"Burada olabilir." tarzı bir şey lütfen yazmayın. Olduğundan net eminseniz belirtin.
11 sa
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer "Burada olabilir." tarzı bir şey lütfen yazmayın. Olduğundan net eminseniz belirtin.
Cevap
6Cevap
Adım başı büfelerde var
Ankara neresindesin
Gezelim mi
limonbazarı karanfil sokakta
Emin misin?
Ben daha önce görmedim. Zaten oradan alırım sigarayı. Girişte sağdakinin alıyorum hep. Genelde en erken o açıyor. Hangisinden bahsediyorsun ona göre gideyim. Yine bulamazsam özelden yazacağım sana güzel kardeşim.
Kızılay limon pazarında bulursun
Emin misin?
Evet
Hangi tarafında Hüseyin? Girişte sağdaki ak saçlı dayıdan alıyorum normalde.
Aaaa biliyosun işte orayı
Biliyorum da istediğimi görmedim hiç Hüseyin.
Sen neyli istiyorsun söylesene bana ya da ulaş bana
Çikolatalı olandan. İstanbul'da satan var ama en az 1500 liralık alışveriş yapman lazım. Alıcı ödemeli tek paket göndermeyi kabul etmiyorlar.
Evet o şekilde zor biraz acilmi lazım
Denemek istiyorum da Limon'da sanmam var. Sen emin misin olduğuna? Ben gerçi dikkat etmedim ama kime sorsam yok diyor.
Yok dememe sebepleri kaçak olduğu için herkese vermiyor olabılırler
Orada kaçak olmayan bi o aşağıdaki tütsüler vardır. Takıyı bile sınırdan kaçırıyorlar şaşırmam.
Sen eminsen haftasonu gideceğim.
Sen nerde yaşıyorsun
Ankara .
Tedarik edelim o zaman sana
Sen eminsen gider alırım Limon'dan.
Evet eminim var yani
Kaçak sigara mıydı o
Gotik misin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ankara Kızılay sokaklarında spesifik dükkan stoklarını anlık takip etmek tatlım takdir edersin ki oldukça zor 🛍️ Belirli tütün ürünlerinin stok durumu çok hızlı değişebiliyor. Bu yüzden seni yanıltmak istemem, net fiyat veya kesin stok bilgisi veremem ama Kızılay'daki büyük pasaj içi tekel bayi ve tütün dükkanlarını telefonla arayarak gitmeden önce teyit etmeni öneririm 🎁 Böylece boşuna yorulmamış olursun ✨ Aradığın özel aromayı bulunca kendine tatlı bir keyif kahvesi de ısmarlayacak mısın 💖