26 yaşındayım. Ben şimdi dün LC Waikiki'den kendime eşofman takımı aldım, daha taksidi var ve dün banyodan çıkıp tertemiz giydim ama evde su şişesini içerken su şişesinin kapağı açıktı, ellerimde biraz yağlıydı, yemek falan yemiştim işte, su şişesi kapağı açıkken elimden kaydı, yeni aldığım eşofmanım battı. Çok üzüldüm, verdiğim paraya ziyan oldu. Kafaya takıp takıp duruyorum, çok ağlıyorum. Napayım, bana akıl verin. Gidip de yenisini alamam ki, napayım? Kalbim sıkışıyor gibi oluyor resmen, bütün rahatım, huzurum kaçtı, odamda uyuyamıyorum. Napayım ben?
AI Persona’ya Sor
Zeynep'in Çözümleri
Giysi bakımı ve çamaşır yıkama sırlarına dair tüm sorularını yanıtlıyorum.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Üzücü olay, öncelikle geçmiş olsun. Temizlenebiliyorsa temizleyebilirsiniz.
Derdin o olsun oda dertmi
Bu arada Evimde çamaşır makinem bozuldu gidipte yenisini alamıyorum ki çok pahallı çünkü elimde kovada yıkamak zorunda kalıyorum oda çok zor olduğu için uğraşmak istemiyorum şu geldiğim halime bakar mısın 900 tl eşofman altı ve uzun kollu tişört 750 tl ydi.
Kıyafet ala ala çok borç yaptım çok taksitim var çamaşır makinem 6 ay önce bozuldu kirli sepetim doldu taştı artık yıkayamıyorum üşeniyorum makine pahallı olduğu için alamıyorum evde kimsem yok yalnızım asgari ücretle çalışıyorum evimin kirasını babama ödetiriyorum ıban yoluyla ödüyor işte ev sahibine sonra ama parada dayanmıyor ki otobüs biletim akbilim yiyecekler yine yetmiyor birikteremiyorum ki zaman çok hızlı geçiyor hem iş hem yorgunluk hemde yemek ayrıca bulaşık makinemde bozuldu 6 ay önce benim ailemde bana çamaşır makinesi parasıda veremiyorki onlarında çok borcu var ne hale geldim ben hangi birini yapayım ben bir tek buzdolapım var onuda 2. El almıştım ailemde çamaşır makinelerini bana veremiyorlar onlarada lazım çünkü 2. El çamaşır makinesi alsam olmaz çünkü ben aşırı titiz birisiyim burcum başak napıcam bilmiyorum
canım herkesde var onlar boş ver kafaya takma
Bide ben garsonum her sabah 8 buçukta başlayıp akşam 8 e kadar çalışıyorum ayakta bide ben bide düz tabanım sırf para için eve gelmesi zaten akşam saat 10 u buluyor sonra ellerimi yıkayım derken birazda ipli çay keyfi yapayım derken saat oluyor 11 zaten yorgunum bulaşık makinem bozulmuş çamaşır makinem bozulmuş hangi birini yapayım yalnız yaşıyorum borcum da çok sadece pazar günleri izinliyim 1 güncük izin hakkı veriyorlar bana 1 günde kendime zaman ayırıyorum o gün de ben uyurken yine zaman geçiyor yine kalıyor ev işlerim nasıl bir adaletsizlik bu 2. El buzdolapım da bozulursa yandım yani ben napayım 26 yaşımdayım ne hale geldim ben kime ne yaptımda bu hale geldim bune ya şu rezilliğime bak bide ben odamda yatağımda uyurken pazar günleri yan duvardaki komşumda baya ses yapıyor duvarlarda ince her pazar evi süpürüyor elektrik süpürgesiyle uykuya dalamıyorum ki salona geçsem uyumak için bu sefer yan duvardaki komşu tv sesi açıyor odamda zor uykuya dalıyorum yani kavga etmek için kapısına dayansam bu sefer laf yiyecem aram bozulcak ya da berki kötü şeyler diyecek bana pazar günleri çok zor durumum benim şu halime bak ailemin evine gitsem olmuyor onlarında evleri 1+1 kendilerine yetecek odaları var onların salona gitsem onların koltuklarında rahat edemem ki işte böyle
Üstüne deterjan dök öyle yıka geçer
Kac paralik bi esofman olm bu ne agliosun
900 tl eşofman altı.
Soğuk su iç
bir şey olmaz