Son zamanlarda robot süpürgeler o kadar popüler oldu ki, normal süpürgelere hantal gözüyle bakar olduk haklı olarak, çünkü teknolojinin gelişmesi demek ev temizliğinin son derece pratik hale gelmesi demek bir nevi ;)
Evinde evcil hayvan besleyenlerin toz ve yoğun olarak tüylerden muzdarip olduğunu bildiğim için çekiş gücü yüksek, akıllı bir robot süpürge önerisinde bulunmak istiyorum.
Arzum Robotek X2 akıllı robot süpürgenin 2000 pa gücü sayesinde evcil hayvan tüylerinden toz partiküllerine varıncaya dek pek çok kirden kolayca arınabiliyoruz.
İçerisinde bulunan HEPA filtre sayesinde çekilen tozu ve tüyü dışarıya vermiyor.
Mop özelliği sayesinde evcil hayvanların pati izleri de dahil sert zeminlerdeki lekelerden kolayca kurtulabiliyoruz, hem süpürme hem silme ;)
Akıllı haritalama özelliği ile zeminde temizlenmedik alan bırakmıyor.
61-70 desibel aralığında olması sessiz çalışmasına imkan verir, Arzum Robotek X2 evde dolaşırken sizi rahatsız etmez ;)
Piyasada bulunan pek çok robot süpürgeye kıyasla Arzum Robotek X2, hem uygulama hem de seslendirme olarak Türkçe desteği vermesi ile kullanım kolaylığı sağlıyor. Özellikle mobil uygulamasındaki dil desteği ile Robotek X2'yi dilediğinizce ayarlayabilirsiniz.
Ya dyson var ama türkiyede yok bende kullananlar vardır elbet lg samsung cıkartı ürünlerini sormak istedim ewde krby var nasanın ürettigi süpürge fakir var samsUNG ALDIM son cıkandan süpürge güzel fakat 2 defa zor oluyor annem için
Normal supurge olmuyomu kopekler icin tarak var aslinda tuylerini tararsan belki fazla dokulmez bide daha cok minis bu kadar kucukken dokuluyonu tuyleri