Ya ben show haberde gördüm indirim çadırını ama onun numarasını bulamadım arayıp soracaktım siz biliyor musunuz indirim çadırı nerede?istanbul indirim çadırı
İstanbul'daki indirim çadırı nerede, bilginiz var mı?
İndirim çadırı farklı yerlerde kuruluyor yılın belli zamanlarında. Avcılar tarafında, Bursa İskender'in yanında çadır kuruluyor zaman zaman. Merter'de de oluyor. Haliç sahilinin yakınlarına da kuruluyor. Bu 3'ü sürekli döngü halinde tüm sene devam ediyor diyebilirim. Fiyatlar indirim çadırında oldukça iyi, epey kalabalık oluyor bu sebeple, erken saatlerde gitmelisin.
3
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Merter'de, bizim orada tezgahımız var.
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya merterin neresi acaba? Tezgah mi var nasil yani çadır degil mi
Yerleri değişiyor. Koç Müzesi'nin yanında var, Hasköy Haliç tarafında var. Avcılar Pelican AVM'nin karşısında var. Hepsinde de epey güzel şeyler oluyor, takip edebilirsin buralardan.
Eskiden Atatürk havalimanına giderken önceki durakta Dünya Ticaret Merkezi'nin olduğu yerde bu tür bir çadır vardı Bildiğim kadarıyla hala var mı bilmiyorum
Ya bu indirim çadırı bana çok yakın. Avcılarda, Avcılar Lisesinin hemen yanında kurulu da sen abartmaya bakma, ürünler leş ,5 para etmez ve ederinden daha pahalı. Haberin şişirmesi.
@_Lock_At_The_Camera_ hukukta okumuyorum sizi de tanımıyorum beyfendi lütfen aklınızdan seneryo yazmayı kesin lakin kendinizi kandırmayı çok iyi başarıyorsunuz
En İyi Cevaplar