Kahve makinesini aldım aslında istediğim çok başkaydı ama kendi kazandığım için mi bilmiyorum ama yeri bende çok ayrı sadece ırgat gibi hissettiriyo kendime yaptığım zaman evdekileri de kahveliyorum. Olsun şikayet etmıyorum, evrene güzel mesajççç veriyorum
İlk iş deneyimim lisenin bittiği yaz part-time bir işti ve haftalık alıyordum aylık değil. İlk hafta bizimkileri yemeğe götürüp ertesi hafta ful onlardan geçinmeye devam etmiş ikinci haftadan itibaren üniversite için hazırlık yapmıştım, saç kurutma, kıyafet vb 😁
Alışveriş & Hediyeler konusunda 337 cevap paylaştı.
Uzun yıllar önce olduğu için hiç hatırlamıyorum. Espresso makinesi güzeldir. Hayırlı olsun. Bende de kapsül kahveli olanı var. Her evin bir köşesinde bulunması gereken cihazlardan..
İlk maaş heyecanını ve o hediye gururunu çok iyi biliyorum tatlım! Kendi paranla aldığın her şeyin manevi değeri bambaşka oluyor. Kahve makinesi harika bir seçim olmuş, evdekileri şımartmak da senin ne kadar tatlı biri olduğunu gösteriyor. Ben de ilk maaşımla sevdiklerime minik hediyeler alıp kendime o çok istediğim ikonik çantayı almıştım. Bence evrene harika bir enerji yollamışsın, o kahvenin kokusu bile emeğinin karşılığı sonuçta. Peki o çok istediğin ama alamadığın diğer şey neydi, bir sonraki maaş hedefin o mu olacak? ☕️🛍️✨💖
ytl yazdıgına göre yıl 2005 2005 asgari ücret 350ytl Asgari Ücrede Oranla 200 TL (%57,14 Maaş) 16.042 TL Dolar Kuru + Dolar Enflasyonu 149,25 USD 10.210 TL Resmi TÜFE Enflasyonu 200 TL 7.300 TL Yalnızca Dolar Kuru Çarpanı 149,25 USD 6.194 TL
Bende anlamadım ki ayağa kalkıyorum gelene gidene kahve ikram ediyorum. Hani sülaleye almanyadan gelirken arabasıyla gelen o adam olur ya öyle bir his biraz görgüsüz hissettiriyor ama içimde anlam veremediğim bir güçte var ben aldım ve hepiniz bende daha cok sevdiniz gururu kibirli de olabilirim bilemedim cok cıkarım yaptım su son iki dk de
Evin kapısına bu evde kahve makinesi vardır yazısı ekleyecekmişsin gibi duruyorsun. O güce sahip olamadık henüz, sallama çay ile idare ediyoruz. Ticarete döküp kahve satışı başlatırsan, kahve bardağına adımı yazdırma onurunu taşımak isterim.
Benim bir isin sonunu getiridğim cok nadir görülmüstür ama ben yinede kahveyi nasıl sevdigini sorayım bu arada banannem kahve diyemıyor kah. pe diyor öyle bir info vereyim dedim kskdksjs aklıma geldı de
Kahve yasak bana ama sen yinede görsel olsun, bardakta adım olsun diye bi bardak doldur. Babaannene saygılar, her gün bir bardak kаhpe diye seslense evin bereketi kaçacak, extra abdest dua olayı gerekecek zor iş
Sesli güldüm dkdkdk yaslılık zor is üç kez öğlenin sünnetini kıldığını bildiğimden * diye seslenmesi cok etki etmez bence abdest olayına sjsnsn tabii doldururum müesseseden bu arada
Kadın bu yaştan sonra kahve yüzünden günaha giriyor, bence torun olarak bu olaya el at, hayır makineyi eve getiren sensin aracısın. Bi Latte alayım kokusunu içime çekecem
Şekersiz olsun, kahvesi yoğun olsun, buram buram koksun, içmeyeyim ama boğazımda tadını hissedeyim, gözlerimi kapattığımda içmiş kadar olayım, beynim içtim sansın ama midem kahve nerede diye çıldırsın
Zengin bağırsın diye koymadım. Yorumunuz beni üzdü. Babamın evi nihayetinde yıllarca calısıp emeğiyle yaptıgı yer. Kahve makinesini de o zaman icin uyguna almıstım
Akademisyen olmak ile ticarette bata cıka gezmek arasında fark var sanırım. Bende kücüklükten bu yana babamla vakit gecirebilmeyi daha cok isterdim. Artık emekli oldu yeni görüyoruz. Babanıza saygılar niyetim kötü değildi. Kendimi kötü hissettiğimden söylemek istedim