basına gelen bilen var mı araştırdım çok çeşitli nedenleri var 2-3 aydır kaşınıyor doktora gitmedim fazla önemsemedim çünkü önemli bişey olabilir mi
Cevabın nedir?
+1 yılsıkıntı yok. benımde yıllar once kasnıyordu 18 mı desem 20 lı yaslarda sımdı 29 yaındaym ama oyle bı kasntı olmuyor artık. bu tamamen derı ıle alakalı bısey gıyılen pantlon kumas yapabılır. yada terleme oldugunda. gozle gorulmeyen sıvılce de olabılır.
10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 622 cevap paylaştı.
+1 yılKızarıklık var mı?
02 Yorumla- +1 yıl
Cildiyeye görün bence.Mantar türü birşeyse krem veriyorlar.Onu sürünce düzelir kısa sürede.Nemli kalmasın bölge bir de.
+1 yılKaşıntı fazlaysa ve kızarıklık varsa pürüzlü hale gelmişse deri o bölgede mantar yada egzama olabilir doktora gitmen gerek.
00 Yorumla
+1 yılgizliden soraydın bari resmine baktıkça aklımıza gelecek tek şey kaşıntın:)))))
03 Yorumla- +1 yıl
tamam:;( kızma bea takıldım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
4Cevap
+1 yılHer banyo yaptığında düzenli temizliğini yapıyorsan bir sorun olmaması lazım.2-3 aydır kaşınması bence normal değil,ya da alerjin vardır giydiğin boxer vs herneyse onun kumaşına
01 Yorumla
+1 yılolabilir, çözümü çok basit olan bir mantar hastalığı olabilir. kendi kendine geçmez, daha ciddi sonuçlar yaratabilir. acilen doktora gitmen gerekir.
00 Yorumladoktora gitmeme psikolojisi korkudan kaynaklıdır.. yaa boktan bişey çıkarsa diye. bence git git..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılpolis kardeş ya keşke gizli sorsaydın olmadı böyle ya.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKılların fazla uzamasından ve karşı cinsten geçen birşey
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKizma bna ama agda yap gecer
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılcok acir ama gersen faln deri yenilense
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri