Helyum gazı lazım yanıcı madde diye hiçbir yer satmıyor nerelerde bulabilirim?
Helyum gazı nerelerde satılır?

Helyum Tüpü (Kullan At Depozitosuz)
Özellikleri:
18-20 adet arası 12 inc Balon Şişirir 2.2 litre
%100 Zararsızdır (Yanmaz, Kokmaz, Parlamaz)
Depozitosuz kullan at tüpdür
Balonların havada kalma süresi 12 ile 16 saat aralığındadır. Parti öncesi şişirmeniz önerilir.
Doğum Günü, sevgililer günü, düğün organizayonu, piknik eğlenceleri, oda süslemeleri, uçan balık şişirme, baby shower partisi ve özel günlerinizde uçan balonlarınızı dilediğiniz yerde şişirebilirsiniz.
Helyum gazını internette satan çok yer var
urun.gittigidiyor.com/.../helyum-gazi-2-2-litre-20-kalpli-balon-hediye-158255007
Bu arada Helyum soy gazdır yanıcı değildir.
Yanıcı bir gaz arıyorsan aradığın başka bir şey olsa gerek.
napıcaksınkı
Görüş
14Görüş
Helyum gazı yurt dışından gelmekte olup tamamen soy gazdır ve yanıcı, patlayıcı ya da zehirleyici gibi bir özelliği yoktur. Helyum gazı havadan hafif olduğu için uçan balonu yapımında kullanılmakta olup, bu makaleyi sadece kizlarsoruyor. com sitesi için özel olarak yazıyorum. Eğer uçan balon siparişi vermek istiyorsanız ya da helyum gazı satın almak istiyorsanız size yardımcı olabilirim.
80/110 tl arasında helyum tüpü satışıyor gittigidiyor. com'da bence uçan balon al onun içindekini çek ben öyle yapıyorum :D 😛
emınonunde Yıldız kımya Bülbüller kimya da bulunabılır heralde hersey var.
uçan balon al içi helyum dolu zaten :/
e git 20 tane balon al işte :// hatta 25 tane al 5 tanesini çekersin :/
hem ne baarıyon lan? :/
bebelere balooooon ://
bebemiyim la :/
tamam yazdım bunu bir kenara görürsün sen :/
seni babaamaaaa söliiiceeeem ühühühühü
ohh canıma değsin ırıspı değil miyim işte ohhhhhh alfkaş
Kendin yap istersen ama ugrasirsin. cam sise al 1 lt lik. bir tane teneke kola kutusu al parcala siseye girecek sekilde tenekeleri siseye koy yariya kadar musluk suyu doldur ve suya bir paket toz lavabo acici ekle karisim tamamdir. sisenin kapagini bir hortum girecek sekilde del hortumu kapaga yerlestir etrafini sicak silikon ile yapistir hava almayacak sekilde ayni islemi sisenin kapaginada yap sicak silikon ile ama cok tehlikelidir hidrojen gazi patlayicidir kesinlikle atesle yaklasma siseyi parcalar sana zarar verir baska turlu bulmaniz zor. depolanamaz olmadi bunu yapamadin ya da zormu en kolayi var cam sonda sisesine tuzruhu koy yariya kadar atik pilin dışını soy aluminyum kaplamayi sök tuzruhunun icine koy siseye balonu tak sisenin agzina sisene kadar bekle sonra agzini bagla dikkat ucan bolan sonra.
Uçan balon al bir tane.
çernobil mahallesinde..
Aktarlarda
Beyaz bu işi ticarete dökmüş diyolar
Balon satan yerlerde
Çarşıda :-D
iyi kafa yapıyor mu
Aktarda :)
Neredesin ko
Tupcide.
helyumcuda
beyin bedava