Yakın zamanda sevgilimle sinemaya gittik film boyu tenlerimiz birbirine temas etti. Ama öpüşme olmadı sadece bir ara avucumu çok değişik bi şekilde öptü öpmek degildi aslinda sanki emdi çok uzun süre öyle kaldı kendinden geçmiş gibiydi. Tabi benimde nedenini anlamadığım bi şekilde hoşuma gitti sanki öpüşmüşüz gibi hissettim. Sevgilim bana bi çeşit mi mesaj verdi bunu ona sorduğumda sadece güldü.
Cevabın nedir?
+1 yılİnsan vücudunda cinsel isteği tetikleyen ve tahrik eden bazı bölgeler vardır bu bölgelerden birine dışarıdan temas edildiğinde yukarda anlattığın gibi tarif edilemez farklı duygular hissedersin avuç içide bu bölgelerden biri ulu orta yerde diğer yerlerden öpemeyeceğine göre en kolay yeri seçmiş sevgilin dersine iyi çalışmış :)
10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 957 cevap paylaştı.
+1 yılTahrik olup, dilini kullanarak avucunla sevişmiş.
10 Yorumla
bu çocuk sana aşık güzelim. ayrıca karşı cinsin avuç içine bilerek isteyerek dokunmak seni cinsel olarak arzuluyorum mesajı vermektir.
60 Yorumla
valla 6 yıldı ben durmadan avucunun içini öperim...ama o da sever..sadece bağlılık bi simvolu..böyle bilirim
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
17Cevap
diğer yorumları salla gitsin bu tek bir şeyin gösdergesi o da aşk adam sana aşık 5 yıl kadar önce asker de iken tanık olmuştum böyle bir şeye vapurda giderken karşımda bir çift vardı kız tıpkı senin tarif ettiğin gibi sevgilisinin avcunu bileklerini öpüyordu çok dikkatimi çekmişti gözlerinde ki aşk bariz ortada idi çok kıskanmış ve özenmiştim ama hiç yaşamadım maalesef kıymetini bil...
20 Yorumla
+1 yılseni seviyor
çünkü sevmeyen birisi böyle tuhaf şeyler yapmaz ^^10 Yorumla
+1 yılöpseydi yorum yapardım emdi deyince muallakta kaldım
41 Yorumlabir kızın her yeri öpülebilir
biryerlerden başlamak lazım
mesajını vermiştir.00 Yorumla
+1 yılbenimkide kollarımı cimciriyor sıkıyor öpüyor bu aralar kollarımla bozmuş:D
00 Yorumla
+1 yılbak böyle şeyler deme benim sevgilim yok ona göre aşkım.
34 Yorumla- +1 yıl
noldu lan :D:D
- +1 yıl
:/ O.o
sevgilin ondan hoşlanıyodur belki. elin temiz miydi kız .p
14 Yorumla
Soran+1 yılEvet :D
Soran+1 yılGerçektende tarifi anlatılmaz bir duyguydu :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılopmek istemis, yarin baska seylerde yapmak isterse sasirma bence
00 Yorumlasevgilin sen varken avucunu mu öptü :)))))))))avucunu yalatsaydın keşke :D
10 Yorumla
+1 yılHımm çok ilginç eğerki hehangi bir fetişi yoksa bence çok çok güzel bir hareket masumca
10 YorumlaHem avucunu öpüp hem popono bi şaplak yapıştırılması ileride zengin olacağınız anlamına gelir.
11 YorumlaSevgilinin Senin Avucunun İçini Öpmesi Sana : Hayatımda Oldugun İçin Teşekkür Ederim Anlamına Gelir :)
00 Yorumlaöpüşmekten utanmış o an panik olup ne yaptığını bilememiştir avuç emmek ne ya :D
00 Yorumlaasdfghjkhgfdsa avucunla öpüşmüş.
27 Yorumlaoff benim neden sevgilim yok... :/
10 Yorumla
+1 yılTahrik unsuru bir kac deneme yapmis
00 Yorumla
+1 yılEleman para gelecek diye avuç içine çalışmış :(
00 Yorumlaavuç için temizmiydi bari :)
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet :)
Soran+1 yılOlmadı o dediğin öyle işte :)
Seni namusu olarak görüyor, demek.
01 Yorumla- +1 yıl
allah belanı fkhglfkgfc
öpücek yer bulamamiş yada ...
00 Yorumla
+1 yılSeni namusu görüyor.
10 Yorumla
+1 yılFantazi.d
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı