Motorsiklet almayı düşünüyorum. Başlangıç için önerebileceğiniz Motorlar hangileridir?

Öncelikle bu siteye bir adet "Otomobil/Motorsiklet" konusunun açılması gerektiğini düşünüyorum. @Kızlarsoruyor

Araştırmalarım sonucu 3 motor başlangıç için önerilen motorlar arasında. Ama Yamaha'nın YBR'sini herkes önermiş.

Aşağıdaki üç motor en çok öneriler arasında yer alanlardır. CBR 125'İ kimse önermiyor. Boyunuz 170'in üzerindeyse, motor altınızda kaybolur deniliyor. ki boyum 180.

Honda CBF 150'de beğeniliyor lakin çarpmalara karşı parça fiyatı pahalı olduğundan öneri dışında kalıyor.

En sona Yamaha YBR kalıyor ki, parçası hem ucuz, hem de satış konusunda sorun yaşamazsın diyorlar.

Sizce bu motorlardan birini mi almalıyım? yoksa önerebileceğiniz başka motor var mı?

Kullanım alanı şehir içi, günlük 70 KM civarı.

Honda CBR 125

Motorsiklet almayı düşünüyorum. Başlangıç için önerebileceğiniz Motorlar hangileridir?

Honda CBF 150

YAMAHA YBR 125

Güncellemeler
+1 yıl
Amacım hava atmak, gaza basmak değil. Sadece İstanbul trafiğinde işimi görmesini istiyorum.