Hoşuma gitti arkadaşın elinde reçine den yapılmiş 4 bin aldım diyor çektikçe rengi atıyormuş özelligi ren artınca fiyatı yükseliyormuş nasıl güzelmi benim hoşuma gitti

Kusura bakma ama arkadaşın biraz fazla atmış kehribarın en etkin özelliği zaten ağaç diplerinde uzun yıllar boyunca fosilleşen reçineden yapılır ve hangi kehribar olursa olsun çektikçe renk değiştirmez. Dikkatlice baktığında fosillerin damarları görünür. Çektikçe renk değiştiren sadece kuka tesbihdir.
Takip etsende boşa kardeşimm çünkü kehribar tesbih elinde 10 senede kalsa renk değiştirmez çünkü ağaçtan yapılmamıştır kuka tesbihle karıştırmayın. Evet tesbih hastalıktır ve o hastalık bendede var belirtmiş olduğu fiyat doğru olabilir 10.000 TL'ye kadar olan tesbihlerde var.
Tesbih ile hiç işim olmaz ama bir aile dostumuz 1 seneye yakın bir zaman önce kutusuyla birlikte yeşil kehribar hediye etti. En azından 500 - 600 Tl arası bir fiyatı var. İmamesi de baltalı filan, çok şık. 4.000 Tl gibi bir parayı tesbihe vermez ama yinede normal tesbihlere göre elimde bulunan kehribar gayet güzel.
tesbih aşktır
Cevap
1Cevap
Tespih harika,
u bir inceleyen derim, geçenlerde bir arkadaşıma hediye tespih aldım fiyat-kalite performansı harika, güle güle kullanın
olacak gencolar, yanlış yönlendirmeyeyim sizi :D
On numara ben fiyatını daha fazla sanıyordum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?