusunmesı bıle yeter
var tabi 300-500 tl arası
08 Yorumla
Soran+1 yılSaka kaldıracak durumda degılım cıddıysenız yerını soyler mısınız?
Soran+1 yılInternetten bak begendıklerını gönder dedı oyle sade kucuk seyler begendım 1200cıvarı hep 400-500e yok mu dedı ıyı barı onlardan bulup alsın ısterse o zaman tesekkur ederım
Soran+1 yılBulduk 270 falan kararı taşı önemli değil zaten 14 ayar altın bulduk pırlanta olmasada olur
Soran+1 yılEvet 😊😊 bu kadar sıkıntılı bı süreç oldugunu bılsem hıc bulasmazdım tesekkur ederım yardımınız ıcın
Tek kaş diye okudum
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılasgari ücretle çalışıyorsam almam
02 Yorumla
Soran+1 yıl3600 lıra maaş alıyosun ama fazla gıbı geldı ya daha ucuzu yokmudur ki
Cevap sahibi+1 yılfiyatlardan bir haberim
+1 yılen ucuzunu bulmuşsun
01 Yorumla
Soran+1 yılCıddı mısın daha ucuzunu bulamaz mıyım ya
O cıvarlarda zaten
00 YorumlaAlmazdim
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı