Arabalar Volkswagen Transporter almayı düşünüyorum tavsiye edermisiniz? dmxturan Takip Et Xper 7 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Merhaba arkadaşlar volkswagen transporter almayı düşünüyorum sıfır 2015 model fiyatları 70-90 bin tl arası tavsiye edermisiniz. Volkswagen Transporter almayı düşünüyorum tavsiye edermisiniz? Cevapla Fiyat Soruları Tavsiye Soruları Beğen Paylaş Takip Et
CikolataMelissa Takip Et Xper 2 Yaş: 30 , eic 47% +1 yıl 2015 model palidir ya, biraz eskisi yokmu? Yakit falan nekadar. Yeniyse kilometreside azdir zaten. İyi gibi gozukuyor ama daha ucuza bulabilirsin bence arastir. Motoru buyukmu kucuk mu? 0 0 Yorumla
riviera67 Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 46% +1 yıl Yeni kasası çok şık olmuş uzun kasa 110 ps city van almalısın www.arabalar.gen.tr/.../resim-01.jpg 0 3 Yorumla dmxturan +1 yıl Ben camlı van almayı düşünüyorum bilmiyorum artık düşünürüm yine Yorumla riviera67 +1 yıl Camlı van alırsan vergisi yüksek minibüs olacağı için koltuk sayısı fazla olacağından ticariye giriyor ve vergisi yksek. Yorumla dmxturan +1 yıl Haklısın aslında ama yine biraz daha araştırmada yarar var teşekkürler Yorumla
zekesra Takip Et Xper 2 Yaş: 30 , eic 44% +1 yıl bn kaba buluyorum ama senn zevkin tabiii 0 2 Yorumla dmxturan +1 yıl modifiye yapıldığında aslında çok sportif bir araba Yorumla zekesra +1 yıl bn kaba buluyorum şöyle küçük arabalar benm tewrcihim abi Yorumla
En İyi Cevaplar