Yazin calistim 1300 lira kadar biriktirdim sizce 2. El telefon al sat yapmak veya 2. El motorsiklet vb
.. al sat yapmak mantikli mi?
.. al sat yapmak mantikli mi?
Motosikletten uzak dur çeviremezsin, telefon işini yapabilirsin ancak alacağın cihaz 300'ü geçmemeli aksi halde elinde 2 cihazla müşteri bekler düşen mallarıda kaçırırsın nakitin kalmadığı için. Bu işi internet üzerinden bulunduğun şehrin f. book grubundan yapabilirsin mesela..
600 luk telefon alsam elimde700 nakit kalsa?
Abi ben 17 yasindayin tecrubem yok sen biliyosun galiba bu isleri ne gibi isler yapilir seneye yaz tatili sonuna kadar 6000 7000 olur bende
Akarı kokarı olmasın diyorsan cep telefonu elektronik eşya monitör kasa oto hoparlör amfi alıp satacaksın güzel kardeşim piyasasını araştıracaksın bilmediğinin ve her daim fiyatı alçak tutacaksın baktın satmayacak gibi oluyor 20 20 artırırsın.. Gençlere yönelik olur yani bu iş, gidipte öğrencilerden buzdolabı çamaşır mak. alıp satayım dersen sıkıntı, nakliyesi başına dert olur çekilmez yani..6000 olduğunda motorsiklete girersin ama şu anki elindeki parayla girme bocalarsın..
Tesekkurler suanki parayla dedigin gibi ucuz telefon isi yapayim cok saol
Aga çok koşturmak lazım telefon için eğer koşturmayacaksan hiç yapma derim. Motor içinde çevren genişse kesinlikle motor daha mantıklı ama kurnaz olman lazım işte
Cevrem az telefknda cok kosturmaktan kastin cok arayip ucuz telefonlari bulmak icin mi?
Cevap
4Cevap
Cep telefonu iyi para getirir. Ama maliye yakalarsa duman olursun.
Yok ya oyle degjl 2. El alcam500 e satcam 600e oyle sokakta degil internete koycam anlasirsak yuzyuze hallederiz maliye karisamaz sokakta satmiyoz sonucta
Internet satisida belirli bir sayidan sonra takip ederler. Dikkat et yinede.
En kârlı. İştir bence
Mantikli degil
Neden?
mantıklı aslında
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar