Aliexpress
Geek
Wish
Bunlardan alışveriş yapan varsa nasıl güvenilir mi? Ya da önerebileceğiniz böyle site var mı
Geek
Wish
Bunlardan alışveriş yapan varsa nasıl güvenilir mi? Ya da önerebileceğiniz böyle site var mı
aliexpressten surekli alışveriş yapiyorum. hiçbir problem yaşamadım. tüm alışverişlerde sanalkredi kartı kullandım. Çok müşterisi olan satıcıları tercih etmelisiniz. Birde gümrük olayı önemli. Bazı ipuçlarını halka açık paylaşamıyorum sorry
özel mesajdan yazabilirim ama size mesaj gönderemiyorum
Aralarından tek aliexpressi biliyorum ya güvenilir ve malları gerçekten kaliteli ama sorun inanılmaz geç geliyo ikincisi bedenini iyi seçmen lazım çinliler pigme gibi
bir de satıcıların yüzdelerine falan bak sahtekarlar olabiliyo.
Aynen zaten belli oluyo misal aynı mal biri 40 dolar diyo biri 10 dolar anlaşılıyo yani. Ama en önemlisi beden seçimi diyelim onlar hatalı beden gönderdilerse hem paranı iade ediyolar hem de ürün sende kalıyo.
iyi gunler bisey sormak istiyorun ilk defa siparis verdim postama geldi netten parayi havala edicem benin sorum su para yolarken urunun ne oldu ismi falan gørunmez degilmi aylem falan ne aldimi gørmez degilmi acil cecap verirmisiniz
Ürün geliyor gelmesine de fotolarla alakası yok. Türkiyede artık daha ucuz. Bedava verseler toz bezi niyetine bile kullanmazsın. Uzak dur derim.
Evet birçoğu oradan alıyor. Ve o ürünlerin birçoğunu ben de aldım. Açıkçası insanların onlara nasıl para verdiğine şaşırıyorum. ayrıca adamların l bedeni bizde anca s bedene oluyor. hep müşterisi tarafından övülen satıcılardan almıştım ama tek ürünü dahi giymedim. İstanbuldaysan şayet merter civarına git. Orada aynı modellerin kalitelileri var ve çok uygun. Bol şanslar yine de sana.
Cevap
6Cevap
Aliexpress iyidir, bütün siparişlerim geldi. garanti süresi de var gelmezse iptal edebiliyorsun.
75 eur (pariteden usd ye dön) üzeri gümrüğe tabi.
ben aliexpress i cok sık kullanıyorum satıcı tercihine gore guvenli
rica ederim, bu arada 75 usd üzeri ürünlerde tax ödersiniz. ayrıca kozmetik, gıda ve telefon sokamazsınız, bunlar yasaklı ürünlerdir.
aliexpress satıcı yıldızlarına göre güvenilir bir site.
ali guvenılır fakat bazen gumruk problemlerı olabılıyor
Aliexpress den çok alışvrş yaptım bazı kriterler önemli
alma sıkıntılılar
Wish nasıl site
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar