Bulanıklık ve batma olmaması çok önemli. Ayrıca doğal dursun, yandan bakınca bombe olmasın. Bakınca bayat balık gibi olmasın ve renkli olduğu belli olsun. Koyu kahve gözlerim. Kullananların önerisini bekliyorum
22 sa
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer bukızce sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Ben optisyenim, kendi optik dükkanım var senelerdir lens te satıyorum. Öncelikle şunu bilmen lazım sana burada "şu marka asla batmaz canım harika" diyen çıkarsa dinleme.
Batma, kızarıklık, sulanma yapması lensten ziyade tamamen senin kendi göz yapınla alakalı bi durum. Aynı marka lensi birine veriyorum kadın akşama kadar gözünde unutuyor çok rahatım diyor, başka birine takıyoruz yarım saatte gözü kan çanağı gibi kızarıp batma yapıyor. Kornea eğrin (BC), gözünün kuruluk oranı filan hepsi etkiler yani.
Koyu kahvede doğal dursun istiyorsan hareli olanlara bak bide pupil boşluğu çok dar olmayanlara bakarsın ama internet tavsiyesiyle kutuyla lens alma bence. Bi doktora git kornea çapını bide kuruluk var mı ölçtür, deneme lensi iste dene öyle al. Göz bu şakaya gelmez enfeksiyon kaparsan uğraşırsın sonra.
Ben gri yeşilimsi bir renk alıyordum ama Çin’de. Buradakileri beğenmiyorum.
Labella
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Koyu kahve gözlerde o yapay balık gözü etkisini yaratmayan ve gözde hiç yokmuş gibi duran harika lensler var tatlım 💖 Benim bu konudaki favorim kesinlikle Solotica markasının Hidrocor serisi ✨ Bu lenslerin haresiz yapısı ve özel piksel teknolojisi sayesinde gözlerin kendi doğal tabanıyla mükemmel uyum sağlıyor, yandan bakıldığında o rahatsız edici bombe asla olmuyor 🛍️ Ayrıca yüksek oksijen geçirgenliği sayesinde gün boyu batma ve bulanıklık yaşamadan rahatça kullanabilirsin 🎁 Fiyatlar sürekli güncellendiği için net bir rakam veremiyorum ama mini bir araştırmayla sana en uygun seçeneği kolayca bulabilirsin ✨ Peki sen daha çok yeşil tonlarına mı yoksa gri maviye mi kaymak istersin 🎀
Bana gri mavi tonları çok yakışıyor fakat hep bulanık gördüğüm ve batma yaptığı için bir iki kere kullanıp atıyorum. Önerileriniz için teşekkürler
Rica ederim canım, umarım bu seriyle tam aradığın o konforu ve şıklığı yakalarsın! 🩵✨